Sydney Sweeney werd om deze ronduit belachelijke reden aangevallen vanwege haar gewicht

Inhoudsopgave:

Sydney Sweeney werd om deze ronduit belachelijke reden aangevallen vanwege haar gewicht
Sydney Sweeney werd om deze ronduit belachelijke reden aangevallen vanwege haar gewicht
Anonim

Het is een beetje moeilijk om niet verliefd te worden op Sydney Sweeney. Vraag het maar aan Logan Paul, die publiekelijk hard op de Euphoria-acteur heeft geslagen, ondanks het feit dat ze heel gelukkig is verliefd op haar zeer geheime vriend, Jonathan Davino. Natuurlijk zijn fans behoorlijk boos over haar relatie met haar vriend (en mogelijke verloofde) vanwege hun leeftijdsverschil. Aan de andere kant lijken veel fans agressief jaloers op Jonathan te zijn, puur omdat hij het hart van Sydney won.

Maar sommige fans zijn jaloers op meer dan alleen degenen die een persoonlijke relatie met Sydney hebben opgebouwd. Jaloezie is echt de enige verklaring voor de waanzinnige hoeveelheid haat die Sydney ontving voor haar gedurfde, oprecht hete en anderszins geliefde op de jaren 90 geïnspireerde MTV Movie Awards-outfit. Velen beschouwden het als een van de beste modestatements van het jaar, terwijl anderen beweerden dat het "gevaarlijk" was. Waarom? Vanwege het magere figuur van Sydney…

Sydney Sweeney's MTV Awards-outfit

Sydney Sweeney stal de show tijdens de MTV Movie Awards 2022. Fans werden helemaal gek van haar dankwoord, waarin werd verwezen naar de vete van haar Euphoria-personage met Maddie van Alexa Demie en naar haar meest meme-waardige regel van het seizoen. Maar het was de outfit van Sydney die echt de aandacht van mensen trok en niet meer losliet…

  • Sydney Sweeney won een MTV Movie Award voor beste gevecht in een tv-show of film voor haar gevecht met Alexa Demie's Maddy in Euphoria
  • Sydney's co-ster, Zendaya, won een MTV Movie Award voor haar rol in Euphoria

Publicaties zoals Cosmopolitian prezen de outfit van Sydney, ontworpen door Miu Miu's creatief directeur, Miuccia Prada en gestyled door Molly Dickson. De outfit omvatte een paar metalen plateausandalen met strassteentjes en een minirok met dubbele riem en een verleidelijke split op haar linkerbeen. Natuurlijk droeg ze ook een cropped overhemd met kraag en knoopjes dat pronkte met een roze beha bedekt met kristallen, en haar ongelooflijk fitte buik.

Het was een terugkeer naar de laagbouwtrends van de late jaren '90 en vroege jaren 2000 en mensen vonden het geweldig.

In feite werden Twitter en Instagram overspoeld met foto's van Sydney op de rode loper. Op deze momenten zette de eens zo vrijwel onbekende acteur haar krankzinnige opkomst naar het sterrendom voort door een stijlicoon te zijn dat serieuze Elle McPherson-, Tara Reid- en Paris Hilton-vibes uitstraalde.

Maar sommigen dachten dat haar mode-keuzes grote schade aanrichtten.

Sydney Sweeney schaamde zich voor het lichaam van degenen die tegen lichaamsshaming waren

De wereld heeft geen tekort aan hypocrieten. Zonder twijfel zijn degenen die lichaamspositiviteit prediken en alle soorten en maten accepteren, maar tegelijkertijd iemand als Sydney bashen omdat ze pronkt met haar lichaamsbouw, regelrechte hypocrieten. Tenminste, sommige publicaties zijn bereid een schoppen een schop te noemen. Anderen deden het tegenovergestelde.

Yahoo Entertainment publiceerde een artikel van Kerry Justich met de titel: "Waarom de micromini-outfit van Sydney Sweeney aanvoelt als een bedreiging voor de positiviteit van het lichaam: 'Zo begeerd maar onbereikbaar'" In het stuk deelde de schrijver verschillende voorbeelden van Twitter- en Instagram-gebruikers Sydney uitroepen voor het stellen van een te hoge standaard voor de meeste vrouwen die er zijn. In plaats van Sydney te vieren voor haar eigen unieke figuur en zich als vrouw op haar gemak te voelen in haar eigen lichaam, beschouwden ze haar als "een bedreiging".

"Kijk hoe de positiviteit van het lichaam in de put verdwijnt zodra de laagbouwmode het weer overneemt", merkte iemand op.

"Lage opkomst NOOIT MEER! Jonge generaties: leer van de pst!! Verpest je lichaam niet!!!" een ander schreef.

Mede-oprichter van The Power Of Plus, een organisatie voor lichaamspositiviteit, Gianluca Russo, vertelde Yahoo Life, dat Sydney's outfit een lichaamstype "verheerlijkt" waar ze actief tegen hebben gewerkt.

Ze zei verder: "Het lichaamstype doet erg denken aan de vroege jaren 2000, toen we al deze grote gesprekken hadden over anorexia en mode en boulimia en hoe deze modellen vroeger werden behandeld, wat niet zo is geweldig. En voor veel mensen voelt het een beetje triggerend."

Natuurlijk droeg Sydney Sweeney gewoon een outfit die bij HAAR specifiek lichaamstype paste. Eentje waar ze duidelijk erg trots op is. Natuurlijk heeft ze wat genetica aan haar zijde, maar iedereen die haar Instagram volgt, weet dat ze veel werk verzet om zichzelf fit, gelukkig en gezond te houden. Hoe? Goed eten en deelnemen aan verschillende atletiek, zoals mixed martial arts.

Sydney Sweeney worstelt met lichaamsdysmorfie

Dit is niet de eerste keer dat Sydney te maken kreeg met mensen die haar lichaam bekritiseerden. In meerdere interviews is ze openhartig geweest over het feit dat ze op jonge leeftijd werd geplaagd met het ontwikkelen van borsten. Om deze en tal van andere redenen worstelt ze haar hele leven met lichaamsdysmorfie. Pas onlangs, vooral door haar NSFW-scènes op Euphoria en in films zoals Amazon's The Voyeurs, heeft Sydney geleerd om zich helemaal op haar gemak te voelen in haar lichaam.

Dat wil niet zeggen dat ze geen momenten van zwakte heeft. Sydney stortte in op Instagram Live en uitte haar pijn toen sommigen op Twitter haar uiterlijk aanvielen.

Ondanks de haters is de tweevoudig Emmy-genomineerde acteur haar leven blijven leiden op een manier die zowel haar geest als haar lichaam gezond houdt en voor haar eigen behoeften werkt. En daar hoort ook het maken van een episch fashionstatement van tijd tot tijd bij.

Aanbevolen: