De cast van 'Fuller House', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Fuller House', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Fuller House', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Eén, grote, gelukkige familie! Full House was een Amerikaanse sitcom die van 1987 tot 1995 op ABC werd uitgezonden. De show vertelt de gebeurtenissen van de weduwe, vader Danny Tanner, die zijn zwager, Jesse Katsopolis, en beste vriend, Joey Gladstone, inschakelt om zijn drie dochters op te voeden. DJ, Stephanie en Michelle.

Die showsprong begon de carrières van veel van de acteurs en is een cultklassieker geworden, maar velen van hen staan meer dan 25 jaar later nog steeds bekend om hun iconische rollen. Full House was zo populair dat het leidde tot een spin-offshow, Fuller House, waarin twee van de dochters, D. J. en Stephanie, hun vriendin Kimmy (als volwassenen) en het leven van hun kinderen. De Olsen-tweeling keerde niet terug voor de reboot, omdat ze in 2011 stopten met acteren. En de mannen van Full House hadden terugkerende rollen in Fuller House.

Tussen schandalen en de dood van bepaalde castleden zijn veel vermogens drastisch veranderd. Hier is de cast van Fuller House, gerangschikt op vermogen.

9 De nettowaarde van Soni Nicole Bringas ligt tussen $ 500, 000 en $ 800, 000

Soni Nicole Bringas speelde Ramona Gibbler, Kimmy's tienerdochter. De 19-jarige is ook verschenen in Jane the Virgin, Instant Mom, Beautiful and Twisted, Minutiae en meer, inclusief commercieel werk, volgens IMDb. Ze is ook een danseres en heeft gewerkt aan Dancing With The Stars en met beroemde artiesten, zoals Pitbull en Justin Bieber Haar vermogen is niet bevestigd, maar volgens een paar websites wordt het geschat ongeveer $ 500, 000 tot $ 800, 000 zijn.

8 Michael Campion's netto waarde is ongeveer $ 800, 000

Michael Campion speelde Jackson Fuller, D. J. Tanners ondeugende tienerzoon. Volgens IMDb speelde Campion in de films Robo-Dog en Christmas Trade. Wat tv betreft, hij speelde in Red Ruby en The Final Exam, evenals in commercials. Naast acteren op het scherm, heeft de 19-jarige ook gedoken in toneelacteren zoals The Little Mermaid, Wizard of Oz en Annie. Zijn vermogen is onduidelijk, maar sommige websites stellen vast dat hij ongeveer $ 800.000 waard is.

7 Andrea Barber's netto waarde is $2 miljoen

Andrea Barber speelde Kimmy Gibbler, D. J. Tanner's beste vriend en werd een terugkerend personage in de show, die uiteindelijk een van de hoofdrollen kreeg in Fuller House. Na de show stopte ze met acteren om zich te concentreren op haar persoonlijke leven, maar kwam terug voor de reboot. Ze speelde in andere shows zoals Days of Our Lives. Ze speelde onlangs in de Nickelodeon-show van 2021, That Girl Lay Lay. Vanaf haar tijd met acteren heeft Barber een nettowaarde van $ 2 miljoen verzameld, volgens Celebrity Net Worth.

6 Jodie Sweetin's netto waarde is $2 miljoen

Jodie Sweetin speelde Stephanie Tanner, het middelste kind. Ondanks dat Sweetin in veel andere rollen naast de Full House-franchise optreedt, is haar vermogen vanaf dit jaar slechts $ 2 miljoen. Ze verdiende het grootste deel van haar geld met acteren en haar autobiografie, 'UnSweetin', waarin ze vertelde over haar drugsgebruik, waardoor ze een pauze nam van de entertainmentindustrie.

5 Dave Coulier's netto waarde is $5 miljoen

Dave Coulier speelde de beste vriend van Danny Tanner, Joey. Hij was een vaste waarde in de show. Behalve dat hij zijn geld vooral verdiende aan Full House, bleef Coulier acteren in veel andere tv-shows en een paar niet zo populaire films. Die rollen, plus zijn carrière in stand-up comedy, hebben hem een nettowaarde van $ 5 miljoen opgeleverd, volgens Celebrity Net Worth. Hij toert door de VS en Canada als stand-upcomedian.

4 Candace Cameron Bure's netto waarde is $14 miljoen

Candace Cameron Bure speelde D. J. Tanner, de oudste van de dochters. Naast het verdienen van haar nettowaarde van $ 14 miljoen door te acteren in beide Full House-series, is ze ook de ster van tal van Hallmark Christmas-films, evenals Make It Or Break It en vele andere gemaakt voor tv-films. Het schrijven van vier boeken droeg ook bij aan haar fortuin en aan merkdeals.

3 John Stamos' netto waarde is $ 25 miljoen

John Stamos, speelde oom Jesse, ieders favoriete oom en broer van Danny Tanner. Stamos heeft een behoorlijk indrukwekkende filmografie die bij zijn indrukwekkende vermogen van $ 25 miljoen past. De voor een Emmy genomineerde acteur speelde rollen als ER, General Hospital, Big Shot, Grandfathered, Scream Queens, My Big Fat Greek Wedding en meer. Naast acteren heeft hij zijn geld verdiend met theaterproducties en het uitbrengen van muziek.

2 Bob Saget's netto waarde was $50 miljoen

Op het moment van zijn dood in januari 2022 was Bob Saget $ 50 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth. Zijn carrière ging veel verder dan Full House, waar hij Danny Tanner speelde. Saget was jarenlang de oorspronkelijke gastheer van America's Funniest Home Videos, evenals de spelshow, 1 vs. 100. Hij was de verteller voor How I Met Your Mother voor alle negen seizoenen. De voor een Grammy genomineerde acteur speelde in vele tv-shows en films, waaronder Raising Dad, Surviving Suburbia, The Masked Singer en meer.

Zijn enige ware liefde was echter stand-up. Vlak voor zijn dood was Saget voor het eerst in vele jaren op tournee met een nieuwe stand-upshow, en hij begon ook een podcast in 2020. Dit alles droeg bij aan zijn enorme vermogen.

1 Lori Loughlin's netto waarde is $ 70 miljoen

Lori Loughlin portretteerde tante Becky op Full House. Ze maakte deel uit van de reboot, maar verscheen het afgelopen seizoen niet vanwege het toelatingsschandaal van de universiteit. Ondanks de data van de rechtbank, haar tijd in de gevangenis en het terugbetalen van het collegegeld voor de school van haar dochter, vergaarde ze nog steeds een behoorlijk forse nettowaarde van $ 70 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Dat is haar gecombineerde vermogen met haar man. Naast Full House speelde ze nog andere rollen, waaronder 90210, In Case of Emergency en veel Hallmark Christmas-films. Loughlin heeft haar geld ook verdiend door te produceren en te modelleren.

Aanbevolen: