Welke blockbusterfilm kostte Olivia Munn geld om erin te verschijnen

Inhoudsopgave:

Welke blockbusterfilm kostte Olivia Munn geld om erin te verschijnen
Welke blockbusterfilm kostte Olivia Munn geld om erin te verschijnen
Anonim

Voor het grootste deel zijn mensen zich bewust van het feit dat mensen vaak heel verschillende bedragen krijgen wanneer ze in dezelfde film verschijnen. Vaak is dat logisch, want het zou belachelijk zijn als een onbekende acteur in een bijrol hetzelfde bedrag zou krijgen als een beroemde filmster die helpt een film aan het publiek te verkopen.

Hoewel veel waarnemers zich vaag bewust zijn van hoe Hollywood-salarischeques in concept werken, is perceptie vaak de koning. Om die reden kan het heel gemakkelijk zijn om aan te nemen dat elke acteur die een belangrijk personage in een hitfilm speelde, een flinke beloning voor zijn werk kreeg. In werkelijkheid zijn er echter veel voorbeelden van beroemde acteurs die heel weinig geld verdienen om gedenkwaardige rollen te spelen.

Hoewel veel acteurs in het verleden hebben toegestemd om voor zeer kleine bedragen te werken, zou je waarschijnlijk aannemen dat elke keer dat een artiest op de set verschijnt, ze op zijn minst iets zouden maken. Helaas voor Olivia Munn, onthulde ze ooit dat het verschijnen in een kaskraker haar geld kostte toen alles was gezegd en gedaan. Dat is behoorlijk schokkend, want het lijdt geen twijfel dat Olivia Munn getalenteerd en erg fotogeniek is, dus ze zou in elke scène opvallen.

Onwaarschijnlijk begin

Geboren in Oklahoma City, bracht Olivia Munn als kind veel tijd door met verhuizen nadat haar moeder hertrouwde met een lid van de Amerikaanse luchtmacht. Aangezien Munn als kind op zoveel plaatsen heeft gewoond, is het logisch dat ze het vermogen heeft ontwikkeld om mensen haar snel leuk te laten vinden, een talent dat ze gedurende haar hele carrière heeft getoond.

Nadat ze een groot deel van haar jeugd op een basis in de buurt van Japan had gewoond, koos Olivia Munn ervoor om naar de Universiteit van Oklahoma te gaan, waar ze haar B. A. in de journalistiek. Het is duidelijk een persoon met uiteenlopende interesses, Munn studeerde Japanse en dramatische kunsten en het lijdt geen twijfel dat ze de vaardigheden die ze op school had geleerd in de praktijk heeft gebracht.

Ze begon haar carrière voor de camera als nevenreporter voor Fox Sports Network en besloot al snel om naar Los Angeles te verhuizen, waar ze rollen kreeg in een paar films die de theaters oversloegen. Van daaruit verscheen Munn kort in een tv-drama genaamd Beyond the Break voordat ze de baan kreeg die haar tot een ster maakte. Ingehuurd om de Attack the Show van het G4-netwerk mede te hosten!, Munn debuteerde in die serie in 2006 en het duurde niet lang voordat ze een aantal fans verzamelde.

Beroemde acteur

Reeds beroemd vanwege haar jarenlange co-hosting van Attack of the Show!, toen Olivia Munn zich in 2010 toelegde op acteren, duurde het niet lang voordat ze betaald werd. Munn kon al vroeg een ondersteunende rol spelen in de komedie Date Night van Tina Fey en Steve Carrell en werd ook een officieel onderdeel van het MCU vanwege haar gedenkwaardige rol in Iron Man 2 uit 2010. Als je bedenkt hoeveel acteurs nog steeds wanhopig zijn om lid te worden van de MCU, moet ze er trots op zijn ze te hebben verslagen.

Olivia Munn bleef succes boeken als bijrol in de filmwereld en kreeg rollen in films als Magic Mike, Ride Along 2, Zoolander 2 en Office Christmas Party. Helaas voor haar speelde Munn in X-Men: Apocalypse en The Predator, twee films die deel uitmaakten van enorme franchises, maar beide films vielen relatief tegen aan de kassa. Erger nog, de hoofdrol in The Predator was een negatieve ervaring voor Munn toen de regisseur van de film een echt roofdier castte en ze onbewust een scène met hem deelde tot haar grote afschuw.

Naast de filmrollen die Olivia Munn in de loop der jaren heeft verdiend, heeft ze ook succes geboekt als televisieacteur. In staat om een terugkerende rol in New Girl te krijgen, speelde Munn een hoofdpersonage in de miniserie The Rook en een kortstondige show genaamd Six. Dat gezegd hebbende, genoot Munn van haar grootste tv-succes toen ze speelde in alle 3 seizoenen van Aaron Sorkin's The Newsroom.

Grote franchise goedkope aanbiedingen

Voor degenen onder jullie die de ups en downs van Hollywood niet op de voet volgen, is er een lange traditie van beroemde acteurs die voor vrijwel niets kleine rollen in films spelen. De Screen Actors Guild zorgt er echter voor dat elke acteur iets krijgt betaald, zodat die acteurs het absolute minimum krijgen, wat wordt aangeduid als werken voor schaal.

Blij om in de voetsporen te treden van andere megasterren die in het verleden voor schaal hebben gewerkt, toen Olivia Munn ermee instemde een cameo-optreden in Ocean's 8 te hebben, was het niet voor het geld. Olivia Munn speelde een versie van zichzelf in een scène als zichzelf en speelde een versie van zichzelf die het Met Gala bijwoonde, een evenement dat bekend staat om zijn high fashion. Omdat hij erbij wilde horen, ging Munn een jurk kopen die het Met Gala waardig was. Toen ze echter de rekeningen voor haar outfit indiende bij het productieteam van de film, zoals gebruikelijk bij het werken aan films met een groot budget, kreeg ze te horen: Oh, nee. De rekeningen komen direct bij u terug”.

Omdat ze geen vergoeding kreeg voor de outfit die ze op het scherm droeg en ze zo weinig betaald kreeg, vertelde Olivia Munn aan Entertainment Weekly Radio; "Het heeft me eigenlijk geld gekost om deel uit te maken van Ocean's Eight". Aan de positieve kant, de film bevatte een cast met alle sterren en Munn zei verder: "Zolang ik kan rondhangen met … nou, die cast- Ik ben net zo opgewonden als iedereen."

Aanbevolen: