Regé-Jean Page Stop met 'Bridgerton' om in plaats daarvan in deze projecten te schitteren

Inhoudsopgave:

Regé-Jean Page Stop met 'Bridgerton' om in plaats daarvan in deze projecten te schitteren
Regé-Jean Page Stop met 'Bridgerton' om in plaats daarvan in deze projecten te schitteren
Anonim

Regé-Jean Page speelde in het eerste seizoen van de baanbrekende televisieserie Bridgerton, die op 25 december 2020 in première ging op Netflix. Het is meer dan een jaar geleden dat het eerste seizoen uitkwam uit, en nu zal het seizoen eindelijk op Netflix verschijnen op 25 maart 2022. Toch zal de hoofdrolspeler van de show, Regé-Jean Page, zijn rol als Duke Simon Basset niet opnieuw opnemen. Het nieuws was op zich controversieel, aangezien de hertog van Hastings zo'n prominent personage in de serie was. Fans hadden het gevoel dat Simon Basset nog maar net begon, maar Regé-Jean had andere plannen voor zichzelf.

Meestal vertrekt de hoofdpersoon van een show niet op het hoogtepunt van zijn bloei. Op het moment van de release brak Bridgerton het record voor de grootste originele serie op Netflix met meer dan 82 miljoen huishoudens die erop afstemden. Er moet toch een geldige verklaring zijn waarom Regé-Jean niet langer de hoofdrol zal spelen in deze hitserie. Sinds Page de serie verliet, kijkt de Engelse acteur uit naar zijn aankomende projecten. Bridgerton schoot zijn carrière omhoog en opende de deur naar zoveel kansen. Hij zal echter altijd onze hertog van Hastings zijn.

6 'Bridgerton' heeft een verklaring uitgebracht

Regé-Jean heeft zelf de beslissing genomen om de show te verlaten. Zijn officiële verklaring legde uit dat hij gewoon voelde dat de boog van zijn personage voorbij was en dat het niet hoefde verder te gaan. Shonda Rhimes richt nu de schijnwerpers op een ander familielid in de Bridgerton-familie, de oudste broer of zus, Anthony. De serie volgt de romans van Julia Quinn, de eerste is The Duke & I en de tweede is The Viscount Who Loved Me. Sommige fans denken echter dat Regé-Jean het misschien niet eens was met de beslissing van Shonda en haar team om hem niet als middelpunt te hebben, en dus besloot de hartenbreker Bridgerton te verlaten en in te gaan op de belangrijkste aanbiedingen die hij ontving in plaats van op de achterbank te gaan zitten. ergens anders.

5 Daphne zal nog steeds in 'Bridgerton' seizoen twee zijn

Regé-Jean Page's co-ster Phoebe Dynevor heeft gelukkig besloten om door te gaan met het project. De hoofdrolspeelster had haar tijd om te schitteren in seizoen één, en nu is het de beurt aan Anthony. "We geven het stokje heel erg door aan de lieftallige [Jonathan Bailey], die Anthony speelt, en dat zal de hoofdverhaallijn zijn van seizoen 2 en de verhaallijn van seizoen 2", zei Phoebe Dynevor, die Daphne Bridgerton speelt. Wat betreft haar romance op het scherm met Regé-Jean, de actrice is verdrietig om hem te zien vertrekken. Ze is gericht op hereniging met haar Bridgerton-familie, maar ze zal altijd goede herinneringen hebben aan het werken met Page.

4 Wat volgt er voor de hertog van Hastings?

Regé-Jean Page heeft Bridgerton misschien verlaten, maar hij staat nog steeds in je Netflix-wachtrij. Page speelt de hoofdrol in een overv althriller geschreven en geregisseerd door de Emmy-winnende maker van Fargo, Noah Hawley. Hij speelt niet alleen de hoofdrol in deze duistere thriller, maar hij zal ook co-produceren met AGBO's Mike Larocca, en Anthony en Joe Russo, evenals naast uitvoerend producent Angela Russo-Otstot. Larocca vertelde The Hollywood Reporter: AGBO is oorspronkelijk opgericht om ons in staat te stellen samen te werken met artiesten die we enorm respecteren en bewonderen. We zijn erg blij dat we die belofte kunnen blijven nakomen door deze nieuwe film van Noah Hawley en Regé-Jean Page te steunen.”

3 Regé-Jean Page's samenwerking met de Russo Brothers

De Russo-broers zijn een van de grootste namen in Hollywood als het gaat om regisseren, produceren en scenarioschrijven. Het paar staat vooral bekend om het regisseren van vier films in het Marvel Cinematic Universe, waaronder twee Captain America-films, evenals Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame. Na de coproductie van deze thriller, zal Regé-Jean ook te zien zijn in de aankomende Netflix-film van de Russo-broers, The Grey Man. Hij speelt naast Chris Evans, Ana de Armas en Ryan Gosling.

2 Regé-Jean Page zit in de komende 'Dungeons And Dragons'-film

In deze fantasie-avonturenfilm, geschreven en geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley, speelt ook Regé-Jean Page de hoofdrol. Zijn co-sterren zijn Ansel Elgort, Chris Pine, Sophia Lillis, Justice Smith, Michelle Rodriguez, Hugh Grant en Jason Wong. Page onthulde wat nieuws over zijn personage Paladin en verklaarde: "Ik heb in mijn tijd naar een paar Dungeons and Dragons-podcasts geluisterd. Ik heb een heleboel JRPG's [Japanse rollenspellen] gespeeld en eigenlijk alles wat eruit voortkomt. Ik speelde als tiener heel veel Diablo, dus ik ben eraan gewend dat ik een paladijn speel - dat is precies wat ik doe, en tot op zekere hoogte weet ik wat dat betekent. Ik zag mijn vrienden Baldur's Gate spelen, dus ik ben net een tweede generatie Dungeons and Dragoner."

1 Regé-Jean komt in 'The Saint' reboot

Sinds hij zijn doorbraakrol op Bridgerton verliet, werd Regé-Jean Page een van Hollywood's meest gewilde acteurs. Paramount's The Saint-reboot wordt de eerste keer dat hij de hoofdrol speelt in een studiofunctie. Page zal ook schitteren naast Chris Pine van Star Trek in dit Paramount-project. Deze nieuwe film zou ergens in 2024 moeten verschijnen en is een remake van de klassieke tv-serie uit de jaren 60, evenals een speelfilm uit 1997. De acteurs van Bridgerton hebben een geweldige carrière voor de boeg, zoals voorzien in de post-show carrière van Regé-Jean Page.

Aanbevolen: