Scarlett Johansson's meest winstgevende films buiten de MCU

Inhoudsopgave:

Scarlett Johansson's meest winstgevende films buiten de MCU
Scarlett Johansson's meest winstgevende films buiten de MCU
Anonim

Hollywood-ster Scarlett Johansson verwierf in de vroege jaren 2000 internationale bekendheid met rollen in films als Ghost World en Lost in Translation. Sindsdien is Johansson een vaste waarde in de filmindustrie en in de loop van haar carrière speelde ze in tal van blockbusters.

Terwijl Scarlett Johansson momenteel ongetwijfeld het meest bekend is vanwege haar vertolking van Black Widow in het Marvel Cinematic Universe, bekijken we vandaag welke van haar andere films de meest succesvolle waren, volgens de kassa. verdiensten.

10 'Jojo Rabbit' - Box Office: $ 90,3 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door de komedie-dramafilm Jojo Rabbit uit 2019 waarin Scarlett Johansson Rosie speelt. Naast de beroemde actrice heeft de film ook hoofdrollen voor Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Taika Waititi, Rebel Wilson en Stephen Merchant. Jojo Rabbit volgt het verhaal van een tienjarig lid van de Hitlerjugend en heeft momenteel een beoordeling van 7,9 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 14 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 90,3 miljoen aan de kassa.

9 'Vicky Cristina Barcelona' - Box Office: $96,4 miljoen

Volgende op de lijst is het romantische komediedrama uit 2008 Vicky Cristina Barcelona. Daarin speelt Scarlett Johansson Cristina en schittert zij naast Javier Bardem, Patricia Clarkson, Penélope Cruz, Kevin Dunn en Rebecca Hall. De film volgt twee Amerikaanse vrouwen terwijl ze een zomer in Barcelona doorbrengen en heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. Vicky Cristina Barcelona werd gemaakt met een budget van $ 15 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 96.4 miljoen aan de kassa.

8 'The Prestige' - Box Office: $ 109,7 miljoen

Laten we verder gaan met de mysteriethriller The Prestige uit 2006, waarin Scarlett Johansson Olivia Wenscombe speelt. Naast de beroemde actrice zijn er in de film ook Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Rebecca Hall en Andy Serkis te zien.

The Prestige vertelt het verhaal van twee rivaliserende toneelgoochelaars in het Londen van de jaren 1890 en heeft momenteel een 8,5 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 40 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 109,7 miljoen aan de kassa.

7 'Lost In Translation' - Box Office: $ 118,7 miljoen

Het romantische komedie-drama Lost in Translation uit 2003 is de volgende op de lijst. Daarin speelt Scarlett Johansson Charlotte en schittert ze naast Bill Murray, Giovanni Ribisi, Anna Faris, Fumihiro Hayashi en Catherine Lambert. Lost in Translation vertelt het verhaal van een vervaagde filmster en een recent afgestudeerde die een onwaarschijnlijke band vormt in Tokio - en het heeft momenteel een 7.7 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 4 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 118,7 miljoen aan de kassa.

6 'We Bought A Zoo' - Box Office: $ 120,1 miljoen

De volgende op de lijst is het familiekomedie-drama We Bought a Zoo uit 2011 waarin Scarlett Johansson Kelly Foster speelt. Naast de actrice zijn er in de film ook Matt Damon, Thomas Haden Church, Patrick Fugit, Elle Fanning en John Michael Higgins te zien. We Bought a Zoo volgt een gezin dat naar het platteland verhuist om een worstelende dierentuin te renoveren en opnieuw te openen - en het heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 120,1 miljoen aan de kassa.

5 'The Island' - Box Office: $ 162,9 miljoen

Laten we verder gaan met de sci-fi thrillerfilm The Island uit 2005. Daarin speelt Scarlett Johansson Sarah Jordan / Jordan Two-Delta en schittert ze naast Ewan McGregor, Djimon Hounsou, Sean Bean, Michael Clarke Duncan en Steve Buscemi. De film volgt een man die in een futuristische steriele kolonie woont en heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb. The Island werd gemaakt met een budget van $ 126 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 162,9 miljoen aan de kassa.

4 'Ghost In The Shell'- Box Office: $ 169,8 miljoen

De sci-fi-actiefilm Ghost in the Shell uit 2017 is de volgende. Daarin speelt Scarlett Johansson Motoko Kusanagi en schittert zij naast Takeshi Kitano, Michael Pitt, Pilou Asbæk, Chin Han en Juliette Binoche.

De film staat op de Japanse manga met dezelfde naam en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. Ghost in the Shell werd gemaakt met een budget van $ 110 miljoen en het leverde uiteindelijk $ 169,8 miljoen op aan de kassa.

3 'Hij is gewoon niet zo in jou' - Box Office: $ 178,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is het romantische komedie-drama uit 2009 He's Just Not That Into You, waarin Scarlett Johansson Anna speelt. Naast de actrice zijn er in de film ook Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly en Bradley Cooper te zien. He's Just Not That Into You volgt negen mensen en hun verschillende romantische problemen en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 40 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 178,9 miljoen aan de kassa.

2 'The Horse Whisperer' - Box Office: $186,9 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de westerse dramafilm The Horse Whisperer uit 1998, waarin Scarlett Johansson Grace MacLean speelt. Naast de actrice zijn er in de film ook Robert Redford, Kristin Scott, Thomas Sam Neill, Dianne Wiest en Chris Cooper te zien. The Horse Whisperer volgt het verhaal van een getalenteerde trainer met een gave om paarden te begrijpen terwijl hij een gewonde tiener en haar paard helpt - en het heeft momenteel een beoordeling van 6,6 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 75 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 186,9 miljoen aan de kassa.

1 'Lucy' - Box Office: $463,4 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de sci-fi-actiefilm Lucy uit 2014. Daarin speelt Scarlett Johansson Lucy Miller, en ze schittert naast Morgan Freeman, Choi Min-sik, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt en Pilou Asbæk. Lucy volgt het verhaal van een vrouw die psychokinetische vaardigheden krijgt en een krijger wordt - en het heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $39 miljoen en verdiende uiteindelijk $463,4 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: