Fans betrapt zullen Ferrell strepen trekken tijdens 'Old School', hier is hoe

Inhoudsopgave:

Fans betrapt zullen Ferrell strepen trekken tijdens 'Old School', hier is hoe
Fans betrapt zullen Ferrell strepen trekken tijdens 'Old School', hier is hoe
Anonim

'Old School' werd een cultklassieker, maar de film had er heel anders uit kunnen zien. Achter de schermen wordt gezegd dat Will Ferrell en Luke Wilson oorspronkelijk aan de kant werden geschoven en afgewezen voor de film. Gezien hoe goed ze hun rol speelden, laten we zeggen dat de film enorm zou hebben geleden zonder hen.

Zoals zoveel andere Ferrell-films, werd er veel geïmproviseerd, en daar hoorde een bepaalde scène bij.

De komische acteur werd niet alleen gevraagd zich uit te kleden en volledig naakt voor de crew te rennen, maar hij moest dit ook doen in een echte straat in Pasadena, voor mensen die niets wisten van de film en wat er was aan de gang.

We kijken terug op dat moment en wat er precies gebeurde.

De film veranderde in een klassieker

De film verdiende $ 87 miljoen aan de kassa, maar na de release in 2003 zou hij nog meer lof ontvangen in de jaren die volgden, waardoor hij een enorme fanbase ontwikkelde.

De cast was bezaaid met topsterren uit de comedywereld, waaronder Will Ferrell, Luke Wilson, Vince Vaughn, Jeremy Piven en nog veel meer.

Het is een van die films waarvan fans graag een vervolg hadden gezien en er wordt in 2009 gezegd dat er daadwerkelijk een script is gemaakt. Vince Vaughn besprak het feit dat hij eigenlijk aan het vervolg wilde werken en dat het bijna uitkwam.

"Ik zag Todd (Phillips) niet zo lang geleden en we hadden het erover om weer iets te doen. Ik denk dat de reden waarom ik altijd terughoudend ben geweest om te veel vervolgfilms te maken… hoewel het grappig is, toen ik begon met " Swingers" Ik zat toen in een vervolg van een film waar ik nooit in zat, "The Lost World", maar veel van de karakterfilms die ik had gemaakt, was altijd wat gepraat of er was een gebrek aan."

''Ik zou zeker graag en kijk ernaar uit om weer iets met Todd te doen, maar of het nu "Old School 2" is of niet, ik kan niet zeggen dat we daar de laatste tijd echt over hebben gesproken. Hij doet "The Hangover 2", dat weet ik.''

Sindsdien is er niets aangekondigd. Als er echter een vervolg zou plaatsvinden, nemen we aan dat Will Ferrell ertegen zou zijn om een bepaalde scène opnieuw op te nemen…

Ferrell kreeg wat vloeibare moed tijdens het wachten op Snoop Dog

We kunnen ons de hoeveelheid stress voorstellen die Will Ferrell had, terwijl hij zich voorbereidde op zijn naaktstrepenscène… in het bijzijn van een hele crew en, zo blijkt, ook burgers.

Will koos voor een aanpak waar veel fans het misschien mee eens zijn, met een paar drankjes voordat het tijd was om de scène op te nemen. Dankzij Snoop Dogg heeft Ferrell wat extra tijd om zich voor te bereiden op de scène en met de extra minuten besloot hij wat te drinken.

"Nee, dat deed ik eigenlijk niet", reageert Ferrell. "Tussen de opnames door duurde het zo lang om Snoop Dogg uit zijn trailer te krijgen terwijl hij rookte en videogames speelde dat ik uit verveling gewoon begon te drinken."

De drankjes zouden leiden tot een scène die Will Ferrell nooit zal vergeten en om de zaken nog veel stressvoller te maken, was de straat waar hij door liep een openbare straat en degenen die Will zagen, wisten echt niet dat het zo was voor een film.

Gymbezoekers in Pasadena betrapt Ferrell op heterdaad, schieten de 'Old School'-scène op

De scène werd opgenomen in Pasadena en Ferrell zou later toegeven dat het allemaal heel echt was. Tijdens de shoot rende hij voor de sportschool en het bleek dat de sportschoolbezoekers een geweldige show kregen.

"Deze straat, het is in Pasadena, lijkt een beetje op de hoofdstraat, dus ze hadden allemaal van die mooie kleine winkelpuien. Een daarvan was een sportschool - na het werk gaat iedereen sporten, 6:00 uur 's nachts en mensen op de loopbanden, recht voor het raam. Niemand heeft hen verteld dat er een man naakt zal rennen. De eerste take, ik ren, doe mijn regels, maar ik hoor gedempte kreten [schreeuwen] het zijn de mensen op hun loopband die krijsen!En bij de derde take was iedereen weg - ze gingen weg.”

Belangrijke rekwisieten voor Will, want hij had niet alleen te maken met de hele crew die zijn naaktscène filmde, maar hij gaf ook een show voor de gewone burgers.

Hij fotografeerde de scène niet op een gemiddelde set, maar in een echte straat.

Aanbevolen: