Dit zijn de sterren van 'Bel-Air,' de 'Fresh Prince Of Bel-Air' reboot

Inhoudsopgave:

Dit zijn de sterren van 'Bel-Air,' de 'Fresh Prince Of Bel-Air' reboot
Dit zijn de sterren van 'Bel-Air,' de 'Fresh Prince Of Bel-Air' reboot
Anonim

Je bent thuis in Bel-Air! Voor het geval je het nog niet wist, The Fresh Prince of Bel-Air krijgt een reboot. Bel-Air komt op 13 februari uit op Peacock. De eerste trailer voor de serie werd op 10 januari uitgebracht en fans waren enthousiast om de moderne draai aan de klassieke komedie uit de jaren 90 te zien.

The Fresh Prince of Bel-Air was een geliefde sitcom die zes seizoenen liep. Het speelde Will Smith, die zichzelf speelde, verhuizen van West Philly naar Bel-Air, CA, om een tweede kans op het leven te krijgen. Terwijl de originele sitcom-afleveringen van 30 minuten uitkwamen, heeft de nieuwe serie dramatische afleveringen van een uur met een donkerder thema.

Executive, geproduceerd door Will Smith, Bel-Air gaat helemaal over "de kracht van tweede kansen terwijl het navigeren door de conflicten, emoties en vooroordelen van een wereld die heel anders is dan de enige die hij ooit heeft gekend", aldus een YouTube samenvatting.

De show zou niets zijn met zijn cast, dus laten we eens kijken naar wat we over hen weten.

10 Jabari Banks zoals Will Smith

Jabari Banks is de nieuwe Will Smith in de dramashow. Banks werd geboren in Atlanta en ging naar school in Maryland, maar het ironische is dat hij wel familie heeft in West Philadelphia en zelfs is afgestudeerd aan de University of the Arts met een bachelordiploma in muziektheater. Hij lijkt erg op Smith in die zin dat hij rapt, acteert, zingt, danst en basketbal speelt. Bel-Air is zijn eerste grote rol op het scherm, volgens zijn IMDb-pagina. Hij heeft een veelbelovende carrière voor de boeg.

9 Adrian Holmes als oom Phil

Adrian Holmes is een Canadese acteur uit Wales, die de rol van oom Phil op zich neemt. De 47-jarige staat bekend om zijn rol in de Bravo-serie, 19-2. Holmes heeft een Bachelor's Degree in verpleegkunde na zijn verhuizing naar Vancouver. Hij verscheen ook in vele andere tv-shows en films zoals Red Riding Hood, Arrow, Like Mike 2: Streetball en Smallville.

8 Cassandra Freeman als tante Viv

Cassandra Freeman zal tante Viv spelen in de komende serie. Freeman is een actrice en schrijfster, bekend van Inside Man, Luke Cage, Atlanta en Blue Bloods. Volgens IMDB is zij de mede-hoofdredacteur van beautylogicblog.com. Ze is ook echtgenote en moeder en heeft plezier op TikTok. De 42-jarige werd geboren in West Palm Beach, Florida.

7 Olly Sholotan als Carlton Banks

Olly Sholotan zal Carlton Banks spelen. Hij is een Nigeriaans-Amerikaanse acteur, zanger en muziekproducent. Hij volgde een opleiding aan de UCLA School of Theatre, Film and Television. Sholotan werd geboren in Atlanta, GA, maar groeide op in Houston, TX. Wat zijn muziekcarrière betreft, richt hij zich vooral op muziek in korte films en speelfilms. Hij is een relatief nieuwe acteur, die naam probeert te maken in Hollywood. Hopelijk zien we hem "The Carlton" dans doen.

6 Akira Akbar As Ashley Banks

Akira Akbar is misschien jong, maar haar carrière niet. Ze speelt Ashley Banks, het jongste nichtje, maar waar ken je haar nog meer van? Nou, ze speelde Monica Rambeau in Captain Marvel en had rollen in This Is Us, We Can Be Heroes en Criminal Minds. Voordat hij acteerde, was Akbar een model en heeft hij gemodelleerd voor merken zoals Nike en Levi's.

5 Coco Jones als Hilary Banks

Coco Jones speelt Hilary Banks in de aanstaande reboot. Ze is een zangeres, rapper, songwriter en actrice, vooral bekend van haar rol in de Disney Channel-film Let It Shine en optredens in So Random! en succes Charlie. Jones heeft vier EP's en 16 singles uitgebracht, en toert zelfs met de boyband Mindless Behavior.

4 Jimmy Akingbola als Geoffrey

Jimmy Akingbola is een Britse televisie-, film- en theateracteur. Hij speelt Geoffrey, de butler van de familie. Akingbola heeft een acteerdiploma van de Academy of Live and Recording Arts. Na zijn afstuderen begon hij deze theatercarrière in 1999. Daarna speelde hij in vele korte films en tv-shows zoals The Crouches, Holby Blue, Arrow en meer.

3 Jordan L. Jones As Jazz

Jordan L. Jones zal de rol spelen van Will's beste vriend, DJ Jazzy Jeff, of Jazz. Hij is een acteur bekend van Snowfall, Rel, NCIS: Los Angeles en The Rookie. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Zuid-Californië ging Jones meteen op zoek naar audities. Er is niet veel over hem bekend, omdat hij zijn leven behoorlijk privé houdt. Maar we kunnen niet wachten om hem deze rol op zich te zien nemen en hopelijk wat klassieke Jazzy Jeff-momenten te bezorgen.

2 Simone Joy Jones als Lisa Wilkes

Simone Joy Jones speelt Lisa Wilkes, een van Will's meest opvallende vriendinnen in de originele Fresh Prince of Bel-Air. Ondanks dat ze dezelfde achternaam hebben als Jordan, zijn ze niet verwant. Ze is een actrice die bekend staat om haar rollen in American Rust, The Son of No One en The Chair. Simone Joy Jones behaalde een Bachelor of Fine Arts in Drama, Music Theatre aan de Carnegie Mellon University. Ze heeft in theaters en commercials gewerkt en heeft zelfs haar eigen muziek uitgebracht.

1 Tyler Barnhardt als Connor Satterfield

Tyler Barnhardt speelt Connor Satterfield, een nieuw personage dat wordt geïntroduceerd. Barnhardt is een acteur die bekend staat om zijn rollen in Underground en 13 Reasons Why. Hij behaalde in 2015 een bachelordiploma in theater aan de Universiteit van North Carolina. Hij is momenteel verloofd met zijn vriendin Adriana Schaps.

Aanbevolen: