Is Tobey Maguire echt Player X uit 'Molly's Game'?

Inhoudsopgave:

Is Tobey Maguire echt Player X uit 'Molly's Game'?
Is Tobey Maguire echt Player X uit 'Molly's Game'?
Anonim

Films en tv-programma's die zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen en gebeurtenissen hebben altijd een manier gehad om het publiek naar de bioscoop te lokken, en ze kunnen het hele scala aan genres omvatten. Mean Girls heeft een aantal waarheidsgetrouwe elementen, A Nightmare On Elm Street heeft een echte oorsprong, en zelfs Yellowstone heeft een aantal feitelijke aspecten.

Enkele jaren geleden kwam Molly's Game in de bioscoop met een echt verhaal gemaakt voor een enthousiast publiek. Het was een succes en tot op heden blijft Player X een gespreksonderwerp uit de film. Sinds de release van de film doen er geruchten de ronde dat Player X niemand minder is dan Tobey Maguire.

Dus, is speler X de voormalige Spider-Man-acteur? Laten we eens nader kijken en zien.

'Molly's Game' is gebaseerd op een waargebeurd verhaal

2017's Molly's Game, gebaseerd op de gelijknamige memoires, was een film die voor de release een hoop buzz had. De cast zat boordevol talent en Aaron Sorkin, die al had laten zien een groot schrijver te zijn, maakte zijn regiedebuut. Gelukkig kon de film de hype die het veroorzaakte evenaren.

De door Jessica Chastain geleide film was een briljant biografisch misdaaddrama dat zich richtte op een illegale gokring in Californië. Wetende dat de film was gebaseerd op echte gebeurtenissen en echte mensen, maakte het nog boeiender, en mensen konden niet stoppen met zoemen over de film nadat ze hem hadden gezien.

Hoewel het geen grote hit was aan de kassa, kon de film toch veel lovende kritieken genereren. Sorkin werd genomineerd voor Beste Aangepaste Scenario bij de Academy Awards en Chastain werd genomineerd voor Beste Actrice bij de Golden Globes.

Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel aspecten van de film die een gesprek rechtvaardigen, waaronder een personage waarvan al lang het gerucht gaat dat het gebaseerd is op een populaire Hollywood-acteur.

Speler X is een berucht personage

Als je de film Molly's Game hebt gezien, herinner je je ongetwijfeld dat Michael Cera's Player X in de plooi kwam. Het personage is tenslotte volledig onsympathiek en gedenkwaardig om de verkeerde redenen, wat een bewijs is van wat Cera voor de rol heeft gebracht.

Op de vraag waarom Cera, een sympathieke acteur, werd gekozen voor zo'n rol, zei regisseur Aaron Sorkin tegen The Hollywood Reporter: "Omdat hij zo'n lieve jongen is, met die appelwangetjes, en hij speelt altijd de aardige vent die hij zou perfect zijn om deze man te spelen."

Het is duidelijk dat de filmmaker het een en ander weet over geweldige casting, want Cera was uitstekend in de rol. Dit was vergelijkbaar met zijn tijd in This Is The End, waar hij een versie van zichzelf speelde die zowel walgelijk als interessant was.

Tijdens de gebeurtenissen van Molly's Game werd de identiteit van speler X nooit officieel prijsgegeven, waardoor het personage een mysterie werd voor het publiek. Sinds de film uitkwam, is er één vraag die iedereen bezighoudt: op wie is Player X gebaseerd? Nou, sommige mensen denken dat ze het hebben teruggebracht tot wie het zou kunnen zijn.

Is hij gebaseerd op Tobey Maguire?

Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat niemand minder dan Tobey Maguire de echte inspiratie is achter Player X uit Molly's Game. Dit is niet bepaald een vleiend onderscheid, maar het is zeker een gerucht dat het waard is om naar te kijken.

Volgens PokerTube is een belangrijk bewijsstuk dat er in het boek op een negatieve manier over Tobey Maguire wordt gesproken, en dat het eigenlijk de enige grote naam is die dat soort behandeling van de auteur krijgt.

In haar boek noemt Molly Maguire een heleboel, en beschrijft ze de manier waarop hij haar spel saboteerde en uiteindelijk overnam. De scène in de film waarin Maguire het spel naar een andere locatie heeft verplaatst, is rechtstreeks gebaseerd op een uitwisseling tussen haar en Maguire, volgens haar boek', meldt de site.

Maguire's pokerexploitaties worden al jaren besproken en de man is legitiem goed in het spel, zelfs als hij illegaal speelt. Dit verandert echter niets aan het idee dat hij de figuur achter zo'n berucht personage zou kunnen zijn.

Ondanks de duidelijke connectie heeft regisseur Aaron Sorkin gezegd dat Player X niet gebaseerd is op een bepaalde persoon.

"Toen belandde ik op Speler X, deze ene speler die geen naam zou hebben en die alles zou doen wat ik nodig had dat personage te doen," zei hij.

Dus, is speler X echt gewoon Tobey Maguire? Nou, het is nooit officieel bevestigd, maar de meerderheid lijkt dat zeker te denken.

Aanbevolen: