De cast van 'Ozark' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Ozark' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Ozark' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De Byrdes stevenen af op een absolute ramp. Tenminste, dat is zeker hoe het eruit ziet voorafgaand aan de première van seizoen 4 op Netflix. Natuurlijk zullen er zich waarschijnlijk nogal wat tragedies voordoen in het supergrote laatste seizoen van de show, die in twee delen zal worden uitgezonden. Dat wil niet zeggen dat elk personage op Ozark gedoemd is te mislukken. Hoewel Bill Dubuque en Mark Williams, gezien de hoge inzetten, de duistere en brute wereld die Bill Dubuque en Mark Williams hebben gecreëerd, het er zeker op lijkt dat de meeste personages de gevolgen van hun acties onder ogen zullen zien. Zovelen hebben het al.

Van Ozark worden gegoten is een geschenk. Het lijdt geen twijfel dat de talrijke acteurs van wie hun personages in de eerste drie seizoenen zijn vermoord, hebben geprofiteerd van de populariteit van de show. Dit omvat mensen als Jordana Spiro, Trevor Long, Tom Pelphrey, Jason Butler Harner, Janet McTeer en Peter Mullan. Allemaal hebben ze hun vermogen drastisch zien toenemen. Maar hoe zit het met de castleden in de show die leven om het begin van seizoen 4 te zien? Hoeveel geld hebben ze voor het finaleseizoen?

11 Carson Holmes is $ 100.000 waard

Carson Holmes, die Three op Ozark speelt, bouwt volgens ArticleBio een respectabel vermogen op voor zichzelf. Dit geldt vooral gezien het feit dat zijn belangrijkste bron van inkomsten uit Ozark lijkt te komen. Hoewel hij ook een kleine rol speelde in Uncle Frank van Amazon en in The Best of Enemies.

10 Skylar Gaertner is $300.000 waard

Skylar is vooral bekend door het spelen van Jonah in Ozark, maar zijn rol van Young Matt Murdock in Daredevil van Netflix en zijn werk in veelgeprezen Independent-films zoals I Smile Back hebben hem ook enige bekendheid opgeleverd. Toch staat hij aan het begin van zijn carrière. Volgens StarsGab is Skylar een gezonde $300.000 waard. En dat aantal groeit ongetwijfeld snel.

9 Sofia Hublitz is $ 500, 000 waard

De jonge vrouw achter Charlotte Byrde is een andere ster in opkomst. Hoewel ze in een paar Louie CK-projecten is gegoten, heeft Sofia niet veel anders gedaan dan Ozark. Haar ondersteunende rol in Ozark heeft haar echter een mooi half miljoen opgeleverd, volgens The WikiFeed.

8 Kevin L. Johnson is $1,5 miljoen waard

Sam Dermody heeft veel geluk gehad tijdens de eerste drie seizoenen van Ozark. Heeft dit zijn tragische lot in het komende vierde en laatste seizoen bezegeld? Misschien. Maar intussen heeft de man die hem speelt aardig wat geld verdiend. Sinds 2009 heeft Kevin L. Johnson kleine rollen gehad in tal van spraakmakende projecten die zijn vermogen en zijn reputatie in het bedrijf hebben opgebouwd.

7 Felix Solis is $1,5 miljoen waard

Felix Solis speelt de big-bad in Ozark, Omar Navarro. Terwijl Idol Net Worth beweert dat de inhoud van zijn bankrekening en activa ongeveer $ 5 miljoen waard zijn, beweren de meeste sites dat het dichter bij $ 1,5 miljoen ligt. Maar dat is behoorlijk respectabel. Naast Ozark staat Felix bekend om zijn werk in Made In Jersey, The Following en The Good Wife.

6 Lisa Emery is $ 1,9 miljoen waard

Net Worth Post beweert dat Lisa Emery slechts $ 2 miljoen waard is. Het lijdt geen twijfel dat het spelen van de gemene Darlene Snell op Ozark het grootste deel uitmaakt. Lisa werkt echter al jaren constant in Hollywood. Ze staat ook bekend om haar werk in Jessica Jones, Louie, Madam Secretary en verschillende afleveringen van Law & Order.

5 Charlie Tahan is $2 miljoen waard

Wyatt Langmore spelen heeft van Charlie Tahan een rijzende ster gemaakt. Op het moment van schrijven zal Charlie de hoofdrol spelen in twee nieuwe films, waaronder Christian Bale en Robert Duvall. Afgezien van Ozark, is Charlie's vermogen te danken aan het spelen van Scarewcrow op Gotham en zijn rollen in Wayward Pines, Frankenweenie, Law & Order: SVU, Blue Jasmine en I Am Legend.

4 Damian Young is $ 3 miljoen waard

Damian Young is die acteur die je van alles herkent, maar zelden zijn naam herinnert. Maar dat zou je wel moeten doen, hij is slechts een van de meest opmerkelijke karakteracteurs in de business. Op Ozark speelt hij de stiekeme Jim Rattlesdorf. Maar hij staat ook bekend om zijn werk in Snowpiercer, The Trial Of The Chicago 7, Bordman, House of Cards, Californication, Damages en As The World Turns.

3 Julia Garner is $ 3 miljoen waard

Het lijdt geen twijfel dat Julia Garner de grootste doorbraakster op Ozark is. Het spelen van Ruth Langmore heeft haar een Emmy en haar eigen aankomende serie, Inventing Anna, geschonken. Haar groeiende vermogen is zeker vooral te danken aan haar ongelooflijke werk aan Ozark, maar ze is ook verschenen in The Americans, Maniac, Dirty John, Waco en The Perks of Being A Wallflower.

2 Laura Linney is $10 miljoen waard

Als het gaat om gerespecteerde sprekers binnen het bedrijf, krijgen weinigen zoveel lof als Laura Linney. Hoewel ze misschien niet zo beroemd is in de mainstream als sommige van haar tijdgenoten, lijdt het geen twijfel dat de drievoudige Academy Award-genomineerde een machtsspeler is in de onafhankelijke filmindustrie. Ze is gewoon zo'n goede acteur. Het is dus geen wonder dat ze de co-starring rol van Wendy Byrde op Ozark kreeg. Ze is ook beroemd om haar werk in Love Actually, The Truman Show, The Big C, Mr. Holmes, John Adams, The Squid and the Whale en Frasier. Maar volgens Express. UK is het Ozark die het meest bijdraagt aan haar enorme vermogen.

1 Jason Bateman is $30 miljoen waard

Jason Bateman verdient ongeveer $ 300.000 per aflevering van Ozark op weg naar het laatste seizoen. Dit is natuurlijk een leuke toevoeging, want zijn enorme vermogen. Jason is verreweg het meest succesvolle lid van de Ozark-cast. Zijn carrière is ronduit indrukwekkend. Hij begon voor het eerst met Little House On The Prairie in het begin van de jaren tachtig en heeft sindsdien consequent gewerkt. Tot zijn meest opvallende en winstgevende werken behoren Zootopia, Juno, Hancock, Horrible Bosses, Couple's Retreat en The Outsider. Dan is er natuurlijk Arrested Development. Volgens Mensen verdiende Jason Bateman ongeveer $ 125.000 per aflevering van de veelgeprezen sitcom. Combineer dit alles met zijn opmerkelijke carrière als regisseur en producent en je hebt één rijke, rijke man.

Aanbevolen: