De beste Nickelodeon-show uit de jaren 90, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

De beste Nickelodeon-show uit de jaren 90, volgens IMDb
De beste Nickelodeon-show uit de jaren 90, volgens IMDb
Anonim

In de jaren 90 werd kindertelevisie naar een heel nieuw niveau getild dankzij de hevige concurrentie over de hele linie. Nickelodeon, Cartoon Network en Disney Channel brachten allemaal klassiekers uit, en deze wedstrijd was een droom die uitkwam voor kinderen.

Sommigen zouden beweren dat het hoogtepunt van Nickelodeon in de jaren 90 kwam, omdat het netwerk regelmatig ongelooflijke shows had. Daarom is er een groot debat geweest over welke Nick-show uit de jaren 90 de beste van het stel is. Gelukkig lijken de mensen bij IMDb een consensus te hebben bereikt.

Laten we terugkijken op Nickelodeon uit de jaren 90 en kijken welke show oppermachtig is!

Nickelodeon was een krachtpatser in de jaren 90

Tenzij je in de buurt was om het te zien, is het echt moeilijk om je hoofd rond te wikkelen hoe geweldig Nickelodeon in de jaren 90 was. Het netwerk was eindelijk op gang gekomen en ze hadden elke dag van de week klassieke aanbiedingen.

Een van de geweldige dingen van Nickelodeon is dat ze kwaliteitsshows in alle soorten en maten aanboden. Ze kunnen je angst aanjagen met één show, zich dan omdraaien en je laten lachen met een andere. Nickelodeon deed het allemaal. Live-action shows? Gedaan. Klassieke geanimeerde shows? Vast en zeker. Bizarre shows die waarschijnlijk nergens anders hadden gewerkt? Natuurlijk!

90s Nickelodeon was de thuisbasis van shows zoals Rugrats, Doug, Legends of the Hidden Temple, Keenan & Kal, The Secret World of Alex Mack en zelfs Hey Arnold!. Dit is een kleine greep uit het geweldige aanbod van Nick, en als we kijken naar de beste van het stel op IMDb, is er een duidelijke pikorde van grootsheid.

Er is een gelijke stand op drie punten voor de tweede plaats met 8,2 sterren

Als je kijkt naar de lijst met de beste Nick-shows uit de jaren 90 op IMDb, is er een gelijkspel voor de tweede plaats. De band is tussen SpongeBob SquarePants, Are You Afraid of the Dark? en Salute Your Shorts, die allemaal geweldige aanbiedingen waren in de jaren 90.

Op dit moment hoeft er vrijwel niets te worden gezegd over SpongeBob, aangezien er maar weinigen zijn die beweren dat de show de grootste hit in de geschiedenis van Nickelodeon is. Natuurlijk zijn de eerdere seizoenen voor sommigen beter, maar de show floreert al meer dan 20 jaar met een reden.

Ben je bang in het donker?, ondertussen, was een show gericht op het vertellen van enge verhalen voor een jonger publiek. Hier is het ding: deze show was echt angstaanjagend, en veel kinderen uit de jaren 90 hebben nog steeds littekens van die gruwelijke verhalen.

Salute Your Shorts bracht ons allemaal naar Camp Anawana, en onze favoriete kampeerders hielden ons in hun hart. Toen ze aan ons dachten, wilden ze, nou ja, je kent de rest. Dit komische aanbod was een juweeltje in de jaren 90, en hoewel het hilarisch was, blijft Zeke the Plumber net zo eng als altijd.

Deze drie shows zijn op zichzelf al geweldig, maar ze doen net niet onder voor de beste Nickelodeon-show uit de jaren 90.

'The Adventures Of Pete &Pete' staat op nummer één met 8,3 sterren

Dus, welke Nickelodeon-show uit de jaren 90 neemt de eerste plaats in? Volgens de mensen van IMDb is The Adventures of Pete & Pete de beste show uit Nickdelons beste en meest geliefde tijdperk.

De serie zelf was gericht op Pete en Pete die zich een weg banen door het leven, terwijl ze toch een licht schijnen op de briljante secundaire personages van de show. Het themalied van de show blijft een van Nickelodeon's beste, en het is heel passend dat de intro leidt naar Nick's beste show uit de jaren 90.

Pete & Pete was echt een raar aanbod van het netwerk, maar de show begreep altijd wat het was en probeerde nooit iets anders te zijn. Zelfs met grote gaststerren zoals Iggy Pop, bleef de show trouw aan zichzelf, wat hem hielp zijn nalatenschap te smeden.

Michael Maronna, die de oudste broer van Pete in de show speelde, zei: "We zijn er vanaf de sprong in geslaagd om behoorlijk constant raar te doen."

Hij schreef dit toe aan de makers en regisseur van de show en zei: "De manier waarop de gekte gewoon een beetje uit alles sijpelde, ik denk dat je het na een tijdje gewoon niet meer opmerkt. Zoals, je zegt knippen na elke opname. " Knip. Wauw, dat was een rare regel. We hebben het weer over slijm. We hebben het over hersenstammen. " Ik denk dat je er gewoon in ondergedompeld raakt. Maar je moet zoveel eer geven aan [Pete & Pete co-creators] Will McRobb en Chris Viscardi en

[originele regisseur] Katherine Dieckmann, voor het stempelen van iets heel specifieks daar."

Pete & Pete nemen hier de hoofdprijs mee naar huis, en degenen die het nog moeten bekijken, moeten dit onmiddellijk doen.

Aanbevolen: