Was dit castlid van 'Grey's Anatomy' daadwerkelijk ontslagen?

Inhoudsopgave:

Was dit castlid van 'Grey's Anatomy' daadwerkelijk ontslagen?
Was dit castlid van 'Grey's Anatomy' daadwerkelijk ontslagen?
Anonim

Met een tv-drama dat sinds 2005 wordt uitgezonden, zoals Grey's Anatomy, is het logisch dat personages niet voor altijd kunnen blijven hangen. Maar hoewel fans weten en anticiperen dat favorieten waarschijnlijk na een paar geweldige seizoenen zullen vertrekken, steekt het nog steeds als een lief en geliefd personage afscheid moet nemen. Hoewel het leuk was om Kate Walsh terug te zien keren naar Grey's Anatomy, missen fans nog steeds de artsen die zijn vertrokken, waaronder de schattige, stoere en unieke Arizona Robbins.

We horen graag trivia achter de schermen over Grey's Anatomy, en wanneer een ster vertrekt, vragen we ons af wat er is gebeurd. Werd Jessica Capshaw losgelaten uit deze populaire tv-show? We willen zeker het volledige verhaal weten. Blijf lezen om erachter te komen of dit castlid van Grey's Anatomy daadwerkelijk is ontslagen.

De waarheid over waarom Jessica Capshaw niet langer in 'Grey's Anatomy' zit

Hoewel er talloze Grey's Anatomy-personages zijn geweest waar fans echt van hebben gehouden en waarmee ze contact hebben gehad, waren fans echt dol op Arizona Robbins. Arizona begon te verschijnen in seizoen 5, maar helaas verliet haar personage na de aflevering "All of Me" van seizoen 14. Fans zouden willen dat Arizona terug zou komen naar Grey's Anatomy.

Arizona had een aantal ongelooflijk hartverscheurende verhaallijnen in de show, zoals toen ze samen met haar collega-dokters betrokken was bij het vliegtuigongeluk en haar been moest worden geamputeerd. Arizona en Callie Torres hadden veel relatieproblemen, en ze hadden zelfs een vreselijke voogdijstrijd die geen gemakkelijke antwoorden had. Maar Arizona deed altijd haar best om te blijven glimlachen en proberen het leven van kinderen te redden.

Fans kregen gelukkig nieuws toen Arizona April Kepner vertelde dat ze dacht dat ze nog steeds van Callie hield en zich afvroeg of het een goed idee zou zijn om weer te gaan daten. Maar waarom verliet Jessica Capshaw Grey's Anatomy ?

De waarheid over het vertrek van Jessica Capshaw en Sarah Drew uit Grey's Anatomy is dat de producers wilden dat ze zouden vertrekken.

Volgens Deadline denken de producers voordat elk nieuw seizoen begint na over wie moet blijven en wie moet gaan. Krista Vernoff, de showrunner, legde uit dat dit werd gedaan vanwege de verhalen in de show.

De verklaring van de showrunner zei: "De karakters van Arizona en April zijn permanent verweven in de stof van Grey's Anatomy dankzij het buitengewone werk van Jessica Capshaw en Sarah Drew. Als schrijvers is het onze taak om de verhalen te volgen waar ze heen willen en soms betekent dat afscheid nemen van de personages van wie we houden. Het was een vreugde en een voorrecht om met deze fenomenaal getalenteerde actrices te werken."

Arizona Robbins spelen op 'Grey's Anatomy'

Toen ze het had over het spelen van Arizona in Grey's Anatomy, deelde Jessica Capshaw met Marie Claire dat Arizona het heel moeilijk had, maar in seizoen 14 had ze te maken met luchtigere onderwerpen.

De actrice zei: "De afgelopen jaren was er een soort van donkere, post-vliegtuigcrash in Arizona, en met een goede reden. Er zaten grappige stukjes in en het personage waar mensen aanvankelijk op hadden gereageerd was daar zeker ook, maar misschien niet zo stralend als ze ooit was. Niet dat ik mezelf stralend noem! Maar ik denk dat Arizona zonneschijn is. Ze kwam helder binnen en er was altijd iets aan haar dat echt leuk was om spelen, dat resoneerde met mensen. Dit seizoen, denk ik, is een terugkeer naar dat Arizona."

Hoewel het nu een aantal seizoenen geleden is dat Arizona het ziekenhuis verliet en wegging, zouden fans nog steeds willen dat ze in de show was. Volgens Cinemablend.com plaatste Jessica Capshaw een foto op Instagram waarop ze een t-shirt droeg met 'New York' erop. Ze schreef "New York State of mind in a California Sea of Sunshine…" in het bijschrift, waardoor fans zich afvragen of ze het had over Arizona die naar New York verhuisde.

Jessica Capshaw's acteercarrière

Hoewel Jessica Capshaw een aantal jaren de hoofdrol speelde in Grey's Anatomy, heeft ze een coole carrière gehad.

De actrice speelde de rol van Abby in de Netflix-film Holidate, met Emma Roberts in de hoofdrol. Jessica vertelde Magazine C dat ze voelde dat ze het "manifesteerde" omdat "Na meer dan een decennium tv te hebben gedaan, ik echt een rom-com wilde doen, en het gebeurde."

Van 1999 tot 2000 speelde Jessica in de sitcom Odd Man Out over een middelbare scholier genaamd Andrew die bij zijn moeder, tante en drie zussen woonde. Jessica speelde zijn tante Jordan.

Een andere opmerkelijke rol van Jessica was die van Dorothy in de horrorfilm Valentine uit 2001. Jessica vertelde Too Fab dat het geweldig was om met Denise Richards in de film te spelen en dat ze "een band kregen" en "super goede vrienden werden". Valentine staat bekend als een super goedkope horrorfilm en gaat over een groep vrienden die gekweld en gestalkt worden door een mysterieus persoon. Jessica speelde ook in de film met collega Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl, die Shelly speelde, een lid van de vriendengroep.

Terwijl fans Jessica Capshaw missen, was het erg leuk om haar in Holidate te zien, en misschien neemt ze in de toekomst een ander tv-personage aan.

Aanbevolen: