Wat is er echt gebeurd met Hardy's dochter na 'Broadchurch

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Hardy's dochter na 'Broadchurch
Wat is er echt gebeurd met Hardy's dochter na 'Broadchurch
Anonim

Het komt zelden voor dat een show je tegelijkertijd aan het lachen kan maken, je bang kan maken en je hart kan breken. Maar BBC's Broachchurch deed dat absoluut. Hoewel de show maar drie seizoenen duurde, lijdt het geen twijfel dat het een van de beste politie-/detectiveshows aller tijden is geworden. Het liet ons ook kennismaken met toekomstige MCU Jessia Jones-ster, David Tennant, en de geweldige Academy Award-winnaar Olivia Coleman, wiens DS Ellie Miller gemakkelijk een van de beste vrouwelijke detectives op het scherm is vóór Kate Winslet's Mare Sheehan. Maar Olivia Coleman en David Tennant zijn verreweg de enige talenten die zijn voortgekomen uit de enorm geliefde misdaadserie die je op Netflix kunt bekijken.

Veel fans vragen zich af wat er is gebeurd met het meisje dat de dochter van rechercheur Hardy, Daisy, speelde in Broadchurch. Dit komt omdat de mooie jonge ster bijna elke scène waarin ze zich bevond gemakkelijk stal. En toch lijkt het alsof ze van de aardbodem is verdwenen nadat Broadchurch eindigde in 2017. Dit is wat er gebeurde met Daisy Hardy, ook bekend als Hannah Rae, na de Britse misdaadserie beëindigd.

Wat is er gebeurd met Daisy Hardy, oftewel Hannah Rae na Broadchurch?

Broadchruch was zonder twijfel de eerste grote doorbraak van Hannah Rae. Voordat ze in 2015 in het tweede seizoen verscheen, had Hannah slechts twee kleine projecten gedaan, waaronder een korte film. Hoewel ze niet veel te doen had als Daisy in het tweede seizoen van Broadchurch, fungeerde ze als de emotionele kern van het hoofdpersonage. Dit ging door in het derde seizoen toen Daisy veel meer te doen had als het nieuwe meisje in Broadchurch. Ze had ook het zeer actuele verhaal dat haar privéfoto's waren uitgelekt.

Gelukkig voor Daisy is dit haar in het echte leven niet overkomen. Sterker nog, het lijkt erop dat ze veel geluk heeft gehad in haar persoonlijke leven. Sinds 2015 heeft ze een relatie met collega-acteur Tim Mahendran. In februari 2021 vierden Hannah en Tim hun zesjarig jubileum. Het lijkt alsof ze erg blij zijn om samen volwassen te worden. De 24-jarige acteur kocht zelfs haar allereerste auto.

Op het gebied van carrière is Hannah Rae's carrière niet echt in een stroomversnelling geraakt nadat Broadchurch in 2017 eindigde. Dat wil niet zeggen dat ze niet werkte en geld op de bank zette. De Engelse acteur deed een aflevering van Manhunt en Call The Midwife. Ze deed ook de film van Stephen Merchant naast Dwanye Johnson, Fighting With My Family en drie andere kleine films. Maar het lijkt erop dat haar carrière een pauze heeft genomen. Misschien door de pandemie. Ik hoop dat ze haar dromen blijft najagen en kansen krijgt om dat te doen.

Komt Hannah Rae ooit terug als Hardy's dochter in een ander seizoen van Broadchurch?

Het lijkt buitengewoon onwaarschijnlijk (zo niet absoluut onmogelijk) dat Hannah Rae ooit zal terugkeren in de rol van Daisy Hardy in een ander seizoen van Broadchurch of in een spin-off-serie. Hoe weten we dit? Ten eerste is Olivia Coleman momenteel een van de meest gewilde acteurs ter wereld. Haar boeken om een voortzetting van de serie te doen, lijkt behoorlijk uitdagend. Maar de belangrijkste reden waarom Broadchurch niet terug zal komen, is dat David Tennant eigenlijk zei van niet.

Tijdens een interview met Indie Wire in 2017 zei de man die de vader van Hannah Rae speelt dat als er een geweldige versie van het Hardy/Miller-verhaal zou kunnen worden verteld, het aannemelijk is dat ze niet zouden terugkeren naar de wereld van Broadchurch. Maar het leek er niet op dat David Tennant geloofde dat dat mogelijk was…

"Ik denk dat er altijd onvermijdelijk sprake is van verder gaan en er meer mee doen, maar dat was nooit de bedoeling. Aanvankelijk dachten we dat we maar één serie aan het doen waren, en toen dat uitbreidde, was het: 'We 'Ik doe nog twee seizoenen en dan is het klaar.' Er was altijd de verwachting dat we het niet zouden overdrijven, simpelweg omdat er een plausibiliteitsprobleem is. Het is een klein stadje in het westen van Engeland, er zouden gewoon niet zoveel verschrikkelijke gebeurtenissen plaatsvinden. Na een bepaald punt moet je accepteren dat dat de geloofwaardigheid zou vergroten, "legde David uit aan Indie Wire. "Omwille van de waarheid van de situatie moesten we er een beetje van weglopen. Ik denk dat het gevaar is dat het afbreuk doet aan de waarheidsgetrouwheid van die personages, en ik denk dat dat heel jammer zou zijn. Dus ik denk niet dat iemand serieus praat over een spin-off, omdat ik denk dat we allemaal weten dat dat niet is wat er zou moeten gebeuren. Zeker niet op korte termijn."

Bovendien beweerde David dat hij niet met iets goeds wil knoeien. In tegenstelling tot veel Amerikaanse televisie, heeft de Britse tv de neiging om op het hoogtepunt te eindigen. Het gaat er niet om iets aan te slepen alleen voor de winst. Dus hoewel we graag zouden zien dat Hannah Rae terugkeert naar het Daisy-personage en over het algemeen veel meer van haar ziet, moeten we misschien genoegen nemen met het opnieuw bekijken van haar werk of hopen dat ze snel weer een grote doorbraak krijgt.

Aanbevolen: