De cast van 'White Chicks' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'White Chicks' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'White Chicks' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In de geschiedenis van de entertainmentindustrie zijn er talloze voorbeelden geweest van blanke artiesten die blackface droegen of beledigende zwarte stereotypen gebruikten om te lachen. Als zodanig, met twee zwarte mannen in het wit, konden White Chicks worden gezien als terugverdientijd. Aan de andere kant rebelleert de film in vrouwelijke stereotypen, problemen met het lichaamsbeeld en objectivering, allemaal gespeeld voor een komisch effect. En het is duidelijk dat de bedoeling satirisch is.

Shawn Wayans en Marlon Wayans spelen twee FBI-agenten die undercover gaan als een paar hotelerfgenamen om de zussen te beschermen tegen een ontvoeringscomplot. De film ontving gemengde recensies bij de release, maar wordt sindsdien beschouwd als een cultklassieker. Gefilmd met een budget van $ 37 miljoen, zou White Chicks wereldwijd meer dan $ 113 miljoen verdienen. Ondanks het financiële succes ontving het vijf Razzie Award-nominaties, waaronder Slechtste film. Hier is de cast van White Chicks gerangschikt op vermogen.

8 Marlon Wayans - $40 miljoen

Marlon Wayans werd beroemd nadat ze in The Wayans Bros speelde als Marlon Williams. De show werd vijf seizoenen uitgezonden met in totaal 101 afleveringen van januari 1995 tot mei 1999. De serie speelde de echte broers Shawn en Marlon Wayans en werd voor het eerst door hen gemaakt. Leslie Ray en David Steven Simon voegden zich later bij hen. The Wayans Bros was een van de beste sitcoms van zijn tijd. Marlon speelde ook samen met Oscar-winnende actrice en Grammy-bekroonde zangeres Jennifer Hudson in de Aretha Franklin-film getiteld Respect. De acteur heeft een nettowaarde van $ 40 miljoen.

7 Shawn Wayans - $30 miljoen

Shawn Wayans staat bekend om zijn rol in de iconische Wayans-familie. De ster van The Wayans Bros baant de weg voor zichzelf sinds hij bij In Living Color kwam als DJ SW1. Nu Shawn een pauze nam van tv en film, besloot hij zich in plaats daarvan te concentreren op stand-upcomedy en dj'en, beide zijn niet nieuw voor hem. Zijn sociale media staan vol met foto's van hem als DJ die het feest bestuurt door middel van muziek. De afwezigheid van de acteur op tv en film kan ook worden toegeschreven aan het feit dat hij vader is van drie kinderen. Tegenwoordig heeft de ster een nettowaarde van $ 30 miljoen.

6 Terry Crews - $ 25 miljoen

Terry Crews was een bonafide tv-ster, met terugkerende rollen in shows als Everybody Hates Chris, Arrested Development, The Newsroom, Are We There Yet? en Brooklyn Nine-Nine. Hij verscheen ook in Scary Movie Five, Bridesmaids en White Chicks. De acteur begon op jonge leeftijd te trainen en fitness is een levenslange bezigheid geweest. Hoewel hij 53 jaar oud is, oefent hij nog steeds elke dag twee uur. Het vermogen van Terry Crews wordt geschat op $ 25 miljoen. Hij verdiende zijn fortuin met acteren, zaken en productaanbevelingen. Momenteel is hij het gezicht van Old Spice.

5 Drukke Philipps - $12 miljoen

Een van Busy Philipps' eerdere filmrollen was in de komedie White Chicks uit 2004, waarin ze Karen Googlestein speelde, een meisje dat bevriend raakte met de titulaire personages. De actrice v alt op in de rol en laat haar grappige kant naar buiten komen in deze over-the-top scènes, of ze nu met haar crush praat met poeder over haar hele gezicht, overgeeft in de badkamer of haar nieuwe vriend instrueert hoe ze " stak het erin, "ze is de hele tijd een rel. De actrice, producer en auteur heeft een vermogen van $ 12 miljoen.

4 Jennifer Carpenter - $8 miljoen

Jennifer Carpenter, die Lisa speelde in White Chicks, is nu beroemd om haar rol als Deborah Morgan in de Showtime-serie Dexter. Jennifer, geboren en getogen in Louisville, Kentucky, studeerde drama aan de Juilliard School in New York City. Naast Dexter is ze bekend van tv-shows Limitless en The Enemy Within. Van 2008 tot 2019 was ze getrouwd met haar Dexter-tegenspeler Michael C. Hall. Een paar jaar na de scheiding van haar broer op het scherm, begon Jennifer te daten met de Amerikaanse full crack-muzikant en The Avett Brothers-frontman Seth Avett. Tegenwoordig heeft de actrice een nettowaarde van $ 8 miljoen.

3 Jaime King - $4 miljoen

De getalenteerde ster die Heather Vandergeld speelde in White Chicks ontkwam niet aan controverse. Ze trouwde in 2007 met de Amerikaanse filmmaker Kyle Newman en vroeg in 2020 de scheiding aan. Het paar deelt twee kinderen: Leo Thames (5) en James Knight (7). Onlangs werd Jaime door Kyle beschuldigd van middelenmisbruik en ontrouw in een ex partieel verzoek ingediend. In gerechtelijke documenten beweerde de regisseur dat de actrice de afgelopen tien jaar een "chronische drugsverslaafde en alcoholist was". Wat haar carrière betreft, staat de actrice bekend om haar rol als Lemon Breeland in Hart of Dixie. Jaime heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen.

2 Bretagne Daniel - $ 4 miljoen

In 2011 genoot actrice Brittany Daniel van haar bijna 20-jarige carrière in Hollywood met een indrukwekkend cv met hoofdrollen in het tienerdrama Sweet Valley High en de langlopende dramedy, The Game. Toen, plotseling, zette een kankerdiagnose haar leven op zijn kop. Maar na een gevecht van 18 maanden met de dodelijke ziekte te hebben overleefd, bleef Bretagne achter met hernieuwde duidelijkheid. Sindsdien is ze niet gestopt met werken en heeft ze een fortuin van $ 4 miljoen vergaard.

1 Rochelle Aytes - $3 miljoen

Rochelle is vooral bekend van haar rol in White Chicks als Denise Porter, haar optreden in Left 4 Dead 2 als nieuwsproducent en meer recentelijk in de tv-serie van The Forgotten als detective Grace Russell. In het verhaal werkt ze samen met een groep vrijwilligers, waaronder een voormalige politiedetective uit Chicago, gespeeld door Christian Slater, om zaken van vermiste of niet-geïdentificeerde moordslachtoffers op te lossen. Ze speelde ook Lisa Breaux in Tyler Perry's Madea's Family Reunion. Rochelle Aytes heeft een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

Aanbevolen: