Peloton-merk woedend omdat een ander tv-personage een hartaanval op hun fiets heeft

Inhoudsopgave:

Peloton-merk woedend omdat een ander tv-personage een hartaanval op hun fiets heeft
Peloton-merk woedend omdat een ander tv-personage een hartaanval op hun fiets heeft
Anonim

Peloton heeft een verklaring afgegeven nadat een personage op Billions een hartaanval kreeg na het gebruik van een van hun fietsen. Dit komt slechts enkele maanden nadat een personage op Sex and the City-revival And Just Like That stierf na een vergelijkbare scène.

Seizoen zes van het Showtime-drama ging in première met (Spoiler alert!) COO Mike Wagner (gespeeld door David Costabile) kreeg een hartaanval terwijl hij een Peloton-hometrainer gebruikte. Het merk was boos op het verschijnen van de apparatuur, omdat ze beweerden dat ze het niet hadden goedgekeurd.

Het bedrijf voor fitnessapparatuur komt al uit de rug van een moeilijke week waarin de voorraad met 27% daalde na berichten over plannen om de productie te onderbreken.

Pelotton-verklaring nadat apparatuur op tv verschijnt

Peloton heeft een verklaring vrijgegeven nadat hun hometrainer op briefpapier verscheen op de hitshow, Billions. "We krijgen tv-programma's die @onepeloton willen opnemen om mensen aan het praten te krijgen, maar om duidelijk te zijn, we waren het niet eens met het gebruik van ons merk of IP op @SHO_Billions of het leveren van apparatuur", aldus de verklaring die ze hebben vrijgegeven. "Zoals de show zelf aangeeft, helpt cardiovasculaire oefening mensen een lang, gelukkig leven te leiden."

Eind vorig jaar bracht Peloton een soortgelijke verklaring uit nadat de eerste aflevering van Sex and the City spin-off And Just Like That eindigde met Mr Big (Chris Noth) die stierf aan een hartaanval op een Peloton. Ze verduidelijkten dat zijn fictieve dood niet te wijten was aan hun uitrusting, maar aan zijn ongezonde dieet en het roken van sigaren.

Chris Noth speelde verder in een advertentie voor het merk waarin naar de scène werd verwezen, maar werd al snel verwijderd toen meerdere beschuldigingen van aanranding werden geuit tegen de 67-jarige acteur. Noth werd later bewerkt uit latere afleveringen van And Just Like That.

Billions Creator geeft toe dat er toevallig tussen shows is

In een gesprek met USA Today zei Billions mede-bedenker Brian Koppelman dat overeenkomsten tussen de verhaallijn in zijn show en And Just Like That louter toeval zijn.

"Dat was alles in de show, een jaar geleden geschreven en opgenomen in april", zei hij, toegegeven dat ze het script een beetje hadden aangepast nadat hun "telefoons ontploften" na de première van And Just Like That.

Het personage Mike Wagner wordt getoond in de aflevering, die zondag werd uitgezonden, van een Peloton-fiets afstapt en andere personages weerlegt dat hij een hartaanval heeft, ondanks het beschrijven van de symptomen van een hartaanval. In tegenstelling tot Mr Big lijkt Wagner te herstellen en kondigt hij dit zelfs aan in een latere scène. ‘Ik ga niet uit zoals meneer Big,’ verklaart hij.

Aanbevolen: