Welke 'Big Mouth'-personages verschijnen in spin-off 'Human Resources'?

Inhoudsopgave:

Welke 'Big Mouth'-personages verschijnen in spin-off 'Human Resources'?
Welke 'Big Mouth'-personages verschijnen in spin-off 'Human Resources'?
Anonim

In 2017 ging de geweldige animatiekomedie Big Mouth voor volwassenen in première op Netflix. De ranzige serie volgde het leven van een groep jonge tieners terwijl ze door hun afzonderlijke reizen door de puberteit navigeerden met de hulp van een aantal behoorlijk eigenaardige maar vermakelijke wezens, zoals hormoonmonsters. De serie, met in de hoofdrol en gemaakt door komiek-acteur Nick Kroll, bleek meteen een hit te zijn onder het publiek en ontving tijdens de hele serie een reeks onderscheidingen, waaronder twee Primetime Emmy Awards. Het slimme formaat van de show zorgt voor komische momenten zoals klassieke filmcallbacks, paaseieren en algemene komische verhaallijnen, terwijl belangrijke onderwerpen zoals puberteit en genderexpressie nog steeds worden onderzocht. Hierdoor is het gemakkelijk in te zien waarom de serie zo'n enorme fanbase heeft ontwikkeld sinds de release.

In 2019 waren fans van de show opgetogen toen ze hoorden van een spin-off-serie met de titel Human Resources die in 2022 naar Netflix zou komen. De teaser-trailer voor de serie, uitgebracht op het officiële Netflix YouTube-kanaal in januari 2022, liet fans en kijkers zien dat de show enkele van Big Mouth's iconische hormoonmonsters en andere emotiewezens zou volgen in hun natuurlijke habitat en werkplek. Laten we dus eens kijken hoeveel van de klassieke Big Mouth-personages in de komende spin-off zullen verschijnen.

7 Nick Kroll als Maury The Hormone Monster

Als eerste hebben we de hoofdrolspeler en maker van de serie, Nick Kroll. De 43-jarige acteur en komiek is het brein achter een overvloed aan andere shows dan Big Mouth, zoals Comedy Central's Kroll Show, Oh, Hello On Broadway en The League. In de komende comedyserie, Human Resources, speelt Kroll een van zijn iconische Big Mouth-rollen, Maury The Hormone Monster.

Tijdens de New York Comic-Con van 2019 plaagde Kroll zelf wat er in de komende serie zou komen tijdens de aankondiging dat de spin-off onderweg was. Hij verklaarde: "We zijn ongelooflijk enthousiast om veel verschillende soorten verhalen te vertellen, niet alleen over de puberteit, maar alle verhalen van het leven."

6 Maya Rudolph als Connie het hormoonmonster

Vervolgens hebben we het andere belangrijkste hormoonmonster van de serie, Maya Rudolph. Terwijl haar hoofdrol in Big Mouth die van het iconische hormoonmonster Connie is, heeft Rudolph tijdens de serie ook verschillende andere personages geuit, zoals Diane Birch en Principal Barron. In Human Resources, de vrouwelijke tegenhanger van Kroll, zal Rudolph haar rol als Connie The Hormone Monstress opnieuw opnemen.

5 David Thewlis As The Shame Wizard

Een andere emotionele figuur van een 'schouderengel' in Big Mouth is de Shame Wizard van David Thewlis. Het personage van Shame Wizard fungeert als een antagonist voor de belangrijkste 'puberteitsgidsen' van de serie, de hormoonmonsters. Thewlis verscheen voor het eerst als de stem van Shame Wizard tijdens de derde aflevering van het tweede seizoen van de serie. Daarna diende het personage als de belangrijkste antagonist van het tweede seizoen van Big Mouth voordat hij terugkeerde in seizoen 5. En het lijkt erop dat het vijfde seizoen van Big Mouth niet de laatste keer was dat het publiek het verontruste personage zou zien, aangezien Thewlis de rol van Shame Wizard zal hernemen in de komende Human Resources.

4 Brandon Kyle Goodman als W alter The Lovebug

Vervolgens hebben we een castlid van Big Mouth die zijn gloednieuwe rol in de serie als W alter The Lovebug zal blijven verkennen. People Just Do Nothing-ster, Brandon Kyle Goodman, diende als Big Mouth-schrijver voor seizoen 4 in 2020, voordat hij de overstap maakte van productieploeg naar reguliere serie. In 2021, tijdens het vijfde seizoen van Big Mouth, verscheen Goodman in de serie als zijn eigen personage, W alter The Lovebug. Zijn eerste optreden was tijdens de derde aflevering van het seizoen en ging door tot de seizoensfinale. In de komende Human Resources zal Goodman de rol van liefdesbeestje opnieuw opnemen.

3 Maria Bamford As Tito The Anxiety Mosquito

Als volgende hebben we de dubieuze en altijd verontrustende Tito The Anxiety Mosquito. In Big Mouth wordt het personage gespeeld door Maria Bamford, die een comeback lijkt te maken als het insect in Human Resources. Oorspronkelijk geïntroduceerd in de eerste aflevering van Big Mouth van het vierde seizoen, is de angstmug verantwoordelijk voor het geven van zorgen en ongemak bij mensen.

2 Keke Palmer als Rochelle The Lovebug

Een andere Big Mouth-ster die zich bij de cast van Human Resources voegt, is Keke Palmer, aluin en televisiepersoonlijkheid van Disney Channel. In de komende Human Resources zal Palmer een andere lovebug vertolken zoals ze doet in Big Mouth, Rochelle The Lovebug. De ranzige animatie-spin-off is echter niet het enige voice-overwerk dat Palmer heeft opgesteld. In februari 2022 zal de Disney-reboot van de klassieke The Proud Family-serie met de titel The Proud Family: Louder And Prouder worden uitgebracht. In de reboot zal Palmer zich bij de originele cast van de serie voegen als een gloednieuw personage, Maya Leibowitz-Jenkins.

1 Jean Smart As Depression Kitty

En tot slot, een ander personage dat in Human Resources zal verschijnen, is de altijd twijfelachtige en goed … deprimerende, Depression Kitty. Het personage, gespeeld door Jean Smart, verscheen voor het eerst op Big Mouth tijdens de tiende aflevering van de serie van het tweede seizoen. Sindsdien werd Smart's kat een terugkerend personage tot haar laatste optreden in de zevende aflevering van het vijfde seizoen van de serie.

Aanbevolen: