Welke zal Ferrell-komedie zijn grootste kassahit worden?

Inhoudsopgave:

Welke zal Ferrell-komedie zijn grootste kassahit worden?
Welke zal Ferrell-komedie zijn grootste kassahit worden?
Anonim

Hollywood-ster Will Ferrell werd halverwege de jaren negentig beroemd als castlid van de NBC-schetskomedieshow Saturday Night Live. Sindsdien staat de acteur bekend om zijn komische talent en tegenwoordig is hij een van de beroemdste komische acteurs van zijn generatie.

Vandaag bekijken we al die Will Ferrell-komedies die uiteindelijk veel geld hebben verdiend. Van Anchorman tot Step Brothers - blijf scrollen om erachter te komen welke komedies van de acteur meer dan $ 240 miljoen opbrachten aan de kassa!

10 'Step Brothers' - Box Office: $128,1 miljoen

De aftrap is de komedie Step Brothers uit 2008 die bekend staat om zijn iconische cast. Daarin speelt Will Ferrell Brennan Huff, en hij schittert naast John C. Reilly, Richard Jenkins, Mary Steenburgen, Adam Scott en Kathryn Hahn. De film volgt twee volwassen mannen die uiteindelijk samenwonen terwijl hun alleenstaande ouders trouwen - en het heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. Step Brothers verdiende uiteindelijk $ 128,1 miljoen aan de kassa.

9 'Bewitched' - Box Office: $ 131,4 miljoen

De volgende op de lijst is de romantische fantasiekomedie Bewitched uit 2005, waarin Will Ferrell Jack Wyatt / Darrin Stephens speelt. Naast de acteur zijn er in de film ook Nicole Kidman, Shirley MacLaine, Michael Caine, Jason Schwartzman en Kristin Chenoweth te zien. Bewitched is een heruitvinding van de gelijknamige televisieshow - en heeft momenteel een 4,8 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 131,4 miljoen aan de kassa.

8 'Blades Of Glory' - Box Office: $ 145,7 miljoen

Laten we verder gaan met de sportkomedie Blades of Glory uit 2007. Daarin speelt Will Ferrell Chazz Michael Michaels, en hij schittert naast Jon Heder, Will Arnett, Amy Poehler, William Fichtner en Jenna Fischer.

De film volgt een paar rivaliserende Olympische schaatsers die teamgenoten worden, en heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. Blades of Glory verdiende uiteindelijk $ 145,7 miljoen aan de kassa.

7 'Talladega Nights: The Ballad Of Ricky Bobby' - Box Office: $ 163,4 miljoen

De sportkomedie Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby uit 2006 is de volgende. Daarin portretteert Will Ferrell Ricky Bobby, en hij speelt naast John C. Reilly, Sacha Baron Cohen, Gary Cole, Michael Clarke Duncan en Amy Adams. De film volgt een nummer één NASCAR-coureur, en het heeft zelfs cameo's van Jamie McMurray en Dale Earnhardt Jr. Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby heeft een beoordeling van 6,6 op IMDb, en het bracht uiteindelijk $ 163,4 miljoen op aan de kassa.

6 'Starsky &Hutch' - Box Office: $170 miljoen

De volgende op de lijst is de actiekomedie Starsky & Hutch uit 2004. Daarin speelt Will Ferrell Big Earl Drennan, en hij schittert naast Ben Stiller, Owen Wilson, Vince Vaughn, Juliette Lewis en Snoop Dogg. De film is een bewerking van de tv-show uit de jaren 70 met dezelfde naam - en heeft momenteel een 6,1 beoordeling op IMDb. Starsky & Hutch verdienden uiteindelijk $170 miljoen aan de kassa.

5 'The Other Guys' - Box Office: $ 170,9 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de actiekomedie The Other Guys uit 2010 met buddy-cop. Daarin speelt Will Ferrell Detective Allen "Gator" Gamble, en hij schittert naast Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Steve Coogan en Ray Stevenson. The Other Guys volgt twee niet-overeenkomende rechercheurs uit New York City op het werk, en heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 170,9 miljoen op aan de kassa.

4 'Anchorman 2: The Legend Continues' - Box Office: $ 173,6 miljoen

Laten we verder gaan met de satirische komedie Anchorman 2: The Legend Continues uit 2013, een vervolg op de film Anchorman: The Legend of Ron Burgundy uit 2004. In de film speelt Will Ferrell Ron Burgundy - een rol waarvoor hij behoorlijk wat geld heeft gekregen.

Naast Ferrell zijn er in de film ook Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner, Christina Applegate en Dylan Baker. Anchorman 2: The Legend Continues heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 173,6 miljoen aan de kassa.

3 'Daddy's Home 2' - Box Office: $ 180,6 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag is de kerstkomedie Daddy's Home 2 uit 2017, een vervolg op de film Daddy's Home uit 2015. Daarin speelt Will Ferrell Brad Whitaker en schittert hij naast Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow en Mel Gibson. Daddy's Home 2 heeft een beoordeling van 6,0 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 180,6 miljoen aan de kassa.

2 'Elf' - Box Office $223,3 miljoen

Over kerstkomedies gesproken, de nummer twee op de lijst van vandaag is de film Elf uit 2003 waarin Will Ferrell Buddy Hobbs speelt. Naast de acteur heeft de film ook hoofdrollen voor James Caan, Zooey Deschanel, Mary Steenburgen, Edward Asner en Bob Newhart. Sinds de release is Elf een kerstklassieker geworden en vandaag heeft het een beoordeling van 7,0 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 223,3 miljoen aan de kassa.

1 'Daddy's Home' - Box Office: $ 242,8 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is de komediefilm Daddy's Home uit 2015. De film volgt Will Ferrell als Brad Whitaker - een radiopresentator die probeert zijn stiefkinderen van hem te laten houden. De film heeft momenteel een beoordeling van 6,1 op IMDb en bracht uiteindelijk $ 242,8 miljoen op aan de kassa.

Aanbevolen: