Is er nieuwe muziek in de Disney+ film van Olivia Rodrigo?

Inhoudsopgave:

Is er nieuwe muziek in de Disney+ film van Olivia Rodrigo?
Is er nieuwe muziek in de Disney+ film van Olivia Rodrigo?
Anonim

Olivia Rodrigo is een singer-songwriter die bekendheid verwierf door haar optredens in verschillende shows op Disney Channel en Disney+. De zangeres zal nu haar nieuwe film Olivia Rodrigo: Driving Home 2 U (A SOUR Film) debuteren, die op het punt staat op 25 maart naar streamingdienst Disney+ te gaan. Rodrigo's snelle opkomst was behoorlijk indrukwekkend, gaande van een Old Navy commercial tot een uitverkochte concerttour is geen sinecure, en haar nieuwe film is de volgende logische stap om die stijging voort te zetten. Maar komt er nieuwe muziek in de film?

Hoewel haar debuutalbum pas het afgelopen jaar uitkwam, snakken fans naar iets nieuws op de muziekafdeling van Ms. Rodrigo. Nou, er is maar één manier om erachter te komen denk ik (denk ik? Is dat iets dat iemand meer zegt?) Laten we in ieder geval een kijkje nemen en uitzoeken of de zangeres van het "rijbewijs" iets nieuws in petto heeft voor haar fans' oren, zullen we?

6 Wie is Olivia Rodrigo?

Olivia Isabel Rodrigo werd geboren in Californië, in 2003. Opgroeiend in Temecula, Rodrigo zou beginnen te nemen zang, evenals acteerlessen al op leeftijd 6 Rodrigo zou uiteindelijk op 12-jarige leeftijd gitaar gaan spelen en heeft verklaard dat haar muzikale invloeden variëren van The White Stripes en Green Day tot Taylor Swift (die een schrijfkrediet ontving op SOUR) en andere countrymuzieksterren. Rodrigo heeft een biraciale achtergrond (haar vader is van Filipijns-Amerikaanse afkomst, terwijl haar moeder van Ierse en Duitse afkomst is) en ze heeft waardering voor haar Filippijnse afkomst (in feite heeft ze nogal wat gezegd over haar etnische roots).

5 Van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ tot Grammy-nominaties

Olivia bracht haar liefde voor de podiumkunsten en ontluikend talent naar een hoger niveau, ze verscheen in (de eerder genoemde) Old Navy-commercial voordat ze haar professionele acteren maakte debuut in de hoofdrol in de film uit 2015 An American Girl: Grace Stirs Up Success. Rodrigo zou een prominentere rol gaan spelen en Paige Olvera vertolken in Disney uit 2016 Kanaalserie Bizaardvark. Maar het was haar casting in de Disney+ serie High School Musical: The Musical: The Series, die Rodrigo niet alleen grote bekendheid zou geven, maar ook een kans zou geven om haar muzikale vaardigheden te laten zien. Olivia zou dan de overstap maken van de show naar een volwaardige muzikant, tekende bij Interscope Records (met volledige controle over haar masteropnames) in 2020 en haar debuutsingle in 2021 uit.

4 Rodrigo is klaar voor haar allereerste concerttour

Met een lijst van lofbetuigingen, waaronder het Spotify-record voor het eerste nummer in de geschiedenis dat in 7 dagen 80 miljoen streams bereikte, ging Rodrigo niet op haar lauweren rusten. Olivia maakt zich op voor haar allereerste tour en was behoorlijk opgewonden toen ze erover sprak in een interview met Rolling Stone en zei: "Het is een gloednieuwe ervaring voor mij dat ik nooit echt een test van gehad, dus het wordt heel leuk." De artiest vervolgde: "Ik bracht mijn muziek uit in het isolement van Covid, dus ik heb heel, heel weinig shows kunnen spelen. Ik ben opgewonden om zie mijn fans in het echt. Er is iets zo speciaals aan dat niet kan worden vastgelegd door sociale media en technologie. "

3 Olivia Rodrigo's film is een concert/documentaire

Driving Home 2U:(A SOUR Film) in niet zomaar een film, het is een concertdocumentaire. Documentatie van de eerste zangeres tour met de nummers van haar debuutalbum SOUR. De film heeft een hoog concept dat volgens TheWrap.com, “neemt het publiek mee op een bekende roadtrip van S alt Lake City, waar ze begon met het schrijven van haar drievoudig platina Geffen Records-debuutalbum SOUR, naar Los Angeles. Onderweg vertelt Rodrigo de herinneringen aan het schrijven en maken van haar recordbrekende debuutalbum en deelt ze haar gevoelens als een jonge vrouw die op een bepaald moment in haar leven navigeert.”

2 Olivia heeft liedjes uit ‘SOUR’ opnieuw bedacht voor de film

Olivia's 2021 studiodebuutalbum, SOUR zal volledig (audio) te zien zijn in Rodrigo's nieuwe film. De artiest is echter van plan om die nummers opnieuw te bedenken. Volgens Variety.com had Rodrigo het volgende te zeggen over het proces van het opnieuw bedenken van de nummers van SOUR: "Het is duidelijk dat de nummers van 'Sour' een geheel nieuwe betekenis hebben gekregen en ze hebben nu een eigen leven, wat volgens mij een natuurlijk iets is dat gebeurt als je muziek uitbrengt", zegt Rodrigo. idee, en ze waren niet geworden wat ze nu zijn. Het deed me een beetje denken aan de magie die songwriting is.”

1 Een nieuw onuitgebracht nummer van Olivia Rodrigo zal in de film te zien zijn

Olivia heeft verklaard dat er een nieuw nummer in de komende film te zien zal zijn. Het niet-uitgebrachte nummer (dat een work-in-progress-demo was op haar iPhone) zal te zien zijn in de aftiteling van haar film (neem dat MCU, toch?) In een interview met Rolling Stone uitte Rodrigo haar opwinding over het toevoegen van het nummer aan de film: "Ik luisterde naar sommigen van hen en hoorde het en dacht: 'Oh, het is best goed!"' Rodrigo zei "Met de film wilde ik dat mensen er een nieuw stukje SOUR-inhoud mee zouden hebben." Rodrigo zou verder toevoegen: "Ik ben zo opgewonden om nieuwe muziek uit te brengen en de volgende reeks werelden te creëren." Of ze nu genoeg heeft van het zingen van bepaalde liedjes (zoals haar hit break-up liedjes) is een discussie voor een andere lijst allemaal samen.

Aanbevolen: