Welke Kate Hudson Rom-Com was de grootste kassahit?

Inhoudsopgave:

Welke Kate Hudson Rom-Com was de grootste kassahit?
Welke Kate Hudson Rom-Com was de grootste kassahit?
Anonim

Actrice Kate Hudson werd in 2000 beroemd na een hoofdrol in het komische drama Bijna Beroemd. Daarmee trad ze in de voetsporen van haar moeder, Hollywood-ster Goldie Hawn. In de loop van haar carrière speelde Hudson in tal van blockbusters, maar het enige genre waar ze misschien het meest bekend om is, zijn romantische komedies.

Vandaag bekijken we welke van de romcoms van Kate Hudson het meeste aan de kassa heeft gehaald. Van Bride Wars tot How To Lose A Guy In 10 Days - blijf scrollen om te zien welke film uiteindelijk $ 177,5 miljoen opbracht!

10 'Le Divorce' - Box Office: $13 miljoen

De aftrap is het romantische komedie-drama Le Divorce uit 2003. Daarin portretteert Kate Hudson Isabel Walker, en ze schittert naast Naomi Watts, Leslie Caron, Stockard Channing, Glenn Close en Stephen Fry. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1997 van Diane Johnson - en heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb. Le Divorce verdiende uiteindelijk $ 13 miljoen aan de kassa.

9 'Alex &Emma' - Box Office: $15 miljoen

De volgende op de lijst is de romantische komedie Alex & Emma uit 2003 waarin Kate Hudson Emma Dinsmore / Ylva / Elsa / Eldora / Anna speelt. Naast Hudson zijn er in de film ook Luke Wilson, Sophie Marceau en David Paymer te zien. Alex & Emma volgt een auteur die in dertig dagen een roman moet schrijven, en heeft momenteel een 5,6 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 15 miljoen aan de kassa.

8 'Dr. T & The Women' - Box Office: $ 22,8 miljoen

Laten we verder gaan met de romcom Dr. T & the Women uit 2000 waarin Kate Hudson Dee Dee Travis speelt. Naast Hudson zijn er in de film ook Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett, Laura Dern en Shelley Long te zien.

Dr. T & the Women volgt een rijke gynaecoloog en de vrouwen in zijn leven - en heeft momenteel een beoordeling van 4,6 op IMDB. De film verdiende uiteindelijk $ 22,8 miljoen aan de kassa.

7 'My Best Friend's Girl' - Box Office: $ 41,6 miljoen

De romantische komedie My Best Friend's Girl uit 2008 waarin Kate Hudson Alexis speelt, is de volgende. Naast Hudson zijn er in de film ook Dane Cook, Jason Biggs, Lizzy Caplan en Alec Baldwin te zien. De film volgt een man wiens beste vriend hem inhuurt om zijn ex-vriendin mee uit te nemen op een slechte date - en het heeft momenteel een 5,9 rating op IMDb. My Best Friend's Girl bracht uiteindelijk $ 41,6 miljoen op aan de kassa.

6 'Moederdag' - Box Office: $ 48,4 miljoen

Volgende op de lijst is de 2016 romantische dramedy Moederdag. Daarin speelt Kate Hudson Jesse, en ze schittert naast Jennifer Aniston, Shay Mitchell, Julia Roberts, Jason Sudeikis en Britt Robertson. De film volgt drie generaties op Moederdag en heeft momenteel een 5.7 rating op IMDb. Moederdag leverde uiteindelijk $ 48,4 miljoen op aan de kassa.

5 'Raising Helen' - Box Office: $ 49,7 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met het romantische komediedrama Raising Helen uit 2004. Daarin speelt Kate Hudson Helen Harris, en ze schittert naast John Corbett, Joan Cusack, Hayden Panettiere, Spencer Breslin en Helen Mirren. De film volgt een jonge vrouw die de voogd wordt van de kinderen van haar zus - en heeft momenteel een 6,0 rating op IMDb. Het opvoeden van Helen leverde uiteindelijk $ 49,7 miljoen op aan de kassa.

4 'Something Borrowed' - Box Office: $60,1 miljoen

Laten we verder gaan met de rom-com Something Borrowed uit 2011. Daarin speelt Kate Hudson Darcy, en ze schittert naast Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Colin Egglesfield en Steve Howey.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emily Giffin uit 2005 en heeft een beoordeling van 5,9 op IMDb. Something Borrowed verdiende uiteindelijk $ 60,1 miljoen aan de kassa.

3 'Bride Wars' - Box Office: $115,4 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de romantische komedie Bride Wars uit 2009 waarin Kate Hudson Olivia "Liv" Lerner portretteert. Naast Hudson zijn er in de film ook Anne Hathaway, Kristen Johnston, Bryan Greenberg en Candice Bergen. Bride Wars volgt twee beste jeugdvrienden die rivalen worden als ze hun bruiloft op dezelfde dag plannen. De film heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 115,4 miljoen aan de kassa.

2 'You, Me And Dupree' - Box Office: $ 130,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romantische komedie You, Me and Dupree uit 2006. Daarin speelt Kate Hudson Molly Peterson, en ze schittert naast Owen Wilson, Matt Dillon, Seth Rogen, Amanda Detmer en Michael Douglas. You, Me and Dupree volgt een getuige die te lang bij de pasgetrouwden blijft - en het heeft momenteel een 5,6-beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 130.4 miljoen aan de kassa.

1 'Hoe een man te verliezen in 10 dagen' - Box Office: $ 177,5 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is de rom-com uit 2003 How to Lose a Guy in 10 Days. Daarin speelt Kate Hudson Andie Anderson en schittert ze naast Matthew McConaughey, Adam Goldberg, Michael Michele en Shalom Harlow. De film is gebaseerd op een kort stripboek met dezelfde naam door Michele Alexander en Jeannie Long - en het heeft een 6,4 rating op IMDb. Hoe je een man in 10 dagen verliest, verdiende uiteindelijk $ 177,5 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: