Deze schokkende tragedie teisterde de cast van 'Sons Of Anarchy

Inhoudsopgave:

Deze schokkende tragedie teisterde de cast van 'Sons Of Anarchy
Deze schokkende tragedie teisterde de cast van 'Sons Of Anarchy
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn de overgrote meerderheid van de shows zonder veel ophef gekomen en gegaan. Gelukkig slagen sommige shows er echter in om een publiek te vinden, maar zelfs in die gevallen is het buitengewoon zeldzaam dat mensen veel om een show geven. Gelukkig voor iedereen die betrokken is bij deze populaire serie, geven fans van Sons of Anarchy zoveel om de show dat ze met een hele reeks theorieën komen.

Natuurlijk waren er verschillende redenen waarom fans van Sons of Anarchy zo toegewijd waren. De meeste fans gaven bijvoorbeeld veel om iedereen die ze in de show zagen, ook al waren sommige Sons of Anarchy-personages nutteloos en andere geweldig. Ondanks hoe gepassioneerd Sons of Anarchy-fans leken te zijn, leken de meeste kijkers niet te beseffen dat de cast pijn moet hebben gehad. Het zou tenslotte moeilijk zijn geweest voor iedereen die betrokken is bij Sons of Anarchy om een tragische gebeurtenis te vergeten waarbij een van de sterren van de show betrokken was.

De schokkende omstandigheden van de laatste momenten van Johnny Lewis

Tijdens de reeks van zeven seizoenen van Sons of Anarchy introduceerde de show veel personages, waarvan sommige fans steeds meer gingen aanbidden. Het meest opvallende is dat het bijna universeel lijkt te zijn dat Opie om vele redenen het beste personage van Sons of Anarchy was, waaronder de uitvoering van Ryan Hurst. Als er echter een personage uit de eerste twee seizoenen van Sons of Anarchy was blijven hangen, had hij in de race kunnen zijn voor de populariteitskroon van Opie.

Tijdens de eerste twee seizoenen van Sons of Anarchy leerden fans Kip 'Half-Sack' Epps kennen, een sympathieke prospect waarvan iedereen dacht dat hij een belangrijk lid zou worden van de titulaire motorclub van de show. Tot groot ongenoegen van veel Sons of Anarchy-kijkers verloor Half-Sack echter op schokkende wijze zijn leven aan het einde van het tweede seizoen van de show. Het zou echter blijken dat alle betrokkenen opgelucht moeten zijn geweest dat Half-Sack-acteur Johnny Lewis de cast van de show verliet op basis van wat er later gebeurde.

In 2012, toen Johnny Lewis nog maar 28 jaar oud was, belden de buren van de acteur de politie nadat hij twee mensen had aangevallen en zijn hospita werd horen schreeuwen. Helaas, tegen de tijd dat de politie arriveerde, werden de 81-jarige hospita Catherine Davis en Lewis dood aangetroffen. Na onderzoek van de plaats delict heeft de politie de details van wat er was gebeurd vrijgegeven aan het publiek, en om te zeggen dat de gebeurtenissen schokkend waren, was een understatement.

Op 26 september 2012 nam Johnny Lewis op gewelddadige wijze het leven van zijn 81-jarige hospita en de acteur zorgde er zelfs voor dat haar kat vroegtijdig stierf. Van daaruit sprong Lewis over een hek en viel hij zijn buurman en een schilder aan die hij in dienst had voordat hij plotseling vertrok op dezelfde manier als hij gekomen was. Toen Lewis eenmaal terug was op het terrein van zijn hospita, klom hij ofwel op haar huis, haar garage of haar terras en viel toen per ongeluk. Toen Lewis op de grond landde, liep hij verwondingen op die ernstig genoeg waren om snel het einde van zijn leven tot gevolg te hebben.

Gebaseerd op de gruwelijke aard van de laatste daden van Johnny Lewis en het feit dat de acteur een geschiedenis van verslavingsproblemen had, gingen veel mensen ervan uit dat hij onder invloed was toen hij stierf. Toen een autopsie eenmaal was voltooid, werd echter geoordeeld dat Lewis geen alcohol of stoffen in zijn systeem had. Als gevolg hiervan is er geen manier om te weten wat er is gebeurd om de weerzinwekkende acties van Lewis te veroorzaken.

The Sons Of Anarchy Cast was in shock na de dood van Johnny Lewis

Tot op de dag van vandaag is Kurt Sutter vooral bekend als de maker en belangrijkste creatieve geest achter Sons of Anarchy. Gezien de verhaallijnen die Sons of Anarchy kenmerkte en de rol van Sutter daarin, zou het niemand moeten verbazen dat hij inzicht heeft in de mensheid. Toch was het verrassend toen de maker van SOA een blog plaatste waarin Sutter beweerde dat hij niet verrast was door de omstandigheden van de dood van Johnny Lewis.

“Ik weet niet zeker of mensen dit al weten, maar Johnny Lewis (halfzak) is gisteravond overleden. de trieste ironie dat het twee dagen na Opies dood gebeurde, ontgaat me niet. Het was een tragisch einde voor een uiterst getalenteerde man, die helaas de weg kwijt was. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik geschokt was door de gebeurtenissen van gisteravond, maar dat was niet zo. Het spijt me ten zeerste dat een onschuldig leven op zijn destructieve pad moest worden gegooid”

Toen de pers hoorde over de dood van Johnny Lewis en hoe zijn leven eindigde, namen veel leden van de media contact op met de grootste sterren van Sons of Anarchy voor commentaar. Het is begrijpelijk dat geen van de sterren van de show op die verzoeken heeft gereageerd. Echter, volgens een E! Online verslag, een insider vatte samen hoe de cast van Sons of Anarchy zich voelde over de omstandigheden van Lewis' overlijden. "Het zou me verbazen als een van de acteurs commentaar zou geven. Het was geen geheim dat Johnny problemen had waar hij mee te maken had. Niemand had echter kunnen vermoeden dat het zo tragisch zou aflopen. Iedereen is in shock."

Vanuit het perspectief van het tv-programma ging Sons of Anarchy verder zonder een beat te missen nadat het leven van Johnny Lewis tot een einde kwam. Echter, op basis van de opmerkingen van E! Online's insider, het lijkt duidelijk dat de cast van de show worstelde met de situatie. Hoewel het waarschijnlijk lijkt dat de sterren van SOA uiteindelijk verder zijn gegaan met wat er is gebeurd, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze op zijn minst een tijdje door de situatie werden geplaagd.

Aanbevolen: