Wie speelde Dan Levy op 'Degrassi'?

Inhoudsopgave:

Wie speelde Dan Levy op 'Degrassi'?
Wie speelde Dan Levy op 'Degrassi'?
Anonim

Dany Levy trad in de voetsporen van zijn vader Eugene om een andere begrip in comedy te worden, en hij heeft zijn thuisland Canada trots gemaakt met het succes van zijn bekroonde show Schitt's Creek. Maar het zal je misschien verbazen dat voordat Levy net zo beroemd was als zijn vader, hij zijn tanden moest knippen in bijrollen. Niet alleen dat, hij verscheen op een andere show die wordt beschouwd als een van de meest populaire culturele exportproducten van Canada. Dan Levy had een ondersteunende rol in 3 afleveringen van Degrassi.

Levy speelde Robbie in de tv-film Degrassi Goes Hollywood, die werd omgezet in een vierdelige aflevering van Degrassi: The Next Generation getiteld 'Paradise City'. Wat was het karakter van Levy? Wat vonden Degrassi-fans van zijn optreden? Heeft het zijn carrière geholpen? Laten we het uitzoeken.

6 Wat was 'Degrassi Goes Hollywood' ?

Degrassi Goes Hollywood was een tv-film uit 2009 waarin de studenten van Degrassi High, waaronder Manny, Paige, Craig, Ellie, Peter, Danny en Sav, allemaal naar Los Angeles gaan om acteer- en muzikale carrières na te streven. De jongensband STUDZ staat op het punt hun grote doorbraak te maken en Paige slaagt erin een rol te spelen in een fictiefilm die wordt geregisseerd door Jason Mewes (ook bekend als Jay of Jay en Silent Bob). Dit is waar Levy in beeld komt.

5 Wie was het personage van Dan Levy op 'Degrassi'?

Wanneer Paige haar baas (een fictieve actrice genaamd Hailey Montel) helpt auditie te doen voor de rol van Trixie, het droommeisje van de film van Jason Mewes, ontmoet ze een producer die onder de indruk is van haar persoonlijkheid en haar optreden en geeft haar in plaats daarvan het grote deel. De naam van die producer was Robbie, en ja, hij werd inderdaad gespeeld door niemand minder dan Dan Levy.

4 Was het karakter van Dan Levy een good guy of een bad guy?

Hoewel sommige fans Robbie als een soort antagonist beschouwden, is de waarheid dat hij noch goed noch slecht was. Robbie vertegenwoordigt het feit dat het bedrijfsleven persoonlijke connecties en vriendschappen in Hollywood kan overtreffen. Hoewel hij niet per se een slechterik is, is hij een bron van het conflict in de film omdat hij probeert Paige een contract te laten ondertekenen dat haar permanent zal versterken als een gevestigde Hollywood-actrice, maar ten koste van haar vrienden en haar leven terug. huis. Hij komt ook aan de slechte kant van Manny Santos en regisseur Jason Mewes door zijn macht als studiomanager te gebruiken om erop te staan dat Paige de hoofdrol speelt in plaats van Manny.

3 Wat vonden Degrassi-fans van het optreden van Dan Levy?

Fans leken ervan te genieten, maar de recensies van het publiek over de hele film zijn gemengd. De film die voor tv is gemaakt, heeft een beoordeling van 6 op 10 op IMDb, maar een beoordeling van 88% in Google Reviews en een waardering van het publiek van 75% op Rotten Tomatoes. Hoewel dit niet de slechtste recensies zijn die de show had kunnen krijgen, zijn er zeker meer populaire films voor tv. Of het de prestaties van Levy waren die de beoordelingen beïnvloedden, is moeilijk te zeggen, maar over het algemeen leken de meeste fans het leuk te vinden, behalve de 25% die naar Rotten Tomatoes ging om te zeggen dat ze dat niet deden.

2 Dan Levy verscheen op ‘Degrassi’ naast verschillende andere sterren

Leuk weetje: Degrassi heeft een lange staat van dienst van beroemdheden die vroeg in hun carrière of later als gaststerren zelf optreden. Iedereen weet dat Degrassi het begin was van Drake's carrière, maar hij is verre van hun enige ster. In Degrassi Goes Hollywood alleen heb je Jason Mewes, Kevin Smith, Fallout Boy's Pete Wentz, Kelly Clarkson, Vivica A. Fox, Perez Hilton en Cassadee Pope. Smith, Mewes, Hilton en Wentz waren allemaal in eerdere versies van Degrassi verschenen voordat ze beroemd werden, dus hun cameo's zijn een eerbetoon aan hun vroege bijdragen aan de show. De show begon ook de carrière van actrice Nina Dobrev, die ook in de film te zien is.

1 Dan Levy was ook in een muziekvideo voor zijn 'Degrassi' co-ster Kelly Clarkson

Grappig genoeg was Degrassi Levy's eerste serieuze rol op het scherm, maar technisch gezien niet zijn eerste. In 2005 had Levy een niet-gecrediteerde rol in de videoclip voor het nummer "Behind These Hazel Eyes" van Kelly Clarkson. Toevallig zat Kelly Clarkson ook in Degrassi Goes Hollywood, waarin ze zelf speelde. Ondanks dat hij nu een bekroonde acteur en showrunner is dankzij Schitt's Creek, zijn de acteerkredieten van Dan Levy in het begin van de carrière nogal schaars. Voor een deel komt dat omdat hij de eerste jaren van zijn carrière als presentator werkte in plaats van als acteur. Hij presenteerde programma's als MTV Live en een aflevering van The Hills aftershow. Tot op heden heeft hij slechts 13 acteercredits op zijn naam staan, maar met meerdere Emmy's nu op zijn plank, zal hij waarschijnlijk verschillende rollen krijgen en net zo institutioneel worden voor Hollywood als zijn vader.

Aanbevolen: