Een Spider-Man-fan had de beste ontmoeting met Tobey Maguire

Inhoudsopgave:

Een Spider-Man-fan had de beste ontmoeting met Tobey Maguire
Een Spider-Man-fan had de beste ontmoeting met Tobey Maguire
Anonim

Een super Spider-Man-fan beweert de beste avond te hebben gehad nadat hij Tobey Maguire in een restaurant had gezien.

De Amerikaanse acteur trok Spidey's rood-blauwe pak aan in de originele filmtrilogie geregisseerd door Sam Raimi. Ruim voordat Tom Holland de rol van Marvel-superheld op zich nam, speelde Maguire Peter Parker naast Kirsten Dunst, die Mary Jane Watson speelde.

Spider-Man-fan herinnert zich 'schokkend zoete' ontmoeting met Tobey Maguire

Een zelfverklaarde Spider-Man-liefhebber stak zijn hand uit naar de theepagina van beroemdheden DeuxMoi met een gezond stukje roddels over Maguire.

Volgens de bron zagen ze de acteur in Piccolo, een Italiaans restaurant in Venetië, Los Angeles. Ze beschreven de acteur als "schokkend lief".

De fan wilde Maguire laten weten dat ze hem hadden herkend zonder hem aan te vallen, dus stuurden ze zijn tafel een fles wijn. Naar verluidt waardeert de acteur dit aardige gebaar, aangezien de fans beweerden dat hij hen twee desserts en twee flessen wijn terugstuurde.

Ze zeiden ook dat "[Maguire] en zijn vrienden naar ons toe kwamen om met ons te chatten". Maar dat is niet alles. De nacht leek zo goed te gaan dat hun twee feesten de laatste waren in het restaurant voordat ze gingen sluiten.

"Onze twee tafels sloten het restaurant af. Leuke avond", zei de fan, terwijl hij een knipogend smileygezicht toevoegde.

De fan deelde ook een foto van Maguire die wijn schenkt.

Tobey Maguire speelt de hoofdrol in de volgende film geregisseerd door Damien Chazelle

Het is een minuut geleden sinds de laatste keer dat we Maguire op het grote scherm zagen schitteren. Zoals opgemerkt door de officiële IMDb-pagina van de acteur, was de laatste keer dat de Spider-Man-ster werd gecast in Pawn Sacrifice uit 2014. In die biografische film portretteert Maguire het legendarische schaakwonder Bobby Fischer in het wereldkampioenschap schaken van 1972 tegen de Sovjet-topgrootmeester Boris Spassky te midden van het hoogtepunt van de Koude Oorlog.

Hoewel het niet duidelijk is of de acteur zal terugkeren in de nieuwe Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol, onthulden recente rapporten dat Maguire zich opmaakt om zijn comeback te maken in Damien Chazelle's aankomende Babylon-film.

Babylon speelt zich af in het nieuwe gouden Hollywood-tijdperk van de late jaren 1920. In die tijd maakte de filmindustrie een snelle transformatie door van stomme films naar talkies, geleid door de releases van The Jazz Singer, Singin' in the Rain en The Artist.

Naast Maguire zullen veel A-lijst acteurs zich bij de met sterren bezaaide cast voegen. Namen als Margot Robbie, Brad Pitt, Haar regisseur Spike Jonze en Li Jun Li, te zien in Wu Assassins, zijn enkele acteurs die de deal hebben getekend om zich bij het project aan te sluiten. Er is bevestigd dat de laatste Anna May Wong zal spelen, de eerste Chinees-Amerikaanse Hollywood-filmster.

Aanbevolen: