Welke Ben Stiller-komedie is zijn grootste kassahit?

Inhoudsopgave:

Welke Ben Stiller-komedie is zijn grootste kassahit?
Welke Ben Stiller-komedie is zijn grootste kassahit?
Anonim

Acteur Ben Stiller werd beroemd in de jaren '90 en staat sindsdien bekend als een van de beste komische acteurs van zijn generatie. Hoewel de Hollywood-ster door de jaren heen in talloze genres in films is verschenen, is komedie zeker waar hij het meest bekend om staat.

Vandaag bekijken we de komedies van de acteur en hoeveel ze verdienden aan de kassa. Blijf scrollen om erachter te komen welke komedie van Ben Stiller maar liefst 574,5 miljoen dollar opbracht!

10 'Dodgeball: A True Underdog Story' - Box Office: $ 168,4 miljoen

De aftrap is de sportkomedie Dodgeball: A True Underdog Story uit 2004. Daarin speelt Ben Stiller White Goodman, en hij schittert naast Vince Vaughn, Christine Taylor en Rip Torn. Tijdens het maken van de film sloeg Stiller zijn vrouw in het gezicht. De film volgt een groep buitenbeentjes die meedoet aan een trefb altoernooi om te voorkomen dat hun plaatselijke sportschool een fitnessketen wordt - en het heeft momenteel een 6,7-rating op IMDb. Dodgeball: A True Underdog Story werd gemaakt met een budget van $ 20 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 168,4 miljoen aan de kassa.

9 'Starsky &Hutch' - Box Office: $170 miljoen

De volgende is de actiekomedie Starsky & Hutch uit 2004 waarin Ben Stiller rechercheur David Starsky speelt. Naast Stiller zijn er ook Owen Wilson, Vince Vaughn, Juliette Lewis en Snoop Dogg in de film te zien. Starsky & Hutch is een verfilming van de gelijknamige televisieshow uit de jaren 70 - en heeft momenteel een 6,1 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 60 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 170 miljoen aan de kassa.

8 'The Secret Life Of W alter Mitty' - Box Office: $ 188.3 miljoen

Laten we verder gaan met het avonturenkomedie-drama uit 2013 The Secret Life of W alter Mitty. Daarin speelt Ben Stiller W alter Mitty, en hij schittert naast Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn en Sean Penn.

De film is een bewerking van James Thurber's korte verhaal "The Secret Life of W alter Mitty" uit 1939, en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. The Secret Life of W alter Mitty werd gemaakt met een budget van $ 90 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 188,3 miljoen op aan de kassa.

7 'Tropic Thunder' - Box Office: $195,7 miljoen

De actiekomedie Tropic Thunder uit 2008, waarin Ben Stiller Tugg Speedman speelt, is de volgende. Naast de acteur zijn er in de film ook Jack Black, Robert Downey Jr., Steve Coogan, Jay Baruchel en Danny McBride te zien. Ben Stiller schreef ook het script voor de film en daarvoor vond hij inspiratie in een klassieker uit de jaren 80. Momenteel heeft Tropic Thunder een 7,0 rating op IMDb. De film is gemaakt met een budget van $ 92 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 195,7 miljoen op aan de kassa.

6 'Little Fockers' - Box Office: $ 310,7 miljoen

De volgende op de lijst is de komedie Little Fockers uit 2010. Daarin speelt Ben Stiller Greg Focker, en hij schittert naast Robert De Niro, Owen Wilson, Jessica Alba, Dustin Hoffman en Barbra Streisand. De film is het derde en laatste deel in de Meet the Parents-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 5,5 op IMDb. Little Fockers werd gemaakt met een budget van $ 100 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 310,7 miljoen aan de kassa.

5 'Meet The Parents' - Box Office: $ 330,4 miljoen

Het openen van de top vijf op de lijst van vandaag is de eerste aflevering in de franchise - de komedie Meet The Parents uit 2000, die eigenlijk Jim Carrey zou spelen. Toch kreeg Stiller uiteindelijk de rol van Greg Focker. Meet The Parents werd gemaakt met een budget van $ 55 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 330 op.4 miljoen aan de kassa.

4 'Night At The Museum: Secret Of The Tomb' - Box Office: $ 363,2 miljoen

Laten we verder gaan met de fantasy-komedie Night at the Museum: Secret of the Tomb uit 2014. Daarin speelt Ben Stiller Larry Daley, en hij schittert naast Robin Williams, Owen Wilson, Dan Stevens en Ben Kingsley.

De film is de derde aflevering in de Night at the Museum-franchise en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. Night at the Museum: Secret of the Tomb werd gemaakt met een budget van $ 127 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 363,2 miljoen aan de kassa.

3 'Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian' - Box Office: $ 413,1 miljoen

De top drie openen is de tweede film in de franchise - de fantasiekomedie Night at the Museum uit 2009: Battle of the Smithsonian. Naast Stiller zijn er ook Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Alain Chabat en Robin Williams in de hoofdrol. De film werd gemaakt met een budget van $ 150 miljoen en bracht uiteindelijk $ 413 op.1 miljoen aan de kassa. Momenteel heeft het een beoordeling van 6.0 op IMDb.

2 'Meet The Fockers' - Box Office: $ 522,7 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de komedie Meet The Fockers uit 2004 - de tweede aflevering in de Meet the Parents-franchise die momenteel een 6,3 rating heeft op IMDb. Naast Stiller beginnen Robert De Niro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand en Blythe Danner. De film werd gemaakt met een budget van $ 80 miljoen, en het bracht uiteindelijk $ 522,7 miljoen op aan de kassa.

1 'Night At The Museum' - Box Office: $ 574,5 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is de fantasy-komedie Night at the Museum uit 2006, die momenteel een 6,4 rating heeft op IMDb. De filmsterren Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney en Bill Cobbs. Night at the Museum werd gemaakt met een budget van $ 110 miljoen, en het verdiende uiteindelijk een indrukwekkende $ 574,5 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: