Hier zijn de rijkste acteurs in 'The Book of Boba Fett

Inhoudsopgave:

Hier zijn de rijkste acteurs in 'The Book of Boba Fett
Hier zijn de rijkste acteurs in 'The Book of Boba Fett
Anonim

In de business zijn van Star Wars betekent vaak veel geld. Het is tenslotte een van de meest succesvolle franchises aller tijden. Het is geen wonder dat Disney producten blijft uitpompen voor de massa en die-hard fans om te consumeren. Vanwege dit, en het feit dat Star Wars zoveel betekent voor zoveel, hebben veelgeprezen acteurs de kans gegrepen om deel te nemen. Dit geldt met name voor de Star Wars-tv-programma's van Disney+.

Hoewel de Disney Star Wars-vervolgfilms niet de harten van oude Star Wars-fans wisten te winnen, deden hun tv-shows het veel beter. Dankzij The Mandalorian kreeg ieders favoriete premiejager een tweede kans nadat hij schijnbaar was vermoord aan het begin van Return of the Jedi. Dankzij de cult-achtige liefde van de meest gevreesde premiejager in de melkweg, zal The Book of Boba Fett net zo succesvol worden als The Mandalorian. Dat betekent dat de castleden allemaal opgelucht kunnen ademen… hun bankrekeningen zullen waarschijnlijk nooit opdrogen. Hier zijn de rijkste castleden van het Boek van Boba Fett…

10 Daniel Logan is $1 miljoen waard

Daniel Logan heeft een behoorlijk inkomen verdiend door de jongere versie van Boba Fett te spelen in Star Wars: Attack Of The Clones, The Book of Boba Fett en The Clone Wars. Hij is ook in een van de Sharknado-films geweest en speelde in een aantal minder bekende projecten. Misschien zullen de verschillende flashback-scènes in The Book Of Boba Fett Daniel een grote comeback in zijn carrière bezorgen.

9 Sophie Thatcher is $ 1 - 5 miljoen waard

Sophie's precieze vermogen lijkt online te worden besproken, maar het v alt ergens tussen $ 1 miljoen en $ 5 miljoen. Beide nummers zijn respectabel gezien de relatief nieuwe carrière die ze begint. Sophie, die Drash speelt in The Book of Boba Fett, zal echter binnenkort een van de meest herkenbare acteurs van haar generatie worden. Naast haar rol in de Star Wars-serie, is ze ook een van de hoofdpersonages in de nieuwe hitserie Yellowjackets.

8 Jordan Bolger is $ 1,2 miljoen waard

Jordan Bolger's Skad is op het moment van schrijven slechts in één aflevering van The Book of Boba Fett verschenen, maar hij zal waarschijnlijk terugkeren. Jordan is vooral bekend van zijn werk aan The 100, Into The Badlands en als Josiah aan Peaky Blinders. Idol Net Worth zegt dat de 24-jarige met de dag de anderhalf miljoen nadert.

7 Xavier Jimenez is $ 1,7 miljoen waard

We zien niet veel van Xavier Jimenez in The Book of Boba Fett, behalve achter het masker van de leider van Tusken Raider. De waanzinnig fitte in Miami geboren acteur heeft niet veel credits op zijn naam staan, maar is erin geslaagd een nettowaarde van $ 1,7 miljoen op te bouwen, volgens Biography Net Worth. Zijn andere werk omvat Agents of S. H. I. E. L. D. en The Mandalorian. Xavier werkt ook als model en daardoor heeft hij zoveel geld kunnen verdienen.

6 Matt Berry is $4 miljoen waard

Matt Berry vertolkt de stem van de droid 8D8 in The Book Of Boba Fett. Hij is ook een veelgeprezen scenarioschrijver en componist. Maar Matt is vooral bekend als acteur in rollen in The IT Crowd, What We Do In The Shadows, en als hij zijn stem leent aan talloze animatieshows. Volgens Celebrity Net Worth is Matt Berry $ 4 miljoen waard.

5 Ming-Na Wen is $ 5 miljoen waard

Ming-Na was helemaal gek toen ze werd ingehuurd om Fennec Shand te spelen in The Book Of Boba Fett. Natuurlijk werd haar personage voor het eerst geïntroduceerd op The Mandalorian, wat heeft bijgedragen aan haar nettowaarde van $ 5 miljoen. De veelgeprezen acteur heeft zo'n indrukwekkend vermogen kunnen opbouwen dankzij haar lange carrière in film en televisie, waaronder talrijke en opmerkelijke voice-over-optredens zoals Disney's Mulan. Ming-Na deed ook 118 afleveringen van ER, was een centraal personage in Stargate Universe en Eureka, en kreeg ook haar start in de soap As The World Turns.

4 Temuera Morrison is $ 5 miljoen waard

Het lijdt geen twijfel dat de in Nieuw-Zeeland geboren Mauri-acteur vooral bekend is door het spelen van Jango Fett en zijn kloonnummer Boba Fett in het Star Wars-universum. Temuera staat ook bekend om het spelen van Arthur Curry's menselijke vader in de Aquaman-films en de aankomende Flash-film. Temuera is ook een enorme naam in de Nieuw-Zeelandse filmindustrie, die verantwoordelijk is voor enkele van de meest getalenteerde acteurs en filmmakers in de industrie. Volgens Celebrity Net Worth is Temuera $ 5 miljoen waard en dat aantal zal exponentieel groeien terwijl hij de meest gevreesde en beroemde premiejager in de melkweg blijft spelen.

3 Stephen Root is $6 miljoen waard

Lortha Peel wordt gespeeld door een van de meest herkenbare gezichten in de filmindustrie, Stephen Root. Misschien is Stephen vooral bekend omdat hij als Milton in de cultklassieker Office Space is gecast. Dan is er het veelgeprezen werk van Stephen als Monroe Fuches in Barry, en zijn rollen in The Tragedy of Macbeth, Perry Mason, The Man In The High Castle, The West Wing, VEEP, Fargo, Justified en Boardwalk Empire. Maar Stephen heeft een absoluut fortuin gemaakt door zijn stem te lenen aan geanimeerde projecten zoals Finding Nemo en Finding Dory, Masters of the Universe, American Dad en, natuurlijk, King of The Hill, waar hij Bill uitsprak. Op het moment van schrijven heeft Stephen maar liefst 264 credits op zijn acteer-cv, volgens IMDb.

2 Jennifer Beals is $8 miljoen waard

De veelgeprezen acteur Jennifer Beals speelt de cantina-eigenaar Garsa Fwip in The Book of Boba Fett. Maar ze is vooral bekend door het spelen van Bette Porter in The L Word en The L Word: Generation Q. Andere projecten die hebben bijgedragen aan haar enorme vermogen zijn The CW's Swamp Thing, de Taken-serie, Proof en Lie To Me. Jennifer acteert gestaag sinds 1980.

1 Danny Trejo is $8 miljoen waard

Danny Trejo verscheen onlangs in The Book Of Boba Fett als Rancor Keeper en beantwoordde enkele oude vragen uit The Return of the Jedi. Hoewel het onbekend is of zijn personage in toekomstige afleveringen zal terugkeren, is hij het waard om op deze lijst te worden opgenomen, omdat de cameo veel aandacht heeft gekregen. Volgens Celebrity Net Worth is Danny $ 8 miljoen waard. Dit komt ongetwijfeld door zijn rollen in Machete, From Dusk Till Dawn en zowat elke B-film die de mens kent.

Aanbevolen: