Is Roy Kent op 'Ted Lasso' een CGI-personage?

Inhoudsopgave:

Is Roy Kent op 'Ted Lasso' een CGI-personage?
Is Roy Kent op 'Ted Lasso' een CGI-personage?
Anonim

Gezien het succes van 'Ted Lasso', is het echt geen verrassing om te horen dat de cast al behoorlijk wat vermogen heeft, inclusief Jason Sudeikis die tijdens de show een behoorlijke piek in zijn salaris zag.

Fans staan te popelen om het derde seizoen te beginnen, maar ondertussen kijken supporters van de show waarschijnlijk terug op enkele van de topmomenten, waaronder de iconische dartscène van Ted Lasso, die misschien wel de allerbeste is op de show.

Samen met coach Lasso is assistent-coach Roy Kent ook een geliefd personage in de show. Hoewel vreemd genoeg, zijn er fantheorieën die betrekking hebben op zijn personage als nep en volledig gemaakt door CGI.

Fans begonnen een gerucht dat Roy Kent op 'Ted Lasso' een CGI-personage is

Voor fans van 'Ted Lasso' is het heel duidelijk geworden dat Roy Kent, ook bekend als Brett Goldstein, een grote favoriet is bij de fans. Fans op platforms zoals Reddit en Twitter zullen echter niet stoppen met praten over een bepaald onderwerp, en dat is als Roy's personage zelfs maar echt is …

Fans twijfelen aan het realisme, gezien hoe stijf Roy is als hij loopt, samen met zijn robotachtige toon.

Fans hadden veel te zeggen over de zaak via Reddit.

"Wauw, ik kon er niet eerder mijn vinger op leggen, maar DIT!! Er is iets aan het uiterlijk en de lichaamsbewegingen van deze acteur dat mijn geest herkent als CGI, of in ieder geval CGI-touch-ups. Alsof ik WEET dat hij echt is, maar er is een soort griezelige vallei gaande waar mijn geest moeite heeft om in Roy Kent de mens te geloven."

"Ik hoorde vandaag pas van deze hilarische theorie, maar het viel me verschillende keren op dat Roy eruitzag als een FIFA-personage. Het was zo vreemd."

Fans hebben ook andere theorieën en beweren dat het een probleem is met de verlichting van de show: "Hij is geen CGI … gewoon slechte belichting omdat veel van de takes zijn gefilmd met een groen scherm … De kleedkamer (nep), de voetbalveldscènes praten… nep, er wordt veel groen scherm gebruikt en daarom ziet het er vreemd uit…"

Eindelijk legde Brett Goldstein, de man achter de rol, de zaak op zowel Instagram als tijdens zijn optreden op 'Jimmy Kimmel Live'.

Brett Goldstein verwierp eindelijk de geruchten over 'Jimmy Kimmel Live'

Om het interview af te sluiten, vroeg Jimmy Kimmel eindelijk aan Goldstein naar het gerucht dat rondging met betrekking tot zijn CGI-identiteit in de show.

"Er gaat een raar gerucht dat Roy Kent een CGI-personage is dat is gemaakt. Fans zeiden dat hij eruitziet als een personage dat uit Grand Theft Auto is gevallen."

Goldstein antwoordde: "Ik heb veel sciencefictionfilms gezien, dus ik begon te denken, misschien ben ik…"

De twee maakten licht op de situatie en later zou Jimmy Kimmel Goldstein vragen een glas chocolademelk te drinken, om alle twijfelaars het tegendeel te bewijzen… wat hij deed.

De acteur zou ook naar IG gaan en een hilarische post over het onderwerp plaatsen.

Desalniettemin zou het allemaal worden bevestigd dat de acteur de rol zeer goed speelt, wanneer hij een aantal hoogste onderscheidingen mee naar huis zou nemen voor 'Ted Lasso'.

Brett Goldstein won een vijand voor zijn rol als Roy Kent op 'Ted Lasso'

Voor fans van de show was Roy Kent als Emmy-winnaar voor 'Beste bijrol' een no-brainer. De acteur is een favoriet van de show en dan te bedenken dat zijn reis begon in de schrijverskamer.

Volgens zijn interview naast Men's He alth was hij bedoeld voor de rol.

"Ik begreep hem echt, maar ik wist ook dat niemand aan mij dacht voor de rol. Dus ik maakte een video waarin ik vijf dingen deed terwijl Roy en ik het naar de producenten e-mailden, zeggende: "Kijk eens,,Als dit gênant of shit is, kun je gewoon doen alsof je het nooit hebt gekregen. Maar als je het leuk vindt, denk ik dat ik Roy zou kunnen spelen.' En toen konden ze gewoon niet de moeite nemen om te blijven zoeken, dus ik kreeg de rol."

Wat overeenkomsten betreft, zou Goldstein toegeven dat er een paar zijn, maar hij is een beetje meer aan de emotionele kant in vergelijking met Roy: "Het enige verschil is dat hij een betere voetballer is dan ik en ik ben waarschijnlijk een iets emotioneler gearticuleerd dan hij. En ik heb het gen dat zich zorgen maakt over wat mensen van me zullen denken als ik onbeleefd ben, terwijl Roy Kent dat niet heeft. Maar het niveau van woede is hetzelfde. Ik verberg het gewoon beter."

Het is allemaal gelukt voor Goldstein en in werkelijkheid, hoe langer de show duurt, hoe meer hij een begrip zal blijven worden, zonder enig CGI-gebruik…

Aanbevolen: