Heeft de echte Anna Delvey die pauw echt gestolen?

Inhoudsopgave:

Heeft de echte Anna Delvey die pauw echt gestolen?
Heeft de echte Anna Delvey die pauw echt gestolen?
Anonim

"Ik vergat die fking pauw," is een beroemde regel geworden uit aflevering drie van Inventing Anna, de nieuwe Netflix-serie geproduceerd door Shonda Rhimes over de in Rusland geboren oplichter die de New York City's bedroog socialites van honderdduizenden dollars door zich voor te doen als een erfgename.

In de serie, die ongetwijfeld een paar verfraaiingen heeft (zoals de meeste films en tv-shows die zijn gebaseerd op 'waargebeurde verhalen'), maakt Anna een krachtige beweging wanneer ze Nora, een van haar merken en rivalen, een opgezette pauw stuurt gestolen (of misschien legaal gekocht…) tijdens haar reis naar Bergdorf. Er v alt genoeg te speculeren over de echte Anna Delvey, een.ka Anna Sorokin. Hoeveel geld heeft ze echt gestolen? Wat was de naam van haar mysterieuze vriendje? Wordt ze teruggestuurd naar Duitsland? Maar sinds Inventing Anna deze aflevering heeft uitgezonden, vragen fans zich af of ze die pauw echt heeft gestolen?

6 Wat was de pauw?

In de aflevering met de titel 'Fake it Until You Make It' zien we meer van de pre-criminele Anna ontwikkelen nadat Vivian, de journalist die Anna interviewt, een gespannen gesprek met haar heeft aan het begin van de aflevering. Anna berispt Vivian omdat ze haar zwangerschap heeft gebruikt om haar niet op tijd te bezoeken zoals beloofd, en van daaruit gaat Vivian op zoek naar details over wat er is gebeurd tussen Anna, Nora en Chase. Tijdens haar onderzoek en gesprekken met Nora, leert Vivian over het pakket dat Anna naar Nora stuurde, een opgezette pauw die fans misschien herkennen van hun Bergdorf-avontuur.

5 Waarom heeft Anna Nora de pauw gestuurd?

Deze vraag wordt nooit echt beantwoord, door Nora, Anna of wie dan ook in de aflevering, dus het publiek wordt overgelaten om te speculeren en in zekere zin voegt het een element van duisternis toe aan het toch al bizarre verhaal. Sommigen denken dat Anna de pauw stuurde als een machtsbeweging - dat terwijl ze "pauwde" rond Chase en Nora, ze haar rijkdom moest gebruiken, ook al waren het allemaal leugens. Delvey was geen socialite, geen erfgename, en door haar presentatie wist ze Nora met succes een hoop geld te besparen en een wig te drijven in Nora's toch al worstelende connectie met Chase. Gevraagd naar het pakket, biedt Anna het citaat aan dat in de inleiding van dit artikel werd genoemd.

4 Is de pauw op de een of andere manier symbolisch?

Zoals hierboven vermeld, is er geen duidelijk antwoord op waarom Anna de pauw stuurde of wat de echte betekenis ervan is. Misschien symboliseert het Anna's pronken met zichzelf, misschien was het een machtsbeweging, of misschien was het bedoeld om Anna af te schilderen als een bizar wezen om naar huis te rijden hoe echt bizar deze hele zaak werkelijk is. Afhankelijk van je cultuur kan een pauw veel dingen symboliseren, waaronder verjonging, roy alty's, respect, eer, integriteit en zelfs liefde. Misschien was het een ironische daad van de schrijvers, een veroordeelde oplichter die een van haar merktekens een symbool van respect en integriteit stuurt, is een ingenieuze karakterisering. Zeg wat je wilt, maar Anna heeft echt de lange oplichterij met die ene gespeeld, ervan uitgaande dat het natuurlijk waar is.

3 Wat is er met Nora gebeurd?

Voor de goede orde, Nora kon Anna's oplichting overleven. Anna gebruikte Nora's creditcard om allerlei dingen van Bergdorf te kopen, inclusief de pauw (blijkbaar), maar Nora verloor uiteindelijk niets. Nora kon haar verliezen recupereren omdat ze goede vrienden is met de CEO van Federal Credit, die persoonlijk heeft geholpen bij het afhandelen van de benodigde correcties om Nora's geld terug te krijgen. Als dat pauw-ding je deed schrikken, zoals het zeker deed met Nora, maak je dan niet al te veel zorgen over het effect dat het had op Nora's financiën.

2 Wat heeft de echte Anna Delvey erover gezegd?

Er is een heel eenvoudig antwoord op die vraag, niets. Het echte leven Anna Delvey, (echte naam Anna Sorokin), heeft een paar interviews gedaan en een paar bewegingen gemaakt sinds haar recente vrijlating van Rikers Island, ze is bijvoorbeeld in gesprek om samen te werken met Julia Fox, en ze heeft een overvloed aan andere boeken en televisiedeals die in de pijplijn zitten. Maar er is geen verslag van Anna Sorokin die bevestigt of ontkent of dit deel van het Netflix-verhaal waar was. De mysterieuze sfeer die Anna Sorokin omringt, duurt tot op de dag van vandaag voort, ook al werd ze jaren geleden als oplichter ontmaskerd.

1 Heeft Anna echt een pauw gestolen en naar Nora gestuurd?

Het antwoord is een heel sterk "misschien" en of "waarschijnlijk". Anna was absoluut iemand die met haar sporen speelde, iets wat ze zelfs heeft toegegeven, en een gestolen pauw uit Bergdorf zou zeker in overeenstemming zijn met de terughoudende tactiek van de oplichter. Het detail is ook zo bizar dat als de showschrijvers het gewoon verzonnen om context voor de show toe te voegen, ze goed werk hebben verricht door iets te kiezen dat Anna echt kenmerkt. Totdat het echte leven Anna Delvey het verhaal bevestigt of ontkent, kunnen we echter niet met zekerheid zeggen of het waar is of niet. Desgevraagd zou ze kunnen zeggen wat de fictieve versie van Anna in de show zei: "Ik was die verdomde pauw vergeten."

Aanbevolen: