De waarheid over de relatie en scheiding van Cheryl Burke en Matthew Lawrence

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie en scheiding van Cheryl Burke en Matthew Lawrence
De waarheid over de relatie en scheiding van Cheryl Burke en Matthew Lawrence
Anonim

Nieuws brak op 23 februari uit dat Dancing With The Stars pro, Cheryl Burke de scheiding aanvroeg van haar man, Matthew Lawrence. TMZ meldde het nieuws voor het eerst en het werd later bevestigd toen PEOPLE de gerechtelijke documenten van een gerechtsgebouw in Los Angeles bemachtigde. Er waren misschien wat moeilijke momenten in hun relatie, maar dit kwam als een totale schok. Matthew was er voor Cheryl toen ze door haar nuchterheid ging. Het duurde even voordat ze bij elkaar kwamen, en hun verhaal is als iets dat je in een film zou zien, maar deze kreeg niet het sprookjesachtige einde. Het paar leek heel gelukkig samen, dus wat ging er mis? Hoewel het paar tijdens hun relatie behoorlijk ingehouden en uit de schijnwerpers is gebleven, weten we veel over hun relatie, inclusief hoe ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Hier is alles wat we weten over de relatie tussen Cheryl Burke en Matthew Lawrence en hun scheiding.

10 Hoe Cheryl Burke en Matthew Lawrence elkaar ontmoetten

Dancing With The Stars heeft veel relaties gevormd, maar deze was niet tussen partners. Burke werkte samen met Joey Lawrence, de oudere broer van Matthew, in seizoen 3 van de show. Hij stelde Burke voor aan Matthew in 2006, en ze vielen snel voor elkaar. "Er was meteen een attractie", vertelde Burke aan PEOPLE. "Maar we waren allebei erg jong."

9 Cheryl Burke en Matthew Lawrence's datingleven

Kort nadat ze aan elkaar waren voorgesteld, begon het stel in 2007 te daten. Hun romance was echter van korte duur, aangezien ze een jaar later uit elkaar gingen. De exen gingen in der minne uit elkaar en bleven vrienden, maar gingen met andere mensen uit voordat ze elkaar bijna tien jaar later eindelijk weer ontmoetten.

8 Hun romantiek nieuw leven inblazen

Nee, het is niet de plot van een boek, het is hun echte romantische verhaal. Cheryl Burke en Matthew Lawrence hebben hun relatie in februari 2017 nieuw leven ingeblazen en bevestigden dat ze weer samen waren nadat Lawrence een foto van hen samen op zijn Instagram had geplaatst van hun vakantie in het Caribisch gebied. "Ik heb Cheryl nog nooit zo gelukkig en zo vredig gezien", vertelde een bron destijds aan US Weekly.

7 Cheryl Burke zei ja

Na slechts een jaar te daten, kondigde het paar aan dat ze verloofd waren in mei 2018. Cheryl Burke plaatste een foto van haar en haar verloofde, met een grote ring en onderschrift: "OMG! Tot nu toe zo goed voor 34 ! amilliontimesyes imengaged herecomesthebride." Matthew Lawrence vroeg kort na haar 34e verjaardag ten huwelijk en gebruikte dezelfde ring die haar overleden vader haar moeder gaf.

6 Cheryl Burke en Matthew Lawrence's bruiloft

Ze hebben niet lang gewacht! Ongeveer een jaar na hun verloving werd het paar man en vrouw op 23 mei 2019 in San Diego, CA. Lawrence's broers waren zijn beste mannen, terwijl Burke Leah Remini, haar zus en Kym Herjavec op haar bruidsfeest had."Matt ha alt het beste in mij naar boven", vertelde Burke dagen voor de bruiloft aan PEOPLE.

5 Matthew Lawrence en Cheryl Burke's plan voor kinderen

Ze wilden geen tijd verspillen. In gesprek met PEOPLE zei Cheryl Burke dat zij en Matthew Lawrence wel kinderen wilden, maar nooit hadden. “Ik wil kinderen. [Toen we weer bij elkaar kwamen] was het als: 'Laten we geen tijd verspillen. De tijd tikt door!'", vertelde ze aan de outlet.

4 Cheryl Burke en Matthew Lawrence tijdens de pandemie

In april 2020 vertelde Cheryl Burke aan US Weekly dat hun eerste huwelijksjaar "geweldig was geweest", maar dat ze ons "zeker op de proef hadden gesteld". De quarantaine van het coronavirus droeg bij aan de ups en downs van het jaar, maar ze voelde een gevoel van rust. Matthew Lawrence voegde eraan toe dat ze "goed bezig waren", maar een paar gevechten hadden terwijl ze in lockdown waren. “Het is gewoon de constante communicatie. Wanneer je die communicatie stopt en wanneer je het niet elke dag probeert, begint het langzaam uit elkaar te vallen.”

3 Hoe Matthew Lawrence Cheryl Burke ondersteunde

Terwijl Cheryl Burke in haar eentje de beslissing nam om nuchter te worden, was haar man er door alles heen voor haar geweest. "Hij is gewoon mijn rots in de branding", vertelde ze exclusief aan Good Morning America. "Ik weet niet waar ik zou zijn zonder hem." De danseres nam de beslissing om te stoppen met drinken op haar verlovingsfeest in 2018. Ze schreef het stoppen toe aan haar overleden vader, die vocht en alcoholisme overwon. Burke begon voor het eerst te drinken toen ze lid werd van Dancing With The Stars en de hele tijd feestte.

Matthew Lawrence hielp Cheryl in die tijd niet alleen met haar geestelijke gezondheid, maar hij zorgde er ook voor dat ze at en hielp haar om haar drukke schema in evenwicht te brengen. Hij kocht haar ook een puppy in 2020, die ze Yasbella noemden.

2 Matthew Lawrence was de eerste niet-toxische relatie van Cheryl Burke

In 2020 opende Burke op Instagram over haar patroon van het daten van giftige mannen, maar Matthew was de uitzondering."Als ik terugkijk, denk ik eerlijk gezegd dat de eerste relatie die ik ooit had die niet in dit misbruikpatroon paste, was toen mijn nu-man Matt en ik voor het eerst met elkaar uitgingen in 2007", schreef ze. "Ik denk echt dat ik op het moment dat we voor het eerst uitgingen, niet duidelijk genoeg van mezelf hield om te denken dat ik het verdiende om bij iemand te zijn die echt aardig voor me was. En ik was gewoon ingepakt in deze nieuwe uitstap -gevangenisvrije kaart, L. A.-party levensstijl, terwijl hij daar al een beetje was geweest en dat deed, sinds hij opgroeide in deze branche."

Burke voegde eraan toe dat ze "zo dankbaar en gelukkig" is dat het paar opnieuw verbonden is en dat "hij het tegenovergestelde is van alles wat slecht is aan mijn vorige relaties."

1 Cheryl Burke en Matthew Lawrence's echtscheidingsdetails

TMZ kondigde aan dat Cheryl Burke, 37, de scheiding aanvroeg van Matthew Lawrence, 42, na drie jaar huwelijk. Volgens gerechtelijke documenten die zijn verkregen door US Weekly, heeft de DWTS-professional het papierwerk op 18 februari 2022 ingediend en werd de datum van scheiding vermeld op 7 januari 2021. De opgegeven reden was "onoverbrugbare verschillen."

De scheidingspapieren vermeldden ook dat het paar een huwelijkse voorwaarden heeft. Noch Burke, noch Lawrence heeft gereageerd op de scheiding en op hun sociale media staan nog steeds foto's van hen samen.

Aanbevolen: