The Humble Way Nicole Kidman besteedde haar eerste salaris als actrice

Inhoudsopgave:

The Humble Way Nicole Kidman besteedde haar eerste salaris als actrice
The Humble Way Nicole Kidman besteedde haar eerste salaris als actrice
Anonim

Ze behoort vandaag tot de topsterren, met een nettowaarde van $ 120 miljoen. Voor Nicole Kidman kwam succes echter niet gemakkelijk.

Ze was op jonge leeftijd introvert en een simpele taak, zoals alleen in een restaurant lopen, was stressvol voor de actrice.

Langzaam maar zeker zouden de dingen veranderen. Hoewel de ster naast Backstage zou toegeven dat ze ondanks haar cv en ervaring nog steeds aan het leren is.

"Het maakt niet uit waar je bent in je carrière, overgeleverd aan de vraag of iemand ons voor een rol wil."

"Ik heb de luxe en het vermogen gehad om producer te worden, wat me een beetje meer controle geeft over een deel van mijn lot als acteur, maar niet alles. En ik ben nog steeds erg veel een acteur…."

Die bescheiden benadering blijft haar relevant maken in het veld, aangezien ze succes geniet met haar nieuwe show, 'Nine Perfect Strangers'. Wie weet waar ze tegenwoordig haar munt aan uitgeeft, hoewel we wel weten wat ze deed met haar eerste loon.

We zullen de nederige manier waarop ze het besteedde onderzoeken en hoe de tijden net daarvoor moeilijk waren.

Maar laten we om te beginnen eens kijken naar wat sommige andere A-listers deden met hun eerste uitbetalingen.

Andere sterren hebben grotere aankopen voor zichzelf gedaan

Zoals we later zullen onthullen, dacht Kidman aan anderen, voor zichzelf toen ze haar eerste betaling deed. We kunnen niet hetzelfde zeggen voor anderen.

Volgens People vierde Jennifer Lopez haar hernieuwde succes door een prachtige nieuwe Mercedes-auto te kopen. Laten we zeggen dat het een enorme upgrade was van haar Honda, waarmee ze audities zou doen.

J-Lo herinnert zich dat het een gekke week was, omdat ze het ook uitmaakte met een vroegere vriend, "Ik denk dat het een gewone serie was, ik kocht een auto - een Mercedes."

"En het was een enorme deal, hoewel ik het leasecontract van de auto aan het tekenen was en dezelfde week het uitmaakte met mijn vriend. We waren bij de dealer en ik moest huilen."

Sitcom-ster Ariel Winter koos ervoor om haar garderobe uit te breiden met veel nieuwe schoenen.

Johnny Depp sloeg een heel andere weg in en kocht een paardenboerderij in Kentucky. Het was een mooi gebaar vergelijkbaar met Nicole Kidman, aangezien de aankoop niet voor hemzelf was maar voor zijn moeder.

Opmerkelijke verhalen en wat ze zoveel groter maakt, is de strijd die plaatsvond om daar te komen.

Dingen waren moeilijk in het begin

Kidman geeft toe dat ze in het begin veel stress en angst voelde. Vooral omdat ze zich erg alleen voelde. Kidman vertelde over haar vroegere dagen, naast Cinema Blend.

"Toen ik alleen was, toen ik vrijgezel was, denk ik dat [faam] veel moeilijker was omdat er geen schild was."

"Er was geen plek om heen te gaan en er doorheen te werken, met een partner. Ik had geluk omdat mijn zus zou komen. Ik herinner me dat ze naar Cannes vloog [in 2001] omdat het beangstigend is om door dat rood te lopen tapijt met al dat nauwkeurig onderzoek, me erg onzeker voelen en niet helemaal zeker waar te gaan of hoe te overleven."

In haar persoonlijke leven trouwde ze met ex-Tom Cruise, en terugkijkend geeft de ster toe dat het hielp omdat het al vroeg een schild voor haar creëerde. "Ik ben heel jong getrouwd, maar het was zeker geen macht voor mij - het was bescherming."

Gezien hoe donker Hollywood kan zijn, verminderde het hebben van een partner als Cruise dingen als intimidatie op de werkplek, en ze was in staat om een stuk gemakkelijker te navigeren.

Toen de rollen binnenkwamen, besteedde Kidman niet aan zichzelf, in plaats daarvan besloot ze, net als een paar anderen, haar ouders te verwennen.

Ze verwende haar ouders in plaats daarvan met het eerste loon

Ze brak de bank niet zoals Johnny Depp, maar haar hart zat op de juiste plaats. Bij haar eerste salaris dacht Kidman aan mama en papa en kocht ze een wasmachine en droger.

Langzaam maar zeker stegen haar betalingen en in 2006 werd ze gerangschikt als de best betaalde actrice ter wereld, in staat om Depp-achtige aankopen te doen.

Nadat de aankoop voor haar ouders was gedaan, kreeg Kidman een klein cadeautje, wat een paar laarzen bleek te zijn, zoals ze onthulde met Time.

"Later kocht ik een paar laarzen voor mezelf die waren als de coolste laarzen die ik ooit in mijn leven had gezien."

Wie weet, misschien heeft ze diezelfde laarzen na al die jaren behouden, als herinnering aan haar eerste grote doorbraak in de industrie.

Aanbevolen: