The Voice'-juryleden, gerangschikt op salaris

Inhoudsopgave:

The Voice'-juryleden, gerangschikt op salaris
The Voice'-juryleden, gerangschikt op salaris
Anonim

Concurrentie-realityshows hebben zo'n unieke manier om een groot publiek samen te brengen voor fantastisch entertainment. Sommige competitieprogramma's, zoals The Bachelor, zien concurrenten strijden om liefde, terwijl andere, zoals Big Brother, concurrenten zien die op zoek zijn naar geld.

The Voice is een wedstrijdshow waar zangers op zoek zijn naar hun grote doorbraak, en het heeft veel geweldige juryleden gehad, zoals Katy Perry, die meegingen om jong talent te begeleiden. Deze juryleden verdienen een fortuin en fans willen weten welke rechter tot nu toe het hoogste salaris heeft gehad.

Laten we eens kijken naar de juryleden van de show en kijken wie het hoogste salaris had, per Yahoo.

10 Jennifer Hudson - $10 miljoen

De kick-off met een geschat salaris van $ 10 miljoen is Jennifer Hudson, die naam maakte in de entertainmentindustrie dankzij een prominente concurrent op American Idol jaar geleden. Hudson diende bij twee verschillende gelegenheden als jurylid en ze was geweldig in The Voice.

9 Shakira - $12 miljoen

Tijdens seizoen vier en seizoen zes van The Voice was Shakira een aanbevolen jurylid en ze trok maar liefst $ 12 miljoen binnen voor haar plaats in de show. Als ze ooit zou besluiten om terug te keren naar de show, kunnen we ons voorstellen dat dit salaris waarschijnlijk een flinke klap zal krijgen, wat haar terug zou kunnen lokken.

8 John Legend - $13 miljoen

John Legend is een vrij recente toevoeging aan de show, maar hij is er lang genoeg geweest om een substantieel salaris te ontvangen. Zijn salaris van $ 13 miljoen voor elk seizoen is vergelijkbaar met wat een aantal andere juryleden naar beneden hebben gehaald, en we kunnen ons niet voorstellen dat hij niet tevreden is met het geld dat hij verdient met de show.

7 Miley Cyrus - $13 miljoen

Miley Cyrus heeft bij twee verschillende gelegenheden als jurylid in de show gediend en ze heeft miljoenen op zak. Naar schatting verdiende Cyrus maar liefst $ 13 miljoen voor elk seizoen dat ze in de show verscheen. Dit is grotendeels te danken aan de populariteit die ze had zelfs voordat ze zich aanmeldde om als rechter te dienen.

6 Blake Shelton - $13 miljoen

Blake Shelton bestaat al sinds het begin, wat betekent dat hij een ondenkbaar bedrag heeft binnengehaald in de show. Omdat de show twee seizoenen per jaar wordt uitgezonden, verdient Shelton elke 12 maanden bijna $ 30 miljoen. Het gerucht gaat ook dat hij ook een substantiële bonus heeft gekregen.

5 Gwen Stefani - $13 miljoen

Gwen Stefani heeft meerdere keren als jurylid in de show gediend en haar salaris is door de jaren heen zeker veranderd. Ze verdiende aanvankelijk ongeveer $ 10 miljoen, maar ze zou een aanzienlijke loonsverhoging ontvangen, en naar schatting verdiende ze ongeveer $ 13 miljoen. Er zijn echter schattingen die suggereren dat ze dichter bij $ 15 miljoen had kunnen komen.

4 Adam Levine - $14 miljoen

Adam Levine was de eerste 16 seizoenen een steunpilaar van de show, en als zodanig is het logisch dat hij evenveel verdiende als Blake Shelton. Er wordt geschat dat Levine ongeveer $ 14 miljoen naar beneden heeft gehaald terwijl hij als jurylid op de show diende, en als hij ooit terugkeert, zal dat aantal groeien.

3 Kelly Clarkson - $15 miljoen

Kelly Clarkson maakte haar debuut in seizoen 14 van The Voice en sindsdien is ze een vaste waarde. Er is gemeld dat Clarkson ongeveer $ 15 miljoen verdient om jurylid te zijn in de show, waardoor haar vermogen de afgelopen jaren drastisch is toegenomen. Voeg haar eigen show toe en het is duidelijk dat Clarkson tegenwoordig serieus geld verdient.

2 Christina Aguilera - $ 17 miljoen

De legendarische Christina Aguilera was vele malen jurylid bij de show en dankzij dit heeft ze haar salaris tot $ 17 miljoen per seizoen kunnen opdrijven. Als haar inspanningen niet in het begin waren geweest, is het niet te zeggen hoe The Voice zou zijn verlopen. Hierdoor is ze een legendarisch onderdeel van de geschiedenis van de show en verdiende ze elke cent die op haar pad kwam.

1 Ariana Grande - $20-25 miljoen

Ariana Grande is een van de meest populaire artiesten ter wereld, en ze stal de krantenkoppen toen werd onthuld dat ze tussen de $ 20-25 miljoen zou verdienen terwijl ze te zien was in The Voice. Dat is gemakkelijk het hoogste salaris in de geschiedenis van de show, en het bewijst hoe groot een ster ze is.

Aanbevolen: