Deze notoir moeilijke acteur heeft de opnames van 'That '70s Show' dagen uitgesteld

Inhoudsopgave:

Deze notoir moeilijke acteur heeft de opnames van 'That '70s Show' dagen uitgesteld
Deze notoir moeilijke acteur heeft de opnames van 'That '70s Show' dagen uitgesteld
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen alle mensen met wie ze omgaan respectvol behandelen. Helaas zijn er door de hele menselijke geschiedenis heen veel te veel voorbeelden geweest van machthebbers die anderen behandelen alsof ze onder hen staan. Terwijl in het verleden staatshoofden en koningshuizen zich voornamelijk zo gedroegen, zijn er tegenwoordig veel meer mensen met macht in de samenleving, dus dat soort gedrag is veel gebruikelijker geworden.

Hoewel sommige sterren berucht zijn omdat ze goedhartig zijn, zijn er achter de schermen veel te veel beroemdheden die bekend staan als diva's. De voormalige Glee-ster Lea Michele is bijvoorbeeld door verschillende van haar voormalige co-sterren geroepen en verschillende acteurs zijn als moeilijk om mee te werken bestempeld. Helaas voor iedereen die betrokken was bij de productie van That '70s Show, is onthuld dat een notoir moeilijk om mee samen te werken acteur ooit het filmen van de serie met dagen vertraagde. En die acteur is Lindsay Lohan…

Lindsay Lohan's onrustige persoonlijke leven

Op het hoogtepunt van Lindsay Lohans carrière was ze een van de populairste jonge sterren ter wereld dankzij haar vele succesvolle films en haar verrassend succesvolle muziek. Om die reden is het logisch dat veel mensen aannamen dat Lindsay het destijds had laten maken. De realiteit van de situatie is echter dat de familie Lohan in de loop der jaren veel strijd heeft moeten doorstaan. Zo is bekend dat Linday te maken heeft gehad met verslavingsproblematiek, een moeizame relatie heeft met haar vader en al jaren wordt lastiggevallen door de paparazzi.

Waarschijnlijk voor een groot deel als gevolg van al het bovengenoemde drama dat zich in het persoonlijke leven van Lindsay Lohan heeft afgespeeld, heeft ze verschillende aanvaringen gehad met de wet. Op een of ander moment is Lohan bijvoorbeeld gearresteerd voor rijden onder invloed, roekeloos rijden en winkeldiefstal. Hoewel veel mensen dit feit tegenwoordig lijken te zijn vergeten, belandde Lohan door al die arrestaties een korte tijd achter de tralies. Onnodig te zeggen dat de reputatie van Lohan ook na elk van die arrestaties opnieuw een hit kreeg in de media.

Lindsay Lohan riep in Hollywood

Hoewel Lindsay Lohan veel heeft meegemaakt, maakt dat het niet goed voor haar om de mensen met wie ze werkt niet te respecteren. Helaas lijkt het vrij duidelijk dat Lohan soms een zeer slechte collega is geweest, aangezien twee van haar voormalige bazen haar berucht hebben uitgescholden.

In 2013 hoopte Lindsay Lohan een comeback te maken na de release van haar film The Canyons uit 2013, maar de film werd berucht uit elkaar gescheurd door critici. Erger nog, de reputatie van Lohan in de business kreeg een deuk na de release van de film, omdat regisseur Paul Schrader in een verklaring zei dat hij "verbijsterd en teleurgesteld" was door Lindsay. Volgens Schrader stemde Lohan ermee in om de film te promoten, maar ze kwam niet opdagen toen het tijd was om met de pers te praten.

Lang voordat ze afhaakte bij het promoten van The Canyons, nam een producent achter haar film Georgia Rule uit 2007 Lindsay Lohan ter verantwoording in een brief die naar de pers was uitgelekt. Hoewel de brief die producer James G. Robinson schreef lang was, was er één sectie die de reputatie van Lohan het meeste schade toebracht. U en uw vertegenwoordigers hebben ons verteld dat uw verschillende late aankomsten en afwezigheden op de set het gevolg zijn van ziekte; vandaag kregen we te horen dat het 'uitputting door de hitte' was. We zijn ons er terdege van bewust dat je aanhoudende nachtelijke zware feesten de echte reden is voor je zogenaamde 'uitputting'.”

Lindsay Lohan stelt de opnames van de show uit de jaren 70 uit

Op het moment dat Lindsay Lohan ermee instemde om een cameo-optreden te maken in That '70s Show, was ze nog geen controversieel figuur. Als gevolg hiervan lijkt het zeer waarschijnlijk dat de producenten van de show niet hebben geanticipeerd op haar rol in de show die productieproblemen veroorzaakte. Bovendien waren Lohan en That '70s Show-ster Wilmer Valderrama destijds een stel, dus het leek alsof ze hem geen professionele hoofdpijn zou willen bezorgen.

Helaas voor iedereen die betrokken was bij de productie van That '70s Show, meldde MTV dat Lindsay Lohan in het ziekenhuis lag toen ze haar cameo in de show zou filmen. Volgens het rapport steeg de temperatuur van Lohan tot 103 graden, wat betekende dat ze zes dagen onder behandeling van een arts moest blijven. Lohan zou later zeggen dat er een aanloop was naar haar medische noodgeval.

"Ik voel me nu beter. Ik werkte veel, was moe en uitgeput. Ik was ziek geweest en negeerde het en vermeed het. Ik ging niet naar de tandarts, ik ging niet naar de dokter, ik probeerde er gewoon doorheen te komen. En weet je, als je ziek bent en je neemt die pauze niet, is het moeilijk om te genezen en beter te worden." Na het herstellen en rapporteren aan de set van That '70s Show, presteerde de aflevering van Lindsay Lohan goed. Het is ook vermeldenswaard dat Lohans ziekenhuisverblijf ook de opnames van haar film Herbie: Fully Loaded heeft uitgesteld.

Aanbevolen: