Hebben 'vreemde dingen' de carrière van Shannon Purser vernietigd?

Inhoudsopgave:

Hebben 'vreemde dingen' de carrière van Shannon Purser vernietigd?
Hebben 'vreemde dingen' de carrière van Shannon Purser vernietigd?
Anonim

Hoewel er een Stranger Things-fantheorie is over Eleven en Hopper en veel populaire personages in de Netflix-show, is er iets speciaals aan het personage van Barb Holland. Nancy's beste vriend Barb is niet erg cool, maar haar dwaze persoonlijkheid en gevoel voor mode hebben een hipstervibe die fans erg leuk vonden. Als Barb naar een feestje gaat waar ze een hekel aan heeft, wordt ze het zwembad in getrokken en naar de Ondersteboven gebracht.

Het is eng als fans horen dat de Demogorgon Barb heeft vermoord, en mensen hierover begonnen te praten op sociale media, zich afvragend waarom zo'n geweldig personage moest sterven. De actrice die dit personage speelde, begon ook veel geroezemoes te krijgen. Maar heeft Stranger Things de carrière van Shannon Purser vernietigd? Laten we kijken.

Shannon Purser speelde in de Netflix-film 'Sierra Burgess Is a Loser'

Stranger Things-fans hebben gewacht op seizoen 4 voor wat een heel, heel lange tijd lijkt, en na Stranger Things speelde Shannon Purser de hoofdrol in de Netflix-film Sierra Burgess Is a Loser uit 2018, een film die een publieksscore kreeg van 30 procent op Rotten Tomatoes samen met een score van 61 procent op The Tomatometer.

Shannon Purser deelde haar gedachten over Stranger Things en vertelde Wonderwall Magazine dat het heel leuk was om te zien dat mensen haar karakter zo steunden. Ze legde uit: "Ik was echt overweldigd door de reactie op Barb. Stranger Things was mijn eerste acteerbaan en ik was eerlijk gezegd zo opgewonden om daar te zijn. Ik dacht niet dat mensen om mijn karakter zouden geven, laat staan dat ze achter haar zouden staan, dus het was verbazingwekkend en moeilijk te verwerken. Zelfs nu sturen mensen me foto's van hen als Barb voor Halloween en het verbaast me absoluut als ik er te lang over nadenk."

In hetzelfde interview sprak Shannon over haar rol in Sierra Burgess Is a Loser en ze legde uit dat ze denkt dat de film een geweldige boodschap heeft. Ze zei dat het een "exploratie is van de druk waarmee jongeren worden geconfronteerd om zich aan te passen en zichzelf met elkaar te vergelijken. De middelbare school is een tijd waarin anders zijn niet altijd wordt gekoesterd of gevierd, maar vaak wordt beschaamd en ontmoedigd."

In de film begint Sierra met Jamey te praten via sms, en Sierra wordt verliefd op hem. Natuurlijk gelooft hij dat ze Veronica is, dus het is geen echte liefdesmatch.

Kijkend naar de acteercarrière van Shannon Purser na Stranger Things, lijkt het alsof het behoorlijk gemengd is geweest. Hoewel ze de hoofdrol van een Netflix-film won, vonden fans sommige delen ervan een probleem. Een personage liegt over doof zijn en volgens Global News vond Kyle DiMarco, een model, dat aanstootgevend. Kyle zei: 'Dus de dove broer van een van mijn goede vrienden is in Sierra Burgess. Toen ik het hoorde, was ik opgetogen. Eindelijk, meer dove acteurs/representatie & ASL-opname in films…. Alleen om erachter te komen dat het dove personage is geschreven en gebruikt voor een vreselijke grap. PS- doen alsof je doof bent is NIET oké,”

Shannon Purser speelde ook in 'Riverdale'

Shannon Purser had nog een geweldig carrièremoment toen ze in Riverdale begon te spelen als Ethel Muggs, hoewel dit een vrij kleine rol was. In Ethels meest dramatische verhaallijn neemt ze wraak op Chuck door samen te werken met Veronica en Betty. Ethel was boos dat nadat ze er voor Chuck was toen hij het moeilijk had op school, hij iedereen vertelde dat ze contact hadden, en ze schaamde zich.

Maar hoewel Ethel niet in veel afleveringen van Riverdale voorkomt, vond Shannon het geweldig om in de show te zijn, en het is lief om de actrice erover te horen praten.

In een interview met Entertainment Weekly sprak Shannon Purser over Riverdale en zei dat ze, gezien hoe populair Archie-strips al heel lang zijn, zo blij was om mee te doen aan de show.

Ze zei: "Het is zo cool! Een van mijn favoriete dingen over tv en films is dat we deze zeer bekende en geliefde verhalen kunnen gebruiken en tot leven kunnen brengen. Ik voel me zeer vereerd om dit te mogen spelen karakter dat mensen al kennen en goed kennen. Dus ik ben erg opgewonden… Je wilt geen afleveringen van Riverdale missen, want er gebeurt zoveel in elke aflevering."

Shannon Purser's andere carrièremoves

Naast deze hoofdrollen speelde Shannon Purser Megan in een aflevering van Kamer 204 genaamd 'The Hikers'. Ze speelde ook in 10 afleveringen van de tv-serie Rise als Annabelle.

Shannon's andere interessante rol was juni in de horrorfilm Wish Upon, die in 2017 werd uitgebracht. Wish Upon gaat over Clare (Joey King), een jong meisje dat verdrietig is over de tragische dood van haar moeder en die muziek vindt doos die uiteindelijk gevaarlijk wordt. Ze leert dat ze de doos kan gebruiken om wensen te doen en dat ze andere mensen kan kwetsen, zoals de persoon die haar pest. Maar deze film laat zien dat iets wensen niet altijd een goede zaak is als er problemen beginnen te ontstaan. Shannon werd gecast als Clare's vriend June.

Op de IMDb-pagina van Shannon Purser is Riverdale haar meest recente project en het ziet er niet naar uit dat ze zich heeft aangemeld voor andere projecten, dus fans weten niet zeker wat ze hierna gaat doen.

Aanbevolen: