Deze A-lijst actrice speelde bijna de vrouw van Howard Stern in 'Private Parts

Inhoudsopgave:

Deze A-lijst actrice speelde bijna de vrouw van Howard Stern in 'Private Parts
Deze A-lijst actrice speelde bijna de vrouw van Howard Stern in 'Private Parts
Anonim

Hoewel Howard Stern zijn uiterlijk altijd afwijst en beweert dat niemand naar hem wil kijken, kan hij niet tegenspreken dat hij de hoofdrolspeler was in een uiterst succesvolle film. Hoewel de mainstream de Private Parts uit 1997 misschien grotendeels is vergeten, leeft de erfenis van de film voort onder zijn fans. Bovendien v alt niet te ontkennen dat Private Parts succesvol was. Volgens IMDb verdiende de film meer dan het dubbele van wat het kostte om te maken, kreeg bijna volledig positieve recensies en hielp de radiolegende in de voorhoede van de entertainmentcultuur te blijven.

De cast van Howard Stern's Private Parts kreeg ook een enorme boost voor hun reputatie. Hoewel veel van Howard's goedbetaalde stafleden in de film waren opgenomen, bevatte de door Betty Thomas geregisseerde film ook Allison Janney en hielp hij Paul Giamatti naar de mainstream te brengen. Dan was er natuurlijk Mary McCormack, die misschien het best bekend is voor het spelen van Howard's eerste vrouw, Allison. Hoewel Howard en Allison sindsdien zijn gescheiden, leefden ze in die tijd een ongelooflijk romantisch leven ondanks het beeld van de shockjock in de lucht. Dus het spelen van de rol van Allison was een groot probleem. Maar voordat Mary het verdiende, behoorde de rol oorspronkelijk toe aan een veel grotere ster …

Seinfelds Julia Louis-Dreyfus speelde bijna de vrouw van Howard Stern

Dat klopt, Julia Louis-Dreyfus, bekend van Seinfeld, speelde bijna de rol van Allison in Private Parts uit 1997. Hoewel dit al jaren een gerucht is, bevestigde Julia het tijdens een interview in 2003 en Howard bevestigde het in een aflevering van december 2021 van zijn SiriusXM-radioshow. Dit is verre van de enige grote rol die Julia afwees. Maar het lijdt geen twijfel dat fans van Seinfeld en Howard Stern Show haar graag hadden gezien naast de zelfverklaarde King Of All Media.

"Ze bevestigde het in een interview op onze show in 2003, maar weet je nog dat Julia Louis-Dreyfus daadwerkelijk voor de rol testte maar het niet kreeg?" vroeg Howard's producer Gary 'Ba Ba Booey' Dell'Abate.

"Dat is niet precies [waar]… oké, laten we zeggen dat…" zei Howard, enigszins terughoudend over het onderwerp.

"Dat zei ze in de show," schoot Gary terug.

"Ze is geweldig. We hebben samen een screentest gedaan. De waarheid is dat ze de rol zou hebben gehad, maar ze had iets aan de hand in L. A., " beweerde Howard. "Ze is aardig. En toen [de producenten van Private Parts] zeiden: 'Nou, we moeten iemand gaan zoeken'. En toen kreeg Mary het omdat, weet je, ze was zo goed. Ze was echt goed. Maar dat is waar Julia Louis-Dreyfus Ik heb een film van ons die samen wat scènes doen. Maar ze is ook een stuk kleiner dan ik."

Howard vertelde de producer, Ivan Reitman, bekend van Ghostbusters, zelfs dat hij vond dat hij en Julia er samen een beetje ongemakkelijk uitzagen vanwege hun extreme lengteverschil. Maar Ivan zei naar verluidt dat hij haar "op een doos" en hem "in een greppel" zou zetten.

Hoewel Howard één perceptie heeft van waarom Julia Louis-Dreyfus uiteindelijk geen Private Parts deed en Gary een andere, heeft Julia gezegd dat ze tijd wilde besteden aan het opvoeden van haar kinderen in plaats van een grote film te maken. Seinfeld was toen immers nog in de lucht. Het grootste deel van haar agenda zou daardoor zijn opgeslokt.

Mary McCormack werd uiteindelijk de perfecte persoon om Allison Stern te spelen

Sinds haar samenwerking met Mary McCormack aan Private Parts, heeft Howard haar herhaaldelijk geprezen als een acteur, een vriend en een algemeen mens. Tijdens een recente on-air competitie tussen Howard en Robin Quivers die hun 40-jarig jubileum als co-hosts vierden, beweerde de radiopresentator dat fans jarenlang geloofden dat Mary McCormack zijn echte vrouw was nadat de film uitkwam. Tot op de dag van vandaag blijft Howard goede vrienden met Mary. Hij prees Mary voor haar vermogen om te doen alsof ze zich tot hem aangetrokken voelde, zoals alleen een meester-acteur dat kan. Howard beweerde ook dat hij zich erg beschermend over Mary voelde nadat ze klaar waren met het maken van de film en zelfs het gevoel had dat ze zijn vrouw zou moeten zijn. Hoewel er niets romantisch tussen hen is gebeurd, deelden de twee een hechte band. Zelfs Mary en Howard's huidige vrouw Beth zijn vrienden geworden.

Het lijdt geen twijfel dat de carrière van Mary McCormack niet hetzelfde succesniveau heeft bereikt als die van Julia Louis-Dreyfus. Ze heeft echter gestaag gewerkt sinds de blockbuster-film uit 1997 werd uitgebracht. Het belangrijkste is dat ze beweert een geweldige tijd te hebben gehad op Private Parts en zegt dat ze eeuwig dankbaar is voor de ervaring om met Howard Stern samen te werken.

Aanbevolen: