De waarheid over de relatie van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence
De waarheid over de relatie van Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence
Anonim

Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio hebben alle fans aan het praten, want het nieuwe dynamische duo zal verschijnen in de Netflix-film 'Don't Look Up'. De cast zit vol met sterren en bovendien nemen DiCaprio en Lawrence elk een aanzienlijk bedrag mee naar huis voor hun rol in de film.

We kennen allemaal Lawrence en haar chemie met andere co-sterren in het verleden, waaronder Chris Pratt. Deze keer vragen fans zich af hoe Lawrence en DiCaprio met elkaar overweg konden tijdens het filmen van de nieuwe film.

Gezien hun recente woorden, hebben we reden om aan te nemen dat er veel respect en wederzijdse bewondering voor elkaar was. Lawrence gaf echter wel toe dat Leo een beetje ongenaakbaar was als het op een bepaald onderwerp aankwam. We zullen ingaan op wat het onderwerp was en hoe ze met elkaar overweg konden tijdens hun reis op de film, vooral toen controverse toesloeg vanwege een verschil in beloning tussen de twee.

Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence samen krijgen voor 'Don't Look Up' was niet gemakkelijk

Adam McKay heeft een behoorlijke cast opgesteld voor 'Don't Look Up'. Het was echter niet bepaald eenvoudig om een bepaalde ster aan boord te krijgen voor het project. Gezien zijn bekendheid met Jennifer Lawrence, was het een stuk eenvoudiger om haar op het project te krijgen dan DiCaprio. In feite, volgens McKay's woorden met Indie Wire, piekerde Leo vijf maanden over het aanbod.

"Ik vind hem geweldig en ik hou van zijn werk, maar ik dacht gewoon dat hij dit nooit zou doen, want als ik alleen met Martin Scorsese kon werken, zou ik alleen met Martin Scorsese werken", grapte McKay. “Ik zou de assistent van Martin Scorsese zijn op de set. Dus waarom zou hij dit met mij doen? Maar het blijkt dat hij echt van het script hield. We gingen er heen en weer over.''

"Het ging over een proces van vier tot vijf maanden waarbij we alleen maar ideeën rondspookten. We namen een pauze voor de quarantaine, en kijk, toen we eenmaal een theoretisch veilige manier hadden gevonden om deze film te maken, hij was erbij. Ik kon het niet geloven. Het is geen verrassing dat hij fantastisch is in de film."

De twee naast elkaar krijgen was een grote deal, maar sommige fans waren niet zo blij met het verschil in beloning. Lawrence was er snel bij om de situatie te verspreiden.

Jennifer Lawrence heeft groot respect voor DiCaprio ondanks het loonverschil

Sommige fans waren het er niet mee eens dat DiCaprio zijn co-ster met $ 5 miljoen meer verdient in de film, ondanks het feit dat Lawrence de hoofdrol speelt.

Gezien haar respect voor Leo, was Lawrence er snel bij om de situatie te verdoezelen en haar mede-ster te prijzen.

"Kijk, Leo brengt meer kassa's binnen dan ik. Ik heb enorm veel geluk en ben blij met mijn deal", zei ze. "Maar in andere situaties heb ik gezien - en ik weet zeker dat andere vrouwen in de beroepsbevolking dat ook hebben gezien - dat het buitengewoon ongemakkelijk is om te informeren naar gelijke betalen. En als je iets in twijfel trekt dat ongelijk lijkt, wordt je verteld dat het geen genderongelijkheid is, maar ze kunnen je niet vertellen wat het precies is."

Het lijkt erop dat het respect wederzijds is, aangezien DiCaprio ermee instemde om Jen's naam eerst tijdens de aftiteling te laten uitrollen, voordat die van hemzelf, wat meestal niet het geval is in elke film waaraan DiCaprio deelneemt.

Uiteindelijk toont het alleen maar het wederzijdse respect dat deze twee voor elkaar hebben.

Lawrence gaf toe dat DiCaprio klimaatbeheersing zeer serieus neemt

Een belangrijke reden waarom DiCaprio het project accepteerde, is te wijten aan het feit dat het ging over klimaatbeheersing, iets wat hij al heel lang in het openbaar benadrukt.

Tijdens een vraag-en-antwoordsessie werd Leo gevraagd naar de toekomst van klimaatbeheersing en of zijn vooruitzichten na de film veranderden in een optimistische. Helaas veranderde hij niet van gedachten en volgens Lawrence is Leo erg negatief als het om het onderwerp gaat.

"Je vroeg de verkeerde persoon, Leo is zo'n spelbreker met dit spul", zoals DiCaprio toegaf dat hij "een Debbie Downer is als het op dit probleem aankomt. Ik zou wel een uur kunnen gaan.''

De film komt op 10 december uit op Netflix. Gezien de met sterren bezaaide cast, met onder meer Ariana Grande, Jonah Hill, Meryl Streep, Chris Evans, Timothee Chalamet, Kid Cudi, Tyler Perry, Matthew Perry en nog veel meer, zou de film zonder twijfel records moeten breken. op het streamingplatform.

Fans zullen zeker getuige zijn van de chemie tussen Leo en Jen op het scherm, fans kunnen niet wachten op de release van dit project.

Aanbevolen: