Regina Hall's meest winstgevende films (buiten 'Scary Movie')

Inhoudsopgave:

Regina Hall's meest winstgevende films (buiten 'Scary Movie')
Regina Hall's meest winstgevende films (buiten 'Scary Movie')
Anonim

Regina Hall's acteercarrière kwam pas eind jaren '90 echt van de grond, met een kleine rol in de klassieke romance, The Best Man. Haar carrière op het scherm begon echter op televisie als journalist. Met meer dan 50 rollen in zowel films als tv-shows, heeft Regina Hall gewerkt met enkele van de beste acteurs en actrices in het spel, waaronder de hardwerkende actrice, Tiffany Haddish. Gezien het feit dat Regina Hall sinds haar debuut in 1997 zeer consistent is geweest, zou het eerlijk zijn om te zeggen dat de superactrice alle lof verdient die ze heeft gekregen.

Regina's succes is duidelijk, aangezien ze nu verschillende rollen heeft in films die hebben geleid tot haar zeven prijsuitreikingen en bijna dertig nominaties.

Enkele van de beroemde films waar velen haar van herkennen, zijn The Hate U Give, About Last Night en Little. Momenteel heeft ze veel hoofdrollen in zowel series als films die al zijn uitgezonden en andere die nog moeten worden aangekondigd. Van Little to Girl's Trip, hieronder staan de meest winstgevende films van Regina buiten Scary Movie 1, 2, & 3.

8 'Klein' - $ 49 miljoen

Little is een fantasy-komediefilm die is geregisseerd en geschreven door Tina Gordon. Het sterren Regina Hall onder andere acteurs zoals Marsai Martin en Issa Rae. Het verhaal gaat over wat er nodig is om succesvol te zijn, de kracht van zusterschap en het hebben van tweede kansen in het leven.

Regina's rol wordt afgeschilderd als een baas die ook een pestkop is. Terwijl ze een zeer succesvol bedrijf runt, dat zich bezighoudt met software, blaft ze constant bevelen naar andere mensen terwijl ze schreeuwt naar haar langdurige lijdende assistent. De les van de film gaat over vriendelijkheid en teamwork. Het budget van de film was $ 20 miljoen en verdiende $ 49 miljoen.

7 'Death At A Funeral' - $ 49,1 miljoen

Death At A Funeral is een film uit 2010 geschreven door Dean Craig en geregisseerd door Frank Oz. De film is een donkere komedie en een remake van de film met dezelfde naam, die Dean Craig schreef.

Het gaat over een familie die is samengekomen voor een begrafenis waar chaos ontstaat nadat een man een onlangs overleden vader van een disfunctioneel Brits gezin probeert te ontmaskeren. Regina speelt de rol van Aarons vrouw, Michelle, die hilarisch is. Met een budget van $ 21 miljoen verdiende de productie $ 49,1 miljoen.

6 'Over gisteravond' - $ 50,4 miljoen

About Last Night is een romantische komische film die debuteerde in 2014. Met in de hoofdrollen Regina Hall, Kevin Hart, Joy Bryant en Michael Ealy. Het is ook een remake van de gelijknamige film uit 1987, beide geregisseerd door Steve Pink.

Het gaat eigenlijk over een stel dat probeert de relatie te laten werken ondanks de afkeuring van Regina Hall, die Joan, Debbie's beste vriend, en Bernie speelt. De film bracht $ 50,4 miljoen op aan de kassa.

5 'Superheldenfilm' - $ 71,2 miljoen

The Superhero Movie is een parodiefilm geschreven en geregisseerd door Craig Mazin. De film gaat over een impopulaire student aan de Empire School, Rick Ricker genaamd, die bij zijn oom Albert, tante Lucille en zijn beste vriend, die ook een vertrouweling is, Trey, woont.

Naast Regina Hall in de film staan andere beroemde castleden, zoals Kevin Hart, Sara Paxton, Robert Joy en Brent Spiner. De film werd uitgebracht op 28 maart 2008. Ondanks dat het budget $ 35 miljoen was, bracht de film $ 71,2 miljoen op

4 'Best Man Holiday' - $ 71,6 miljoen

Best Man Holiday was een komedie uit 2013 geschreven, gecoproduceerd en ook geregisseerd door Malcolm D. Lee. Het is een vervolg op The Best Man uit 1999, ook geschreven door Lee. Sean Daniel produceerde de film.

Collega-vrienden ontmoeten elkaar weer tijdens de kerstperiode, na bijna vijftien jaar elkaar niet te hebben gezien. Hoewel het lang geleden is, realiseren de vrienden zich al snel hoe snel herinneringen terugkomen, waaronder het ontsteken van een oude rivaliteit en oude vlammen. Het budget van de film was $ 17 miljoen en verdiende ongeveer $ 71,6 miljoen aan de kassa.

3 'Denk ook als een man' - $96,1 miljoen

Think Like A Man, Too is een romantische komedie uitgebracht in 2014. Het is een vervolg op Think Like a Man uit 2012, gebaseerd op een boek van Steve Harvey.

Het is geschreven door David A. Newman en Keith Merryman, geregisseerd door Tim Story. Het is gebaseerd op een stel, Candace (Regina Hall) en Michael, die op weg zijn naar Las Vegas voor een bruiloft, en hun vrienden besluiten naar Sin City te gaan voor het vrijgezellenfeest. Ze komen terecht in zeer twijfelachtige situaties die het grote evenement dreigen te vernietigen.

De komedie heeft $96,1 miljoen opgebracht.

2 'Vakantie' - $ 107,2 miljoen

Vakantie is een avonturenkomedie over Rusty Griswold, zijn vrouw en hun twee zonen, die een reis maakten die zuur werd. Rusty Griswold besluit om zijn gezin mee te nemen op een roadtrip naar Wally World om het wat spannender te maken met zijn vrouw en tegelijkertijd weer contact te maken met zijn zonen.

Geregisseerd door John Francis Daley en Jonathan M. Goldstein, en geproduceerd door David Dobkin en Chris Bender, heeft de film maar liefst $ 107,2 miljoen dollar opgebracht.

1 'Meisjesreis' - $ 140,9 miljoen

Regina Hall, uitgebracht in juli 2017, speelt samen met Jada Pinkett Smith, Queen Latifah en Tiffany Haddish in deze romantische komedie, geregisseerd door Malcolm D. Lee en geschreven door Kenya Barris en Tracy Oliver.

Girl's Trip gaat over vier vrienden die een reis naar New Orleans maken om het Essence Music Festival bij te wonen, terwijl ze ook weer contact maken. De film ontving een overvloed aan positieve recensies van filmrecensenten en was ook een enorm succes met een brutowinst van $ 140,9 miljoen met een budget van $ 28 miljoen.

Aanbevolen: