How I Met Your Father Finale bevat een schokkende cameo

Inhoudsopgave:

How I Met Your Father Finale bevat een schokkende cameo
How I Met Your Father Finale bevat een schokkende cameo
Anonim

Fans van How I Met Your Mother kregen een beetje een verrassing toen een origineel castlid een schokkende cameo maakte in de seizoensfinale van de door Hillary Duff geleide spin-off, How I Met Your Father. Cobie Smulders keerde terug om haar opnieuw te spelen als niemand minder dan Robin Scherbatsky, die opdook bij MacLaren's, de legendarische bar van HIMYM.

Robin van de originele 'How I Met Your Mother'-crew kwam langs om Sophie wat advies te geven

In de seizoensfinale van de populaire Hulu-show stopt Duffs personage Sophie in de pub onder het appartement van Jesse (Chris Lowell) en Sid (Suraj Sharma), waarvan fans zich misschien herinneren dat het eerder Ted Mosby (Josh Radnor) en Marshall waren De favoriete plek van Eriksen (Jason Segel).

Sophie had "een dag" nadat Jesse per ongeluk zijn liefde aan haar had bekend in zijn slaap, en hoopte dat een bestelling whisky zou helpen, wanneer een mysterieuze vrouw haar vraagt hoe slecht haar dag was verlopen. Ze herkende Robyn onmiddellijk, die op dit punt in het universum van de serie een grote nieuwspersoonlijkheid is, en de twee gingen zitten bij de voormalige stand van de HIMYM-crew.

Robin was aanwezig om het personage van Duff wat advies te geven. Nadat Sophie haar had uitgelegd wat er was gebeurd, legde Robin uit hoe Ted, uit de originele serie, haar vertelde dat hij van haar hield op hun eerste date.

“Kerel klinkt als een echt stuk werk,” zei Sophie.

“Je hebt geen idee, maar een goed stuk werk, wat me tot mijn advies brengt,” vertelt Robin haar. "Wat deed Jesse anders dan alles zeggen wat je ooit wilde dat een man zou zeggen, alleen sneller dan je had verwacht?"

Op ware filmische wijze besluit Sophie Robins advies op te volgen, maar het is te laat! Jesse heeft al besloten om terug te gaan naar zijn ex-vriendin Meredith (Leighton Meester).

De spin-off vindt plaats in hetzelfde universum als het origineel, dus verwacht in de toekomst meer cameo's

De Hulu-hit speelt zich af in hetzelfde universum als HIMYM en bevatte eerder cameo's van George "The Captain" Van Smoot (Kyle MacLachlan) en Becky (Laura Bell Bundy), die fans zich misschien nog herinneren van de originele serie.

Veteraan HIMYM-regisseur Pamela Fryman zegt dat ze voorzichtig zijn met cameo's, maar dat Robins personage goed paste bij het verhaal dat ze wilden vertellen.

"We hadden zeker die discussies over wie we hadden moeten terugkomen, wanneer zou dat gebeuren, al dat soort dingen", vertelde ze aan TVLine. "We hopen nog een tijdje bezig te zijn en we hopen veel oude vrienden te zien, maar we wilden niets op voorhand laden. Cobie paste gewoon zo naadloos in het verhaal dat we vertelden."

Aanbevolen: