Welke Drew Barrymore Rom-Com was de grootste kassahit?

Inhoudsopgave:

Welke Drew Barrymore Rom-Com was de grootste kassahit?
Welke Drew Barrymore Rom-Com was de grootste kassahit?
Anonim

Hollywood-ster Drew Barrymore werd op jonge leeftijd beroemd en ze is zeker veel geëvolueerd sinds haar doorbraak. Degenen die de ster hebben bijgehouden, weten dat de actrice de laatste tijd niet zo geïnteresseerd is geweest in het maken van films, maar ze is nog niet gestopt met acteren.

Eén ding waar Drew Barrymore om bekend staat, zijn haar iconische romantische komedies. Van Never Been Kissed tot 50 First Dates - blijf scrollen om te zien welke van haar romcoms het beste deden aan de kassa!

10 'Miss You Al' - Box Office: $ 8,16 miljoen

De lijst aftrapt is het romantische comedy-drama Miss You Al uit 2015. Daarin speelt Drew Barrymore Jess, en ze schittert naast Toni Collette, Dominic Cooper, Paddy Considine, Mem Ferda en Tyson Ritter. De film is gebaseerd op Morwenna Banks' radiodrama Goodbye uit 2013 - en heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb. Miss You heeft uiteindelijk $ 8,16 miljoen verdiend aan de kassa.

9 'Home Fries' - Box Office: $10,4 miljoen

De volgende op de lijst is het romantische komediedrama Home Fries uit 1998, waarin Drew Barrymore Sally Jackson speelt. Naast Barrymore zijn er ook Catherine O'Hara, Luke Wilson, Jake Busey en Shelley Duvall in de film te zien. Home Fries volgt een vrouw die v alt voor de stiefzoon van de overleden vader van haar baby - en heeft momenteel een 5,1 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 10,4 miljoen aan de kassa.

8 'Going The Distance' - Box Office: $ 42,1 miljoen

Laten we verder gaan met de romantische komedie uit 2010 Going the Distance. Daarin speelt Drew Barrymore Erin Rankin Langford, en ze schittert naast Justin Long, Charlie Day, Jason Sudeikis en Christina Applegate.

De film volgt een jong stel dat probeert hun langeafstandsrelatie levend te houden - en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. Going the Distance verdiende uiteindelijk $ 42,1 miljoen aan de kassa.

7 'Fever Pitch' - Box Office: $ 50,5 miljoen

De romantische komedie Fever Pitch uit 2005 is de volgende. Daarin speelt Drew Barrymore Lindsey Meeks, en ze schittert naast Jimmy Fallon, James B. Sikking en JoBeth Williams. De film is een remake van de gelijknamige Britse film uit 1997 en heeft momenteel een beoordeling van 6,2 op IMDb. Fever Pitch bracht uiteindelijk $ 50,5 miljoen op aan de kassa.

6 'Never Been Kissed' - Box Office: $ 84,6 miljoen

De volgende op de lijst is de romantische komedie uit 1999 Never Been Kissed waarin Drew Barrymore Josie Geller speelt. Naast Barrymore zijn er in de film ook David Arquette, Michael Vartan, Leelee Sobieski, Jeremy Jordan en Molly Shannon te zien. Never Been Kissed volgt een journalist die zich inschrijft op de middelbare school om een verhaal te schrijven - en het heeft momenteel een 6.1 beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 84,6 miljoen aan de kassa.

5 'The Wedding Singer' - Box Office: $ 123,3 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag opent met de romantische komedie The Wedding Singer uit 1998, waarmee de vriendschap tussen Drew Barrymore en Adam Sandler begon. Daarin speelt Barrymore Julia Sullivan - en naast Sandler speelt ze ook naast Christine Taylor, Allen Covert en Matthew Glave. De film volgt een bruiloftszanger die verliefd wordt op een serveerster. De rom-com heeft een 6,9-rating op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 123,3 miljoen aan de kassa.

4 'Blended' - Box Office: $128 miljoen

Laten we verder gaan met de romantische komedie Blended uit 2014. Daarin speelt Drew Barrymore Lauren Reynolds, en ze schittert naast Adam Sandler, Kevin Nealon, Terry Crews en Wendi McLendon-Covey.

De film volgt twee alleenstaande ouders die vast komen te zitten in een resort na een slechte blind date - en het heeft momenteel een 6,5 rating op IMDb. Blended bracht uiteindelijk 128 miljoen dollar op aan de kassa.

3 'Music And Lyrics' - Box Office: $ 145,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag opent met de romantische komedie Music and Lyrics uit 2007 waarin Drew Barrymore Sophie Fisher speelt. Naast Barrymore zijn er in de film ook Hugh Grant, Brad Garrett, Kristen Johnston, Haley Bennett en Campbell Scott. Music and Lyrics volgt de relatie tussen een voormalig popmuziekidool en een aspirant-schrijver - en heeft momenteel een beoordeling van 6,5 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 145,9 miljoen aan de kassa.

2 'Hij is gewoon niet zo in jou' - Box Office: $ 178,9 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is het romantische komediedrama uit 2009 He's Just Not That Into You. Daarin speelt Drew Barrymore Mary, en ze schittert naast Ben Affleck, Jennifer Aniston, Bradley Cooper, Scarlett Johansson en Justin Long. De film is gebaseerd op het gelijknamige zelfhulpboek van Greg Behrendt en Liz Tuccillo uit 2004 - en heeft momenteel een 6.4 rating op IMDb. He's Just Not That Into You verdiende uiteindelijk $ 178,9 miljoen aan de kassa.

1 '50 First Dates' - Box Office: $ 198,5 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is de 2004 rom-com 50 First Dates. Daarin portretteert Drew Barrymore Lucy Whitmore, en ze schittert naast Adam Sandler, Rob Schneider, Sean Astin, Blake Clark en Dan Aykroyd. 50 First Dates vertelt het verhaal van een man die verliefd wordt op een vrouw met geheugenverlies en hem elke dag vergeet - en het heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb. De film is de meest winstgevende rom-com van Drew Barrymore tot nu toe, want hij verdiende $ 198,5 miljoen aan de kassa!

Aanbevolen: