Dit zijn de meest winstgevende films van Chris Evans (buiten de MCU)

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Chris Evans (buiten de MCU)
Dit zijn de meest winstgevende films van Chris Evans (buiten de MCU)
Anonim

Hollywood-ster Chris Evans is ongetwijfeld het best bekend om zijn vertolking van Steve Rogers / Captain America in het Marvel Cinematic Universe. De ster nam echter afscheid van de rol die zeker veel fans over de hele wereld verdrietig maakte. Evans heeft in de loop der jaren echter ook in andere projecten geacteerd en het lijdt geen twijfel dat hij nu in een groot aantal verschillende rollen te zien zal zijn.

Vandaag bekijken we welke van de films waarin hij speelde het uiteindelijk goed deed aan de kassa. Van The Nanny Diaries tot Not Another Teen Movie - blijf scrollen om de meest winstgevende films van Chris Evan te zien, naast de MCU-films.

10 'The Nanny Diaries' - Box Office: $ 47,8 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door het comedy-drama The Nanny Diaries uit 2007, waarin Chris Evans Hayden "Harvard Hottie" speelt. Naast Evans zijn er in de film ook Scarlett Johansson, Laura Linney, Alicia Keys, Donna Murphy en Paul Giamatti te zien. The Nanny Diaries is gebaseerd op Emma McLaughlin's gelijknamige roman uit 2002 - en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 47,8 miljoen aan de kassa.

9 'Push' - Box Office: $ 48,9 miljoen

De volgende op de lijst is de superheldenthrillerfilm Push uit 2009. Daarin speelt Chris Evans Nick Gant en schittert hij naast Dakota Fanning, Camilla Belle, Cliff Curtis en Djimon Hounsou. De film volgt twee Amerikanen met superkrachten die een meisje proberen te vinden in Hong Kong. Push heeft een beoordeling van 6,1 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 48,9 miljoen aan de kassa.

8 'Scott Pilgrim vs. The World' - Box Office: $ 49,3 miljoen

Laten we verder gaan met de romantische actiekomedie Scott Pilgrim vs. the World uit 2010 waarin Chris Evans Lucas Lee speelt. Naast Evans zijn er in de film ook Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Anna Kendrick en Alison Pill te zien.

Scott Pilgrim vs. the World is gebaseerd op de graphic novel-serie Scott Pilgrim van Bryan Lee O'Malley en heeft momenteel een 7,5 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 49,3 miljoen aan de kassa.

7 'Cellular' - Box Office: $ 57,7 miljoen

De actiethriller Cellular uit 2004 is de volgende op de lijst. In de film speelt Chris Evans Ryan, en hij speelt naast Kim Basinger, Jason Statham, Eric Christian Olsen, Noah Emmerich en William H. Macy. De film volgt een man die een telefoontje krijgt van een ontvoerde vrouw - en heeft momenteel een 6,5 op IMDb. Cellular verdiende uiteindelijk $ 57,7 miljoen aan de kassa.

6 'Street Kings' - Box Office: $66,5 miljoen

De volgende op de lijst is de actiethriller Street Kings uit 2008 waarin Chris Evans rechercheur Paul "Disco" Diskant speelt. Naast Evans zijn er in de film ook Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Common en The Game te zien. Street Kings volgt een undercoveragent die betrokken is bij de moord op een officier - en het heeft momenteel een 6,8 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 66,5 miljoen aan de kassa.

5 'Not Another Teen Movie' - Box Office: $ 66,5 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de tienerparodie Not Another Teen Movie uit 2001. Daarin speelt Chris Evans Jake Wyler, en hij schittert naast Jaime Pressly, Mia Kirshner en Randy Quaid. De film is een parodie op een groot aantal tienerfilms zoals She's All That, Varsity Blues, 10 Things I Hate About You en Can't Hardly Wait. Momenteel heeft het een beoordeling van 5,7 op IMDb en verdiende het uiteindelijk $ 66,5 miljoen aan de kassa.

4 'Snowpiercer' - Box Office: $86,8 miljoen

Laten we verder gaan met de post-apocalyptische sci-fi actiefilm Snowpiercer uit 2013. Daarin speelt Chris Evans Curtis Everett, en hij schittert naast Song Kang-ho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer en Ewen Bremner.

De film is gebaseerd op de Franse grafische klimaatfictieroman Le Transperceneige van Jacques Lob - en heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb. Snowpiercer verdiende uiteindelijk $ 86,8 miljoen aan de kassa.

3 'Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer' - Box Office: $ 301,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de superheldenfilm Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer uit 2007, waarin Chris Evans Johnny Storm speelt. Naast Evans zijn er ook Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Michael Chiklis, Julian McMahon en Kerry Washington in de film te zien. Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer is het vervolg op de film Fantastic Four uit 2005 en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 301 op.9 miljoen aan de kassa.

2 'Knives Out' - Box Office: $ 311,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de mysteriefilm Knives Out uit 2019. Daarin portretteert Chris Evans Hugh Ransom Drysdale, en hij speelt naast Daniel Craig, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon en Don Johnson. Knives Out volgt een detective die de dood van de patriarch van een rijke familie onderzoekt - en het heeft momenteel een 7,9 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 311,4 miljoen aan de kassa.

1 'Fantastic Four' - Box Office: $ 333,5 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is de superheldenfilm Fantastic Four uit 2005. Zoals eerder vermeld, speelt Chris Evans daarin Johnny Storm. Fantastic Four is gebaseerd op het gelijknamige Marvel Comics-team en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 333,5 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: