Dit is de laagst gewaardeerde 'CSI'-serie tot nu toe

Inhoudsopgave:

Dit is de laagst gewaardeerde 'CSI'-serie tot nu toe
Dit is de laagst gewaardeerde 'CSI'-serie tot nu toe
Anonim

TV-franchises zijn moeilijk te realiseren, maar als ze van de grond komen, kunnen ze een aantal indrukwekkende dingen doen. De Law & Order-franchise heeft bijvoorbeeld meerdere hitshows gehad, maar ze hebben ook de bal laten vallen met flops zoals Trial by Jury.

CSI is een enorme tv-franchise die al meer dan 20 jaar in de lucht is. Nee, de franchise is niet helemaal juist, maar dit neemt niet weg dat mensen ervan kunnen genieten. Het succes van de franchise heeft het vermogen van de cast geholpen, maar net als andere franchises is CSI niet immuun voor een slecht ontvangen show.

Laten we eens kijken naar de CSI-franchise en kijken welke show de laagste rating heeft.

'CSI' startte een enorme franchise

Het nieuwe millennium begon met een aantal grote shows op het kleine scherm, waaronder CSI: Crime Scene Investigation. Het procedurele forensische misdaaddrama was de juiste show op het juiste moment voor het publiek, en plotseling had CBS elke week een van de populairste nieuwe shows op televisie.

De originele serie ontwikkelde een trouwe aanhang en werd een dominante kracht op tv. Er werden meer dan 300 afleveringen uitgezonden gedurende de 15 seizoenen die in de lucht waren, waardoor het een langlopende hit was waar het publiek tot het einde van hield.

Op een gegeven moment was het de meest bekeken show ter wereld.

Volgens een rapport van TV By The Numbers uit 2010 verzamelde de show "meer dan 73,8 miljoen kijkers wereldwijd en versloeg de winnaar van vorig jaar House. CSI won eerder de International Audience Award in 2007 en 2008. De spin-off-serie, CSI: MIAMI won in 2006."

Als je die onderscheiding in perspectief plaatst, is het verbazingwekkend om na te denken over wat de show heeft kunnen bereiken. Het is zelfs nog indrukwekkender als je bedenkt dat dit werd bereikt nadat de show al tien jaar in de lucht was.

Dankzij het succes van de originele serie werden spin-offprojecten in productie genomen en dit begon een tv-franchise die al jaren bloeit.

Er zijn meerdere spin-offs geweest

Spin-offshows zijn ongelooflijk moeilijk te realiseren, maar een succesvolle spin-off kan plaats maken voor meer. Nogmaals, de eerder genoemde Law & Order-franchise is hier een perfect voorbeeld van. Nou, de mensen van CSI hebben wat homeruns kunnen slaan met hun nieuwere werken.

In de loop van de tijd zijn er verschillende spin-offshows geweest, waaronder Miami, New York en Cyber. Meer recentelijk heeft CSI: Vegas furore gemaakt bij het publiek, maar deze show is eigenlijk een vervolg op het origineel en brengt belangrijke leden van de originele cast terug in een beweging die oude fans tevreden stelde.

De spin-offprojecten hebben wisselend succes gehad, maar ze hebben allemaal bijgedragen aan de richting die de franchise is ingeslagen. Of het nu grote hits waren of gewoon snel kwamen en gingen, ze functioneren allemaal als onderdeel van de CSI-erfenis.

Opinies variëren over elke show in de franchise, maar op IMDb is er één show uit het pakket met de laagste beoordeling.

'CSI: Cyber' is de laagst gewaardeerde show met 5,5 sterren

Van alle CSI-projecten die door de jaren heen zijn binnengekomen, is Cyber de laagst beoordeelde versie van allemaal. Kan iemand zich op dit moment nog herinneren dat deze show in de lucht was?

Na zijn debuut in 2015 op CBS, hoopte de show dat het een loyaal publiek zou vinden zoals zijn voorgangers hadden. Helaas zou dit niet het geval zijn, en de show heeft in de loop van de twee seizoenen slechts 31 afleveringen uitgezonden, waardoor het een kortstondige serie is die vrijwel niemand zich herinnert.

De show had niet alleen de steun van het merk zelf, maar had ook een aantal opmerkelijke artiesten zoals Patricia Arquette, James Van Der Beek en zelfs Ted Danson als onderdeel van de cast. Zelfs de getalenteerde cast van de show was echter niet in staat om een slechte algemene ontvangst te overwinnen.

Met slechts 5,5 sterren heeft Cyber de slechtste beoordeling van alle CSI-shows op IMDb. Het is zeker een twijfelachtig onderscheid om te hebben, en het is jammer dat deze show nooit van de grond kon komen en het publiek kon aanspreken op dezelfde manier als spin-offs zoals Miami. Zelfs New York was succesvoller dan Cyber.

Ze kunnen niet allemaal winnaars zijn, en tot op heden is Cyber nog steeds het minst gerelateerde CSI-project in de geschiedenis. Hierdoor zullen fans goed in de gaten houden hoe het afloopt met CSI: Vegas.

Aanbevolen: