The Real Way Josh Peck verloor meer dan 100 pond

Inhoudsopgave:

The Real Way Josh Peck verloor meer dan 100 pond
The Real Way Josh Peck verloor meer dan 100 pond
Anonim

In vorm komen vereist serieuze wilskracht. Zelfs enkele van de drukste mensen ter wereld vinden tijd om het voor elkaar te krijgen, waaronder voormalig president Barack Obama. Heck, zelfs Jeff Bezos ziet er tegenwoordig onherkenbaar uit dankzij zijn opgevijzelde transformatie.

Josh Peck verdiende een fortuin met Drake en Josh, maar achter de schermen slaagde hij erin te transformeren ondanks alle chaos in zijn leven. We zullen kijken hoe hij het gewicht verloor en wat hij precies deed om het al die jaren later af te houden.

Josh Peck geeft toe dat hij anders werd behandeld voor zijn transformatie

Tijdens zijn opkomst als kindacteur, onthulde Peck dat hij door sommigen anders werd behandeld toen hij te zwaar was. In zijn memoires onthulde de acteur dat de mensen om hem heen stereotypen hadden over grotere mensen.

"Ik zou op die leeftijd de meeste kamers binnenlopen en met mijn gewicht in het nadeel, dat mensen een snel oordeel over me maakten dat ik, je weet wel, lui was of geen wilskracht had of zoiets," zei Peck. "En dat het mijn plicht was om niet per se op te vallen; ik wilde gewoon op hetzelfde niveau zijn als alle anderen."

Peck begon echt af te vallen tijdens seizoen 3 van Drake And Josh, maar zelfs toen onthulde de acteur dat hij problemen had met sommigen die beweerden dat hij niet zo grappig was… Toen ik het gewicht verloor, er was zeker een klein contingent dat dacht: 'Oh, je was grappiger toen je dik was of je nam deze man weg van wie we hielden en we weten niet zo zeker of we van deze nieuwe man houden.'

Het was een hele reis voor Peck en volgens de acteur vergde het veel consistentie, zowel in de sportschool als daarbuiten, vooral als het ging om zijn dagelijkse eetgewoonten.

Training en het veranderen van zijn eetgewoonten hielpen de 100-pond transformatie

Aan de slag gaan is nooit gemakkelijk, wat de taak ook is. Dit geldt vooral voor iemand die zijn lichaam wil veranderen - je verandert niet alleen fysiek, maar er moet ook mentaal een verandering plaatsvinden. Voor Peck was de transformatie niet gemakkelijk, vooral in het begin. De acteur onthulde dat het een taak op zich was om één push-up te doen.

"Het werd dat ik er een vanaf mijn knieën kon doen, en uiteindelijk een vanaf mijn tenen", vervolgde hij. "Hetzelfde met pullups, met een weerstandsband die me ongeveer 100 pond hulp gaf. Het was onvermijdelijk dat het gewoon grit was. En dat maakte me verliefd op echt eenvoudige, harde lichaamsgewichttrainingen, omdat ik dacht 'dit was een onmogelijkheid voor mij, en nu voel ik me zo trots.' Ik heb het gevoel dat een groot deel van de wereld geen strikte pull-up kan doen, dus elke keer als mijn kin boven de bar gaat, heb ik zoiets van 'ja, deze is voor de 15-jarige Josh!'

In zijn gesprek met Mark Bell zou Peck verder onthullen dat de sportschool het halve werk was. Het verbeteren van zijn eetgewoonten was iets dat hij geleidelijk verbeterde en toen hij eenmaal wist hoeveel calorieën zijn lichaam nodig had, begonnen er echt veranderingen plaats te vinden.

"Het begon langzaam die slimme keuzes te maken," zei hij. "Ik kijk elke dag naar calorieën… ik heb 2.500 calorieën nodig om in leven te blijven, en als ik dan kan trainen en een extra 500 kan verbranden, speel ik met 3.000, en als ik met een tekort kan binnenkomen, ik ben in goede vorm."

Tegenwoordig blijft Peck in vorm, met een nieuwe stijl van trainen.

De huidige routine van Josh Peck is een tabata-trainingsstijl

Sprekend naast Men's He alth onlangs, onthulde Josh Peck dat hij het gas niet heeft losgelaten als het op fitness aankomt. Tegenwoordig veranderde hij zijn trainingsstijl en elimineerde Cross Fit-bewegingen als gevolg van blessures. In plaats daarvan volgt hij een Tabata-trainingsstijl, die zich tijdens de training richt op korte pauzes en circuits. De acteur houdt er ook van om eenvoudige lichaamsgewichtoefeningen op te nemen, zoals optrekken en opdrukken.

Wat betreft het begin van zijn training om de motor aan de praat te krijgen, slaat Peck graag op een bokszak, in plaats van te kiezen voor de loopband.

De acteur neemt zijn herstelmethoden net zo serieus en plaatste onlangs een foto op IG in een ijsbad. Dat is pas serieuze toewijding.

Aanbevolen: