Dit zijn de armste 'Good Morning America'-castleden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de armste 'Good Morning America'-castleden
Dit zijn de armste 'Good Morning America'-castleden
Anonim

Good Morning America (ook wel bekend als GMA) is een populaire ochtendshow in Amerika tussen 7.00 en 9.00 uur op het ABC-netwerk. De show is sinds november 1975 in de lucht, te beginnen met alleen doordeweekse dagen voordat de uitzendingen in het weekend in 1993 werden uitgezonden.

Hoewel sommige castleden zouden worden beschouwd als de rijkste gastheer van Good Morning America, hebben anderen niet zoveel geluk gehad en zijn ze in feite nogal arm gezien het feit dat ze in de ochtendshow zijn. Bijvoorbeeld, sinds het verlaten van zijn voormalige talkshow, Live! Met Kelly en Michael is Michael Strahan het rijkste castlid van de show geworden met een nettowaarde van $ 65 miljoen en een salaris van ongeveer $ 17 miljoen. Robin Roberts en George Stephanopoulos worden ook als rijk beschouwd. Robin heeft een nettowaarde van $ 45 miljoen en een salaris van ongeveer $ 18 miljoen. Terwijl George een nettowaarde heeft van $ 40 miljoen en ongeveer een salaris van $ 15 miljoen (en dat zou alleen maar omhoog kunnen gaan als hij de host van Jeopardy overneemt sinds het overlijden van Alex Trebek).

Vandaag delen we de armste castleden op Good Morning America.

8 Ginger Zee is $2,5 miljoen waard

De eerste op de lijst is Ginger Zee. Ginger is de huidige co-host en chief meteoroloog. Ze begon als weeranker op Good Morning America in de weekendshows in 2011 voordat ze in 2013 werd verplaatst naar de uitzendingen op doordeweekse dagen. Als ze niet in de lucht is om het weer voor haar kijkers uit te zenden, is Ginger geïnteresseerd geraakt in schrijven. Ze heeft onlangs haar memoires 'A Little Closer To Home' uitgebracht, die gaat over het overwinnen en genezen van mentale gezondheid. Ginger heeft een nettowaarde van $ 2,5 miljoen en haar salaris is ongeveer $ 500 duizend.

7 Rob Marciano is $2 miljoen waard

Tweede op de lijst is Rob Marciano, de huidige senior meteoroloog tijdens de weekenduitzendingen. Hij werkt sinds 2014 aan Good Morning America. Voordat hij zich echter bij de cast van Good Morning America voegde, was Rob in 2013 mede-anker bij Entertainment Tonight. Rob heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen en een salaris van ongeveer $ 76.700.

6 Dan Harris is $1,5 miljoen waard

Derde op de lijst is Dan Harris, een voormalig presentator van de weekendeditie van de ochtendshow. Dan Harris was tussen 2010 en 2021 te zien op Good Morning America. Sindsdien is Dan gestopt met journalistiek en heeft hij zijn focus gelegd op zijn bedrijf, Ten Percent Happer, dat meerdere podcasts en informatie over geestelijke gezondheidsproblemen en mindfulness omvat. Dan Harris heeft een nettowaarde van $ 1,5 miljoen en een salaris van ongeveer $ 99, 712.

5 Janai Norman is $1 miljoen waard

In het midden van het peloton staat Janai Norman. Janai is het entertainmentanker op Good Morning America. Ze is sinds 2019 in de weekenduitzendingen van de ochtendshow. Ze is ook begonnen de krantenkoppen te halen door op te komen voor de normen van de nieuwsindustrie door haar eenvoudige en eenvoudige kapsels te omarmen die bij haar passen, waardoor haar haar natuurlijk blijft terwijl ze in de lucht is. Janai heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen en een geschat salaris van $ 100.000.

4 Whit Johnson is $1 miljoen waard

Een beetje verder op de lijst staat Whit Johnson. Whit is sinds 2018 op Good Morning, America's weekendeditie als anker. Voordat Whit meedeed aan de weekendeditie van Good Morning America, deed hij verslag van een anker voor het KNBC-netwerk. Terwijl hij bij KNBC was, had Whit de gelegenheid om verslag uit te brengen over de Olympische Winterspelen van 2014 in Sochi, Rusland en de Olympische Zomerspelen van 2016 in Rio de Janeiro, Brazilië (inclusief het met een Emmy bekroonde speciale verslag van de openingsceremonie). Whit heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen en een salaris van ongeveer $ 87, 435.

3 Linsey Davis is $1 miljoen waard

De volgende op de lijst is Linsey Davis. Ze is de nieuwste toevoeging aan de Good Morning America-familie. In 2021 werd Linsey in de cast gebracht als anker voor de weekenduitzendingen, ter vervanging van Dan Harris. Uit de lucht gebruikt Linsey haar vrije tijd om kinderboeken te schrijven. In maart 2021 bracht ze een nieuw kinderboek uit genaamd Stay This Way Forever, dat ze een 'liefdesbrief van ouders aan hun kinderen' noemt. Sinds ze op de show was, heeft Linsey een nettowaarde van $ 1 miljoen verdiend en haar salaris is ongeveer $ 78.569.

2 Marysol Castro is $1 miljoen waard

De op één na laatste op de lijst is het voormalige weekendweeranker, Marysol Castrol. Ze werkte tussen 2004 en 2010 aan Good Morning America. Tegenwoordig is Marysol de PA-omroeper voor een van de New Yorkse honkb alteams, de New York Mets in Citi Fields. Marysol heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen en een salaris van ongeveer $ 77, 362.

1 Eva Pilgrim is $1 miljoen waard

De laatste op de lijst en het armste castlid van Good Morning America is Eva Pilgrim. Eva is sinds 2018 het anker bij de weekenduitzendingen van de populaire ochtend. Ze heeft een nettowaarde van $ 1 miljoen en haar salaris is ongeveer $ 61, 829.

Aanbevolen: