The Real Way Tom Arnold verloor 75 pond

Inhoudsopgave:

The Real Way Tom Arnold verloor 75 pond
The Real Way Tom Arnold verloor 75 pond
Anonim

Gewichtsverlies is vaak een hot topic als het gaat om de rich and famous. Of het nu voor een filmrol is, om persoonlijke gezondheidsredenen of om mee te doen aan de reis, fans kunnen het niet helpen dat ze opmerken wanneer een beroemd figuur gewicht verliest.

Comedian Tom Arnold is sinds de jaren tachtig een vaste waarde in Hollywood en hij is onlangs een hoop afgevallen, iets waar hij best trots op is.

Arnold heeft een lange weg afgelegd om het gezondheids- en fitnessniveau te bereiken dat hij nu heeft, en we hebben belangrijke informatie over hoe hij dit mogelijk heeft gemaakt.

Tom Arnold is al eeuwen in Hollywood

Sinds de jaren 80 bouwt Tom Arnold zijn carrière op in de entertainmentindustrie. Arnold is misschien begonnen in stand-upcomedy, maar na verloop van tijd zou hij rollen krijgen in film- en televisieprojecten die hem hielpen zijn naam te vestigen.

Op het kleine scherm maakte Arnold een vroege plons op Roseanne, wat een van de meest populaire shows van zijn tijd was. Na zijn stint van 20 afleveringen in de show, kreeg Arnold enige erkenning en hij bleef na verloop van tijd veel tv-werk doen.

Andere opmerkelijke tv-credits voor Arnold zijn The Tom Show, The Simpsons, Baywatch: Hawaii, The Fairly OddParents, The Celebrity Apprentice, Sons of Anarchy, Trailer Park Boys en meer.

Arnold was ook een succes op het grote scherm. Hij verscheen in opmerkelijke films zoals Coneheads, True Lies, Nine Months, McHale's Navy, Austin Powers: International Man of Mystery en nog veel meer.

Arnold is misschien niet zo'n grote naam als hij ooit was, maar hij blijft acteren en werkt nog steeds regelmatig.

De acteur heeft het allemaal gedaan in zijn carrière en onlangs onderging hij een dramatische fysieke transformatie.

Hij is een ton afgevallen

Onlangs debuteerde Tom Arnold met een geheel nieuwe look nadat hij ongelooflijk veel was afgevallen. Arnold ziet er fantastisch uit, en hij is openhartig over de weg die hij nam om die ongewenste kilo's kwijt te raken.

Je kunt je voorstellen dat de reis niet gemakkelijk was voor de acteur.

"Ik heb de afgelopen anderhalf jaar vier films in Rome gefilmd. Iedereen in Rome gaat uit en heeft 5 uur ma altijden, roken en drinken, dat is gewoon de levensstijl. Ik zou het de hele dag goed doen, en dan Ik zou alleen teruggaan naar mijn hotel en het geweldige menu zien, en dan zou ik denken: 'Het leven is kort, wat als ik dit authentieke Italiaanse eten nooit meer kan eten? Dit eten is mijn enige vriend,'" hij vertelde Mensen.

Hij vertelde ook dat hij soms gewoon de hele dag door zou eten.

"Sommige dagen zou ik de hele dag grazen, op dagen dat ik zou moeten filmen, zou ik om 21.00 uur 6000 calorieën kunnen eten na een lange dag niets eten … het probleem was dat er geen structuur was, "voegde hij eraan toe.

Uiteindelijk was de acteur in staat om in de stemming te komen, en na verloop van tijd was hij in staat om zijn gezondheid en conditie op orde te krijgen.

Hoe verloor Tom Arnold echt het gewicht?

Arnolds ontmoeting met een grote gezondheidsangst is wat zijn fitnessreis een vliegende start gaf, en hij maakte gebruik van een personal trainer.

"We weten allemaal wat we moeten doen, maar jezelf ertoe brengen om het te doen kan een ander verhaal zijn. Iemand in je hoek hebben die je aanmoedigt, maar ook roept en je uitdaagt, is cruciaal. Charles heeft was dat voor mij, "zei Arnold over het hebben van een trainer.

De acteur was in staat zichzelf te conditioneren tot het eten van gezond voedsel, terwijl hij ook lichaamsbeweging tot een normaal onderdeel van zijn dagelijkse routine maakte.

"Ik voel me veel beter over mijn lichaam. Ik kan beter bewegen, ik heb meer energie, ik voel me beter in mijn kleren, ik slaap beter en ik denk dat ik waarschijnlijk jaren aan mijn leven heb toegevoegd om hier te zijn voor mijn kinderen. Vroeger keek ik alleen naar mijn gezicht in de spiegel, wat al moeilijk genoeg was, maar nu zie ik alles onder ogen", zei de acteur.

Over het algemeen werd Arnold niet al te technisch over zijn dieet en trainingsplan. Hij verklaarde wel dat hij 's ochtends vers uit bed een elliptische machine raakt, en dat consistentie de sleutel was in zijn transformatie.

Tom Arnold die het script over zijn gezondheid en conditie omdraait, zal hopelijk dienen als inspiratie voor diegenen die hetzelfde willen doen. Het is geen gemakkelijke weg om naar beneden te gaan, maar het kan lonend zijn.

Aanbevolen: