Cheaper By The Dozen': hoe is de remake van 2022 anders?

Inhoudsopgave:

Cheaper By The Dozen': hoe is de remake van 2022 anders?
Cheaper By The Dozen': hoe is de remake van 2022 anders?
Anonim

Disney heeft de productie van hun streamingdienst Disney+ opgevoerd terwijl de streamingoorlog voortduurt en steeds meer netwerken hun eigen online platforms beginnen. In november 2021 zag Disney+ Day 's werelds grootste filmstudio een heleboel aankomende titels aankondigen die de komende jaren exclusief op de streamer zouden worden uitgebracht. Maar fans hoeven niet te lang te wachten op alle content, met Disney's remake van Cheaper By The Dozen die in maart 2022 aankomt!

Cheaper By The Dozen heeft een nogal legendarische geschiedenis, die zich aanvankelijk meer dan 70 jaar geleden in de Amerikaanse cultuur verankerde. Cheaper By The Dozen werd voor het eerst gepubliceerd in 1948 als een semi-autobiografische roman door broers en zussen Frank Bunker Gilbreth Jr.en Ernestine Gilbreth Carey. 20th Century Fox bracht twee jaar later een filmversie van de roman uit, maar het was in 2003 dat het gezin van veertien een begrip werd toen Steve Martin en Bonnie Hunt een remake leidden met Tom Welling, Hilary Duff en Piper Perabo in hun kroost. van 12 kinderen. Twee jaar later volgde een vervolg.

Met Disney's gigantische overname van 20th Century Fox-studio's, heeft de studio de Cheaper By The Dozen-films op Disney+ gestreamd, maar in slechts een paar weken zal een nieuwe iteratie aan de line-up worden toegevoegd als de derde reboot van de serie bereikt de streamingdienst. Dus hoe zal deze film verschillen van wat er eerder kwam? Lees verder om erachter te komen!

7 Alle eerdere versies van 'Cheaper By the Dozen' bevatten 12 kinderen

Elke iteratie van Cheaper By The Dozen die eerder is verschenen, bevatte een getrouwd stel met 12 kinderen. De titel van het verhaal kwam van een grap die Frank Bunker Gilbreth Sr, patriarch van de familie Bunker waarop de verhalen waren gebaseerd, zou vertellen toen hem werd gevraagd waarom hij en zijn vrouw zoveel kinderen hadden."Nou, ze zijn per dozijn goedkoper, weet je," was zijn antwoord.

6 'Cheaper By The Dozen' krijgt deze keer maar 10 kinderen

Deze keer verwijst het titulaire dozijn echter niet langer naar de kinderen in het gezin, maar naar het gezin als geheel, inclusief mama en papa! De synopsis van de film luidt: "Het grappige en hartverwarmende verhaal van de rauwe heldendaden van een samengesteld gezin van 12, de Bakers, terwijl ze door een hectisch gezinsleven navigeren en tegelijkertijd hun familiebedrijf runnen." Het lijkt erop dat de keuze om slechts 10 kinderen te hebben enige tijd in productie moet zijn gekomen, zoals opmerkingen van hoofdrolspeler Zach Braff suggereren dat het er aanvankelijk 12 waren. "Ik droomde dat ik met [Gabrielle Union] trouwde en 12 kinderen kreeg. Het kwam uit! !!! Geschreven door Kenya Barris !!!!! Let's GO!” Braff schreef op Instagram in januari 2021, twee maanden nadat het filmen begon.

5 'Goedkoper bij het dozijn'-gezinnen hadden 12 kinderen omdat mama heel veel van papa hield

In de vorige Cheaper By The Dozen-verhalen, waaronder de geliefde Steve Martin-versie uit 2003, volgt het verhaal een getrouwd stel dat samen een dozijn kinderen heeft gekregen, waardoor fans op humoristische wijze constateerden dat hun familie bleef groeien omdat mama dat kon' haar handen niet van papa afblijven.

4 'Cheaper By The Dozen' is vermengd

Deze keer zal Cheaper By The Dozen echter een samengesteld gezin hebben met mama en papa die allebei vijf kinderen uit eerdere relaties naar het gezin brengen, wat nog meer momenten van hectiek biedt omdat de twee families moeten leren om samenwonen. Sommige fans wezen er echter snel op nadat de trailer was verschenen dat dat plot griezelig veel lijkt op het plot van de film Yours, Mine & Ours uit 1968, evenals de remake uit 2005. Die film volgt een samengesteld gezin met 18 kinderen.

3 'Cheaper By The Dozen' is overwegend 'van zijn tijd' geweest

De film uit 1950 en het vervolg, evenals de film uit 2003 en de follow-up, hebben allemaal een overwegend blanke cast (meestal bestaande uit het grote ensemble van blanke acteurs die de ouders en hun 12 kinderen speelden). Maar naarmate film- en televisiestudio's langzaam het belang van representatie erkennen en bedenken dat dit niet is hoe de meerderheid van de wereld eruit ziet, worden ze meer bereid om verhalen te vertellen over minderheden en gekleurde mensen. Als zodanig zal Cheaper By The Dozen deze keer een ander type gezin bevatten.

2 'Cheaper By The Dozen' zal een multiraciale familie bevatten

In een video die op Disney+ Day op Twitter is vrijgegeven, kondigden hoofdrolspelers Zach Braff en Gabrielle Union aan dat het gezin deze keer een "multiraciaal gemengd gezin van twaalf" zal zijn. En de crew die aan de film werkte, heeft ervaring met het in beeld brengen van de bijzonderheden die horen bij het zijn van een gezin met gemengde nationaliteiten.

1 'Cheaper By The Dozen' heeft een crew die het talent op het scherm weerspiegelt

Kenya Barris, die de film heeft geschreven, is de maker van Black-ish, de primetime ABC-show over een Afro-Amerikaans gezin dat draait om het leven van het gezin terwijl ze jongleren met zowel persoonlijke als sociaal-politieke kwesties. Het bracht twee spin-offs voort, Mixed-ish en Grown-ish, waarvan de laatste werd geproduceerd door Jenifer Rice-Genzuk, die samen met Barris Cheaper By The Dozen schreef. De film is geregisseerd door Gail Lerner, die aan verschillende shows heeft gewerkt, zoals Will & Grace en Happy Endings, en door haar vele jaren op Black-ish heeft ze inzicht gekregen in het regisseren van projecten vol familiedynamiek.

Aanbevolen: