Deze bekende gezichten schitteren in 'In From The Cold' op Netflix

Inhoudsopgave:

Deze bekende gezichten schitteren in 'In From The Cold' op Netflix
Deze bekende gezichten schitteren in 'In From The Cold' op Netflix
Anonim

"Tijdens een Europese vakantie met haar dochter, wordt het leven van een Amerikaanse alleenstaande moeder op zijn kop gezet wanneer de CIA haar dwingt haar lang begraven verleden als Russische spion te confronteren, die ook het product was van een zeer geheim KGB-experiment het verlenen van haar speciale vaardigheden", leest Netflix' officiële synopsis van de In From the Cold. "Nadat een mysterieuze reeks manische en moorddadige incidenten suggereert dat iemand met haar exacte capaciteiten zich op onschuldige mensen richt, wordt Jenny gedwongen haar schuilplaats te verbergen om deze schurk te stoppen of het risico te lopen het gezin en het nieuwe leven dat ze heeft opgebouwd te verliezen."

In From the Cold is misschien wel een van de meest verwachte shows van Netflix. De pandemie heeft complicaties veroorzaakt voor de productie, net zoals voor vrijwel elk ander aspect van de entertainmentindustrie, maar dat heeft de cast niet afgeschrikt. Hoewel sommigen van hen bekende acteurs zijn, zijn er veel mensen in deze show die hun eerste grote moment beleven. Laten we meer te weten komen over de acteurs die we zullen zien in In From the Cold.

8 Margarita Levieva is de ster

Laten we deze lijst openen met de ster van de show, Margarita Levieva. Deze actrice begon haar artistieke carrière als ritmisch turnster in St. Petersburg, haar geboortestad. Ze verhuisde naar de Verenigde Staten toen ze 11 jaar oud was, en voordat ze aan haar acteercarrière begon, had ze een stralend academisch leven aan de NYU. Als actrice heeft ze aan verschillende grote projecten meegewerkt, zoals de films The Diary of a Teenage Girl, Sleeping with Other People en James White. Ze was ook een gastrol in Law & Order: Trial by Jury en speelde in The Deuce.

7 Cillian O'Sullivan stond op 'The Blacklist'

In From the Cold zou al lang geleden uit zijn geweest als de pandemie er niet was geweest. Het maken van de serie werd in 2020 onderbroken, maar gelukkig werd de productie in 2021 hervat, tot grote opwinding van de cast. Cillian O'Sullivan, een van de sterren van de show, kon niet gelukkiger zijn.

Sommige lezers herinneren zich hem misschien van series als Vikings en The Blacklist, en met het succes van deze nieuwe show zullen we hem waarschijnlijk in veel andere spraakmakende rollen zien.

6 Anastasia Martin houdt van theater

Hoewel Anastasia Martin een geweldige rol zal spelen in In From the Cold en in andere shows zoals Heirs of the Night en Legends is geweest, is ze altijd een theatermeisje geweest. Ze houdt van optreden op het podium, en zelfs met In From the Cold in de maak, bleef ze theater doen. Zo maakte ze afgelopen december deel uit van een productie van Little Women in het Park Theatre in Londen.

"Wat een droom… wat een mooi stel mensen. Ik heb er zo van genoten om elke dag het podium te delen met deze geweldige mensen en mijn zussen aan mijn zijde te hebben, "zei ze erover. "Little Women is zo'n hartverwarmend en helend verhaal dat ik zo trots ben dat ik het heb mogen vertellen."

5 Charles Brice zit in de MCU

Ondanks dat hij (nog) geen grote ster is, werkt Charles Brice al vele jaren aan zijn acteercarrière, en In From the Cold zou wel eens die grote doorbraak kunnen zijn om hem internationale bekendheid te bezorgen. Hij heeft aan andere projecten gewerkt, zoals Homeland, Blindpost, The Blacklist en nog veel meer. Hij heeft zelfs een kleine rol gespeeld in een serie uit het Marvel Cinematic Universe. Hij portretteerde een personage genaamd Bobby in een paar afleveringen van The Punisher.

4 Stasya Miloslavskaya is een opkomende naam in Rusland

Stasya Miloslavskaya is een jonge Russische actrice die onlangs een kracht is geworden om rekening mee te houden. Ze groeide op in een artistiek gezin, dus het was niet zo'n verrassing dat ze zo'n talent voor acteren zou ontwikkelen.

Ze heeft meegewerkt aan Russische producties zoals The Bull, One Breath, Fire, ook bekend als No Escapes, en Russian Souths.

3 Lola Mae Loughran speelt Maddie Davis

Lola Mae Loughran, een jong, indrukwekkend talent, een zelfverklaarde Taylor Swift-superfan en een van de sterren van In From the Cold, kan niet wachten tot de show uitkomt. Ze speelt een jong meisje genaamd Maddie Davis, en hoewel er nog niet veel informatie is over wat haar verhaal is, lijkt ze er enthousiast over te zijn. Ze verscheen in Skins, The Five, Creeped Out en vele anderen.

2 Lydia Fleming is een acteur en een producer

Lydia Fleming is niet alleen een geweldige actrice, maar ze is ook een geweldige producer. Ze was een van de producenten van de film Pastor Shepard en heeft aan andere projecten gewerkt, zoals 12 Days of Terror. Ze gaat Becca spelen in In From the Cold en ze kan niet wachten om haar fans te laten zien waar dit personage over gaat. "Bijna tijd om de familia te ontmoeten", zei ze toen de trailer van de show uitkwam, dus we weten dat ze net zo opgewonden is als alle anderen.

1 Alyona Khmelnitskaya studeerde aan de Moscow Art Theatre School

Alyona Chmelnitskaja
Alyona Chmelnitskaja

Alyona Khmelnitskaya werd geboren in Moskou en heeft sinds haar kindertijd gewerkt aan het ontwikkelen van haar vele talenten. Ze begon met artistieke gymnastiek en stapte uiteindelijk over naar acteren. Ze studeerde aan de Moscow Art Theatre School en werkte mee aan veel belangrijke Russische producties, namelijk Radosti i pechali malenkogo lorda en Mirazh. Nu ze zich bij de cast van In From the Cold voegt, is het misschien wel haar sprong naar het internationale sterrendom.

Aanbevolen: