Welke 'That's So Raven'-ster heeft de hoogste nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Welke 'That's So Raven'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Welke 'That's So Raven'-ster heeft de hoogste nettowaarde?
Anonim

Het Disney Channel is al tientallen jaren een steunpilaar op televisie en door de jaren heen is het netwerk verantwoordelijk geweest voor grote shows en grote sterren die de mainstream bereikten. Lizzie McGuire hielp Hilary Duff bijvoorbeeld om een grote naam in de entertainmentindustrie te worden.

That's So Raven blijft een van de grootste shows in de geschiedenis van Disney Channel, en Raven-Symone heeft, samen met de rest van de cast van de show, fantastisch werk geleverd door elke aflevering samen te werken voor een geweldige algehele prestatie.

Natuurlijk werd de cast van de show goed gecompenseerd tijdens de serie op het kleine scherm. Elke artiest heeft echter een wisselend succes gehad in Hollywood, wat resulteert in enorm verschillende vermogens. Laten we eens kijken naar That's So Raven en kijken welk castlid het hoogste vermogen heeft.

'That's So Raven' was een enorme hit op Disney Channel

Als je terugkijkt op de meest succesvolle shows in de geschiedenis van Disney Channel, v alt That's So Raven meteen op. De serie, met de getalenteerde Raven-Symone in de hoofdrol, nam geen tijd om het publiek aan te spreken. Plots had Disney Channel weer een enorme hit in handen.

De show kwam uit in een periode waarin andere shows zoals Even Stevens en Lizzie McGuire op het netwerk waren, wat betekent dat Disney Channel elke dag een groot aantal populaire shows had. That's So Raven's opname van de paranormale gaven van de hoofdrol hielp hem te scheiden van het peloton.

Tijdens zijn tijd op televisie zou That's So Raven fans meenemen op een wilde en hilarische rit door het leven van de hoofdrolspeler. Gedurende 4 seizoenen en 100 afleveringen konden fans geen genoeg krijgen van deze show, en toen het officieel tot een einde kwam, had het netwerk een van zijn meest succesvolle shows tot rust gebracht.

De getalenteerde cast van deze show heeft het over het algemeen goed gedaan en de ster met het op één na hoogste vermogen heeft al tientallen jaren werk.

Rondell Sheridan is $4 miljoen waard

De nummer twee in deze wedstrijd van vermogen is niemand minder dan Rondell Sheridan, die de vader van Raven in de serie speelde. Volgens Celebrity Net Worth is Sheridan maar liefst $ 4 miljoen waard, en dit is te danken aan het werk dat hij door de jaren heen heeft gestoken.

Sheridan begon zijn acteertijd in de jaren 80, en na verloop van tijd zou hij zich gestaag aan film- en televisieprojecten toevoegen. In de aanloop naar zijn casting voor That's So Raven was Sheridan te zien in shows als A Different World, Brotherly Love, The Jamie Foxx Show, Touched by an Angel, Kenan & Kel en Cousin Skeeter.

Sheridan is gaan werken aan projecten zoals Cory in the House, Hannah Montana en Raven's Home. Veel filmwerk heeft hij de afgelopen jaren niet gedaan, al doet hij vooral aan korte films. Hoe geweldig het ook is dat Rondell Sheridan het goed heeft gedaan op het gebied van entertainment, de kloof tussen hem en de eerste artiest is behoorlijk groot.

Raven-Symone is $40 miljoen waard

In wat voor niemand een verrassing zou moeten zijn, is niemand minder dan Raven-Symone de That's So Raven-ster met het hoogste vermogen. Volgens Celebrity Net Worth is Raven momenteel maar liefst $ 40 miljoen waard, en dit komt op de hielen van jarenlang onvermoeibaar en succesvol werk in entertainment.

Tijdens haar jaren in het vak was Raven te zien in een aantal succesvolle projecten. In de jaren 80 kwam haar grote doorbraak toen ze een hoofdrol speelde in The Cosby Show voor de laatste drie seizoenen van de serie. Zo was ze een herkenbare naam die voorbestemd was voor nog grotere dingen op het grote en kleine scherm.

Naarmate de tijd verstreek, zou Raven verschijnen in projecten zoals Hangin' with Mr. Cooper, Kim Possible, That's So Raven, The View, Black-ish en nog veel meer. Ze verscheen zelfs in hitfilms zoals The Little Rascals, Dr. Dolittle en College Road Trip.

Raven heeft hoge salarissen verlaagd en ze heeft zelfs de roy alty's van haar grootste hits opgeschoond.

Per Celebrity Net Worth, "In een interview in mei 2020 onthulde Raven dat ze nog steeds elk jaar een gezonde roy altystroom van "Cosby" verdient en verbazingwekkend genoeg nog nooit een cent van haar inkomsten uit die show heeft aangeraakt."

Dankzij al haar succes in de entertainmentindustrie wint Raven-Symone deze wedstrijd van vermogen met een aardverschuiving.

Aanbevolen: