De echte countryzangers en muzikanten met de hoofdrol in 'Monarch' op Fox

Inhoudsopgave:

De echte countryzangers en muzikanten met de hoofdrol in 'Monarch' op Fox
De echte countryzangers en muzikanten met de hoofdrol in 'Monarch' op Fox
Anonim

Televisieshows met de heldendaden, innerlijke werking en het dagelijkse reilen en zeilen van de muziekindustrie zijn geen nieuw concept. De wereld van de countrymuziek is echter voor het grootste deel buiten beschouwing gelaten. Fox's Monarch debuteert in de herfst van 2022 en belooft veel land gevuld drama. De serie draait om Amerika's eerste familie van countrymuziek, the Romans,zal niet alleen productieve acteurs bevatten, maar ook echte countrymuzieksterren.

De echte countryzangers, evenals andere muzikale artiesten zullen volledig te zien zijn in de komende serie. De echte countryzangers worden naast een paar zware slagmensen uit Hollywood weergegeven en brengen hun A-game. Laten we eens kijken wie er in de show zal verschijnen, zullen we?

7 Wat is 'Monarch'?

Volgens een artikel van Global TV dat de show samenvat, is Monarch een episch, multi-generationeel muzikaal drama over Amerika's eerste familie van countrymuziek In Monarch zijn de Romeinen gepassioneerd en enorm getalenteerd, maar hoewel hun naam synoniem is met eerlijkheid, is de basis van het succes van deze familie een leugen. Wanneer gevaarlijke waarheden naar de oppervlakte borrelen, komt de heerschappij van de Romeinen als landsheer in gevaar. Nicky Roman, de briljante en felle erfgenaam van de kroon, die al strijdt tegen een industrie en een wereld die tegen haar is gestapeld, zal voor niets stoppen om de erfenis van haar familie te beschermen. Het is eindelijk haar beurt. Maar is het te laat?”

Monarch bevat ook Susan Sarandon en haar echte dochter Eva Amurri.

6 'Monarch' werd uitgesteld vanwege… Wat nog meer? De pandemie

Monarch heeft een kleine tegenslag ervaren in de vorm van een vertraging Terwijl de wereld in de greep van COVID-19 blijft, evenementen, evenals films/shows, zijn genoodzaakt om opnieuw te plannen. Dit was het geval met de aankomende country-muziekserie, omdat deze is verplaatst naar het komende najaar. O, Covid. Je hebt je welkom overschreden. Ga zo snel mogelijk weg.

In ieder geval zullen dramatische onderwerpen die wedijveren met alles wat er in het echte leven met de cast gebeurt, waarschijnlijk worden aangeroerd in de zinnenprikkelende country-serie.

5 Trace Atkins is Albie Roman

Trace Atkins speelt in de komende serie Albie Roman. Atkins is zeker niet nieuw in de wereld van acteren, hij is in veel films en tv-shows verschenen zoals Badland, Old Henry en King of the Hill (uiteraard een stemrol) om er maar een paar te noemen.

Atkins is niet zoals deze countrysterren die buiten de kaart leven; de zanger van "I Left Something Turned on at Home" kwam in 2020 in controverse terecht, nadat hij het podium betrad terwijl hij dronken was tijdens het Guys with Guitars Under the Stars-concert van het radiostation Rockin' Country Thunder 106 in Seaside Heights, New Jersey. Elke pers is een goede pers?

4 Kevin Cahoon is Earl Clark

Kevin Cahoon, de singer-songwriter/acteur/regisseur uit Texas, zal Earl Clark vertolken. Zijn muzikale carrière omvat optreden met zijn band Kevin Cahoon en Ghetto Cowboy, op locaties als CBGB's, Don Hill's, Ars Nova, Joe's Pub en Irving Plaza. Cahoon's tv- en filmcredits zijn nogal lang en hij is verschenen in A Series of Unfortunate Events (Netflix), als Rueben Lundgren in Nurse Jackie (Showtime), als Jon-Jon in Modern Family (ABC), als Ross Rothman in Six Degrees (ABC) en als Kermit Jones op The Royale (AMC). Hij heeft ook gastrollen gespeeld op Elementary (CBS), Odd Mom Out (BRAVO), Black Box (ABC) om er maar een paar te noemen.

3 Beth Ditto Is Gigi Taylor-Roman

Mary Beth Patterson, ook bekend als Beth Ditto, ruilt haar zangschoenen in voor acteerlaarzen met haar rol als Gigi Taylor-RomanDit is echter geen onbekend terrein voor Ditto, aangezien ze in het verleden heeft gehandeld (Over Becoming a God in Central Florida, Don't Worry, He Won't Get Far on Foot). Hoewel ze geen countrymuziekster is, zal de zangeres "I Wrote The Book" haar talenten toch aan de serie lenen.

2 Faith Prince is Nellie Cantrell

Faith Prince of Broadway fame gaat Nellie Cantrell portretteren. Prince komt eraan naar de show met een cv met daarin de hoofdrol in de heropleving van Guys and Dolls in 1992 (die een Tony Award won voor haar inspanningen), Broadway-musical The Little Mermaid, evenals een concertversie van Sweeney Todd. Verder heeft Prince haar aanwezigheid bekend gemaakt op zowel de grote als de kleine schermen en verscheen ze in films en tv-shows als The Last Dragon, Picture Perfect, de series High Society en Spin City om er maar een paar te noemen. Nogmaals, het moet gezegd worden dat Faith geen countryster is, maar ze heeft de zangkoteletten om bij de beste van hen te hangen.

1 Iñigo Pascual is Ace Grayson

Een ander castlid dat geen countryzanger is maar een popzanger, Iñigo Pascual zal de rol spelen van Ace Grayson op de show. De Filipijnse acteur, zanger en songwriter was te zien in 88rising's online muziekfestival genaamd Asia Rising Forever, waar hij een cover van Post Malone's "Better Now" uitvoerde. Zijn filmcredits omvatten Crazy Beautiful You, Jo Koy: In His Element, en hij zal een grote stempel drukken op de Fox-serie.

Aanbevolen: