Heeft 'Game Of Thrones' eigenlijk meerdere eindes gefilmd en toch de verkeerde gekozen?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Game Of Thrones' eigenlijk meerdere eindes gefilmd en toch de verkeerde gekozen?
Heeft 'Game Of Thrones' eigenlijk meerdere eindes gefilmd en toch de verkeerde gekozen?
Anonim

Game of Thrones is het perfecte voorbeeld van een show die alles op alles had toen het in zijn bloei was. Wat er ook op zijn pad kwam, alles kwam goed. De show had bijna een heel andere cast, waarbij Emilia Clarke zelfs haar auditie verpestte. Desalniettemin vielen de dingen perfect op hun plaats voor de show, die jarenlang de tv domineerde.

Hoe geweldig het ook ging, de show crashte en brandde, en fans zouden nog steeds willen dat het een beter einde had. Jarenlang werd beweerd dat er verschillende eindes werden gefilmd. Is het mogelijk dat deze show meerdere eindes had en de slechtste van het stel koos?

Laten we eens kijken of dit het geval was.

Game Of Thrones' was een krachtpatser in zijn prime

Als we kijken naar de geschiedenis van de grootste shows aller tijden, zijn er niet veel die in de buurt komen van de waanzinnige piek van Game of Thrones.

Gebaseerd op een succesvolle boekenreeks, vond Game of Thrones zijn weg naar HBO en werd het een krachtpatser op zijn hoogtepunt. Het was een serie waar schijnbaar iedereen naar keek, en elk seizoen leek populairder te worden dan het vorige.

Deze show had echt alles. Het bevatte een meeslepend verhaal, een dynamische cast en een productieteam dat het beste uit alles kon halen. Een serie als deze komt niet vaak voor, daarom waren mensen zo verslaafd aan wat ze aan het kijken waren. Simpel gezegd, het was een perfecte storm die een onstuitbare kracht was, en mensen consumeerden elke seconde ervan.

In totaal 8 seizoenen zette Game of Thrones zijn opmars voort en liet de rest van het peloton achter. Uiteindelijk was het tijd voor de show om tot een einde te komen, en het gesprek dat op gang kwam, werd gevoed door een oneindige hoeveelheid teleurstelling.

The Ending Soured Fans On The Show

De landing vasthouden is moeilijk voor elke show, maar weinigen worden zo berucht als Game of Thrones.

Op het hoogtepunt was dit de meest populaire show die er was, en sommigen geloofden dat het zichzelf opmaakte om de geschiedenis in te gaan als de grootste show aller tijden. Een paar matige seizoenen maakten plaats voor een rampzalig laatste seizoen, dat werd afgesloten met een finale die de wereld deed gillen van woede.

Ondanks de tegenslag is seriester Peter Dinklage de show blijven verdedigen, en slaagde hij er een paar maanden geleden zelfs in om wat veren in de war te brengen.

"Ze wilden dat de mooie blanke mensen samen de zonsondergang in zouden rijden", zei hij over de fans en hun reactie.

"Trouwens, het is fictie. Er zitten draken in. Ga verder. Nee, maar de show ondermijnt wat je denkt, en dat is wat ik er zo leuk aan vind, " vervolgde hij.

Het is jammer dat de dingen zo negatief zijn verlopen, want op een gegeven moment was de hype door het dak. Het was in die tijd dat het idee ontstond om de show met meerdere eindes te filmen.

Heeft The Crew eigenlijk meerdere eindes gefilmd?

Geruime tijd was het feit dat Game of Thrones meerdere eindes filmde een onderwerp van discussie, hoewel er altijd een mysterie leek te zijn rond wat er precies achter de schermen gebeurde.

"Ik denk dat ze een heleboel dingen filmen en dat ze het ons niet vertellen. Ik meen het. Ik meen het bloedserieus. Ik denk dat ze ons niet eens vertrouwen. van verschillende eindes die kunnen gebeuren; ik denk dat we ze allemaal doen en er wordt ons niet verteld wat er gaat gebeuren, "zei Emilia Clarke.

Zelfs HBO-president Casey Bloys wekte aanvankelijk de indruk dat dit het geval was. Dit was echter iets waarover hij later zijn deuntje veranderde.

"Ik denk niet dat ze echt meerdere eindes hebben geschoten. Maar dat in de watertoevoer plaatsen was geen slechte zaak om te beschermen tegen lekken. Ze hadden altijd een klein beetje twijfel omdat je dat niet kon wees er helemaal zeker van, "zei HBO-president Casey Bloys tegen Deadline.

In 2018 heeft Maisie Williams dit onderwerp aangeroerd.

"Ik hoorde dit en ik dacht: 'Ik denk niet dat we het budget hebben om veel verschillende eindes te schieten'", legde ze uit. "Maar zoals we weten, vertellen presidenten het soms niet altijd de waarheid, "zei ze.

Het lijkt er niet op dat de mensen die Game of Thrones hebben gemaakt een heleboel verschillende eindes hebben gefilmd, maar veel voormalige fans hebben nog steeds het gevoel dat de show zijn conclusie heeft verprutst.

Aanbevolen: