Andere tv-programma's met de cast van 'Sons Of Anarchy

Inhoudsopgave:

Andere tv-programma's met de cast van 'Sons Of Anarchy
Andere tv-programma's met de cast van 'Sons Of Anarchy
Anonim

Sons Of Anarchy was een ongelooflijke serie die vanaf het begin een broederschap onder de cast creëerde. De show resoneerde om vele redenen bij het publiek. De verhalen werden op zo'n meeslepende manier verteld omdat de cast zo getalenteerd was. Zeven seizoenen lang fascineerden de zonen onze televisies.

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Ron Perlman, Ryan Hurst, Tommy Flanagan, Maggie Siff, Mark Boone Junior, Kim Coates, Theo Rossi en Drea de Matteo hebben allemaal samen een televisiemeesterwerk gemaakt. Als je de cast mist, kun je ze hier vandaag nog vinden!

10 Charlie Hunnam

Charlie speelde de slechterik Jax Teller die de president werd van Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original (SAMCRO.) Als je de Engelse acteur in deze serie hebt gemist, dan kun je hem in veel andere televisieprogramma's en films vinden. Hunnam verscheen in The Ledge, Deadfall en Pacific Rim, The Lost City of Z, King Arthur: Legend of the Sword, Triple Frontier, Jungleland en The Gentlemen. Charlie Hunnam gaat Lin spelen in de komende Apple TV+-serie, Shantaram.

9 Katey Sagal

Katey speelde onlangs in de ABC-show Rebel, maar na één seizoen werd het stopgezet. Het nieuws was hartverscheurend voor de cast en supporters van de show die vonden dat hun verhaal werd afgebroken. Sagal speelt ook Louise Goldufski, de vrouw van Dan Conner in de ABC-serie The Conners. De sitcom loopt sinds 2018 en zal hoogstwaarschijnlijk worden verlengd voor een vijfde seizoen!

Katey Sagal is een oude actrice die haar doorbraakrol als Peggy Bundy op Married With Children kreeg. Ze speelde ook in 8 Simple Rules, Shameless, en de stem van Leela in Futurama. Ze is misschien het best bekend om haar pittige rol als Gemma Teller, maar ze heeft een indrukwekkende carrière die ver voorbij de Sons Of Anarchy gaat.

8 Ron Perlman

Een van de meest gehate personages van de show werd gespeeld door Ron Perlman. Hij speelde de stiefvader van Jax, Clay Morrow, voordat zijn personage in het zesde seizoen kreeg wat hij verdiende. Perlman ging vervolgens naar Poker Night, The Book of Life, Stonewall, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Pottersville, The Great War, Monster Hunter. Rise of the Beasts.

7 Ryan Hurst

De volgende is niemand minder dan Jax' BFF Opie gespeeld door Ryan Hurst. Hun broederschap was anders dan alles wat fans eerder op televisie hebben gezien. In seizoen vijf offerde Opie zichzelf op voor zijn beste jeugdvriend in wat een van de meest hartverscheurende tv-sterfgevallen aller tijden was.

Ryan Hurst verliet de serie in 2012 en begon enorme rollen te krijgen. Hij speelde in The Walking Dead, King & Maxwell, Bates Motel, Outsiders, Bosch en Paradise City. Hurst speelt nu Milligan in de serie The Mysterious Benedict Society.

6 Tommy Flanagan

Tommy speelde een van de sympathiekere leden van de motorbende, Chibs. Zijn karakter was loyaal, vriendelijk en er altijd voor zijn vriend Jax Teller. Flanagan maakte zijn weg naar het Marvel-universum en verscheen in Guardians of the Galaxy Vol. 2 in 2017. De Schotse acteur speelde ook in Revenge, Motive, Wu Assassins en Westworld, 48 Hours to Live, Running Wild, American Fighter, Love-40 en Peaky Blinders.

5 Maggie Siff

Maggie Siff had de eer om Tara Knowles te spelen, Jax' enige ware liefde in de populaire FX-serie. Uiteindelijk, nadat hij op brute wijze van de show was vermoord, verscheen Siff op Mad Men als Rachel Katz, evenals in A Woman, a Part, The Sweet Life en The Short History of the Long Road. Ze speelt sinds 2016 ook de terugkerende rol van Wendy Rhoades in de show Billions.

4 Mark Boone Junior

Junior was als een vaderfiguur voor Jax op de show en een zeer gerespecteerd lid van de motorclub. Sindsdien speelde hij in Street Level, Casual Encounters, American Romance, 12 Round Gun, By the Rivers of Babylon en Gateway. Hij verscheen ook in The Last Man on Earth, Flaked en Patriot voordat hij Elias speelde in Paradise City. Velen zeggen dat hij carrière heeft gemaakt met het spelen van sleazy-type karakters.

3 Kim Coates

Tig was de vice-president van de club die werd gespeeld door Kim Coates. Na zeven seizoenen aan de show te hebben gewijd, speelde Coates in The Land, Strange Weather, Officer Downe, Goon: Last of the Enforcers, Fantasy Island en Bad Blood. Zijn carrière stopte daar niet en hij produceerde Cold Brook, Bad Blood en de aankomende Neon Lights.

Hij is ook co-host van een podcast met collega-co-ster, Theo Rossi, genaamd "Theo Rossi's THEOry with Kim Coates."

2 Theo Rossi

Deze volgende ster was de nummer 1 hacker van de groep totdat hij zich tegen zijn familie keerde. Juice werd afgesneden van de groep en werd geconfronteerd met de ultieme prijs voor zijn verraad. Theo Rossi verscheen toen in Lowriders, Vault, Ghosts of War, Rattlesnake en The Shot. Rossi was ook in twee seizoenen van Luke Cage voordat hij de rol van Gene kreeg in de aankomende miniserie True Story.

1 Drea De Matteo

Deze actrice won al onze harten als Adriana La Cerva in The Sopranos. Direct na vijf seizoenen in de gangsterserie speelde ze Wendy, de ex-vrouw van Jax, met wie ze een zoon deelde die Abel heette. Matteo was ook te zien in de iconische serie Desperate Housewives en Shades of Blue, A Million Little Things, Dark Places, Sex, Death and Bowling en Don't Sleep.

Aanbevolen: