Dit is wat John Wesley Shipp heeft gedaan sinds 'Dawson's Creek

Inhoudsopgave:

Dit is wat John Wesley Shipp heeft gedaan sinds 'Dawson's Creek
Dit is wat John Wesley Shipp heeft gedaan sinds 'Dawson's Creek
Anonim

Als mensen aan Dawson's Creek denken, stellen ze zich de liefdesdriehoek Dawson/Joey/Pacey voor of delen ze een uitgesproken mening over de laatste aflevering. Maar terwijl de tienerpersonages altijd te maken hebben met drama en problemen, zijn de volwassen personages ook geliefd. Dawson's vader, Mitch Leery, is een bijzonder belangrijk Dawson's Creek-personage. Het is hartverscheurend om te zien hoe Mitch en Gail al vroeg in de show omgaan met Gails ontrouw. En het is nog erger om te onthouden dat Mitch stierf terwijl hij probeerde een ijsje te pakken dat aan zijn voeten viel terwijl hij aan het rijden was.

Hoewel veel fans nog steeds geschokt zijn door deze verwarrende dood, heeft John Wesley Shipp dit personage geweldig neergezet. Hoewel Mitch zijn zoon niet altijd begreep, deed Mitch zijn best om Dawson te steunen en lief te hebben, en zijn dood trof Dawson vreselijk. Blijf lezen om erachter te komen wat John Wesley Shipp heeft uitgespookt sinds hij in Dawson's Creek speelde.

John Wesley Shipp speelde Eddie op 'One Life To Live'

Terwijl fans een update hebben gekregen over het leven van James Van Deer Beek, weten Dawson's Creek-fans misschien niet dat John Wesley Shipp een achtergrond heeft in soapseries. Hij speelde Blanchard Lovelace op One Life To Live en in 2010 kwam hij terug naar die show en speelde het personage van Eddie Ford.

Eddie werd vermoord, wat zeker een dramatische verhaallijn is: volgens TV Guide heeft Matthew Buchanan Eddie Ford vermoord. Twee van John Wesley Shipp's meest populaire en beroemde personages zijn op extreme manieren om het leven gekomen toen Eddie werd vermoord en Mitch stierf bij een auto-ongeluk dat absoluut uniek was.

In een interview met Soaps.sheknows.com zei John Wesley Shipp dat het geweldig was om terug te keren naar soapseries, omdat hij zich herinnerde dat hij jong was en in het genre in New York City werkte.

De acteur vertelde dat hij het fijn vond om te weten dat zijn personage niet lang in de show te zien zou zijn, omdat dit hem de kans gaf om echt creatief te zijn. Hij vond het leuk omdat hij geen "sympathiek" personage hoefde te zijn. John Wesley Shipp legde uit: "Het was een beperkt contract, wat voor mij aantrekkelijk was. Met een beperkte deal kun je de grenzen verleggen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het overleven van de sympathie wanneer het personage fans beledigt."

John Wesley Shipp speelde ook in 'The Flash'

John Wesley Shipp is ook bezig geweest met het spelen van het personage Henry Allen in The Flash. Hij is de vader van Barry Allen en speelt ook Jay Garrick.

Toen hij het had over het spelen van Henry Allen in The Flash, vertelde John Wesley Shipp aan Entertainment Weekly dat hij het erg leuk vond om de scènes van Henry en Barry Allen na te spelen. Hij zei: "Ik kan me niet voorstellen dat vader-zoonscènes - en ik heb er nogal wat gespeeld - mooier en gevoeliger zijn geschreven dan de eerste twee seizoenen van CW Flash tussen Henry en Barry. Dat zijn enkele van de rijkste, meest persoonlijke ervaringen die ik in mijn hele carrière heb gehad."

Het is interessant voor fans om dit te horen, aangezien Mitch en Dawson Leery ook veel lieve vader/zoon-scènes hadden.

De acteur zei ook dat hij 55-80 uur per week filmde toen hij begon met The Flash en het klinkt alsof het een heel lonende ervaring is geweest.

De 'Dawson's Creek Reunion

Toen de cast van Dawson's Creek weer bij elkaar kwam om te schitteren in een Entertainment Weekly-coververhaal, waren fans enthousiast om verhalen over de geliefde show te horen. Helaas was niet iedereen erbij betrokken. Al snel realiseerden mensen zich dat er twee sterren ontbraken: Mary-Margaret Humes, die de moeder van Dawson, Gail Leery, speelde, en John Wesley Shipp.

In maart 2018 legde Mary-Margaret Humes in een Instagram-bericht uit dat ze niets wisten van de reünie: "Dit was hun keuze … niet de onze … het werd achter onze rug om gedaan en we waren allebei letterlijk overrompeld door het toen we gisteren wakker werden in NYC en LA … we hebben allebei een kort telefonisch interview gedaan, maar werden nooit verteld over de reünie."

Volgens Today.com plaatste Katie Holmes op haar eigen Instagram en sprak over haar liefde voor beide acteurs: "Mary Margaret en John waren zo'n groot en belangrijk onderdeel van dawsoncreek. Ik ben zo dankbaar dat ik heb gewerkt met hen en ervaar hun vriendelijkheid … bedankt dat je zo goed voor ons zorgt. Ik hou van jullie allebei."

Er is niet veel bekend over het persoonlijke leven van John Wesley Shipp, aangezien de acteur vrijgezel lijkt te zijn. Hij plaatst veel op Twitter en Instagram en deelt vaak foto's van de projecten waarin hij speelt. De acteur is ook zeer politiek actief en praat vaak over belangrijke zaken op zijn Twitter-feed.

Aanbevolen: