Welke Jennifer Lopez Rom-Com was de grootste kassahit?

Inhoudsopgave:

Welke Jennifer Lopez Rom-Com was de grootste kassahit?
Welke Jennifer Lopez Rom-Com was de grootste kassahit?
Anonim

Actrice en muzikant Jennifer Lopez is al meer dan twee decennia succesvol in de entertainmentindustrie - en degenen die enkele van haar meest winstgevende films hebben gezien, weten dat J-Lo de koningin van de romcoms. Momenteel is haar nieuwe film Marry Me with Owen Wilson and Maluma uit - en daarmee gaf Jennifer zelfs haar fans wat nieuwe muziek.

Vandaag bekijken we alle romcoms waarin de superster heeft gespeeld. Natuurlijk, hoewel we nog niet weten hoe haar nieuwste film het zal doen aan de kassa (vooral omdat het gelijktijdig uitgebracht op Peacock Premium), kunnen we haar eerdere werk bekijken. Van The Wedding Planner tot Maid in Manhattan - blijf scrollen om erachter te komen welke rom-com van Jennifer Lopez het meest heeft gepresteerd aan de kassa!

7 'Second Act' - Box Office: $ 72,3 miljoen

De aftrap van de lijst is de rom-com Second Act uit 2018. Daarin speelt Jennifer Lopez Maya DaVilla/ Maria Vargas, en ze schittert naast Leah Remini, Vanessa Hudgens, Max Colley en Georgina Banana Colley. De film volgt een vrouw van in de veertig die een tweede kans op een zakelijke carrière nastreeft dankzij een nep-cv gemaakt door de zoon van haar vriend - en het heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb. Second Act werd gemaakt met een budget van $ 16 miljoen, en het verdiende uiteindelijk $ 72,3 miljoen aan de kassa.

6 'The Back-Up Plan' - Box Office: $77,5 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com uit 2010 The Back-up Plan waarin Jennifer Lopez Zoe speelt. Naast Lopez zijn er ook Alex O'Loughlin, Eric Christian Olsen, Anthony Anderson en Linda Lavin in de film te zien. The Back-up Plan vertelt het verhaal van een vrouw die de liefde van haar leven ontmoet op de dag dat ze door kunstmatige inseminatie zwanger wordt van een tweeling - en het heeft momenteel een 5.4 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 35 miljoen en bracht uiteindelijk $ 77,5 miljoen op aan de kassa.

5 'Wat te verwachten als je het verwacht' - Box Office: $ 84,4 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de rom-com uit 2012 What to Expect When You're Expecting. Daarin speelt Jennifer Lopez Holly Castillo, en ze schittert naast een indrukwekkende cast, waaronder Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Dennis Quaid, Chris Rock, Anna Kendrick en Matthew Morrison.

De film volgt vijf stellen die een baby krijgen - en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. What to Expect When You're Expecting is gemaakt met een budget van $30-40 miljoen, en het leverde uiteindelijk $84,4 miljoen op aan de kassa.

4 'The Wedding Planner' - Box Office: $ 95 miljoen

De rom-com uit 2001 The Wedding Planner is de volgende. Daarin portretteert Jennifer Lopez Mary Fiore en schittert zij naast Matthew McConaughey, Bridgette Wilson-Sampras, Justin Chambers en Alex Rocco. De film volgt een weddingplanner die verliefd wordt op de bruidegom - en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb. The Wedding Planner werd gemaakt met een budget van $ 35 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 95 miljoen op aan de kassa.

3 'Monster-In-Law' - Box Office: $ 154,7 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de rom-com Monster-in-Law uit 2005 waarin Jennifer Lopez Charlotte "Charlie" Cantilini speelt. Naast Lopez zijn er in de film ook Jane Fonda, Michael Vartan, Wanda Sykes, Monet Mazur en Elaine Stritch te zien.

Monster-in-Law volgt de strijd van een vrouw wiens moeder van de partner niet haar grootste fan is - en het heeft momenteel een 5,6 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 43 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 154,7 miljoen aan de kassa.

2 'Maid In Manhattan' - Box Office: $ 163,8 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is het romantische komediedrama Maid in Manhattan uit 2002. Daarin speelt Jennifer Lopez Marisa Ventura en schittert ze naast Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci en Bob Hoskins. De film volgt een hotelmeid die verliefd wordt op een spraakmakende politicus - en heeft momenteel een 5,3 rating op IMDb. Maid in Manhattan werd gemaakt met een budget van $ 65 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 163,8 miljoen aan de kassa.

1 'Zullen we dansen?' - Box Office: $ 170,1 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is het romantische komedie-drama Shall We Dance uit 2004? Daarin speelt Jennifer Lopez Paulina, en ze schittert naast Richard Gere, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Lisa Ann W alter en Richard Jenkins. De film volgt een advocaat die zich aanmeldt voor stijldanslessen vanwege een mooie instructeur - en het heeft momenteel een 6,1 beoordeling op IMDb. Zullen we dansen? werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen, en het bracht uiteindelijk maar liefst $ 170,1 miljoen op aan de kassa - wat het de meest winstgevende romantische komedie van Jennifer Lopez tot nu toe maakt!

Aanbevolen: