Twitter-fans denken dat Bill Maher een aantal belangrijke Hugh Hefner-vibes afgeeft

Inhoudsopgave:

Twitter-fans denken dat Bill Maher een aantal belangrijke Hugh Hefner-vibes afgeeft
Twitter-fans denken dat Bill Maher een aantal belangrijke Hugh Hefner-vibes afgeeft
Anonim

Laten we zeggen dat zowel Bill Maher als Hugh Hefner verschillende paden namen om de top van hun respectievelijke bergen te beklimmen.

Om te beginnen met Hef, werd hij gevoed door afwijzing nadat hij was losgelaten. Hij kreeg een lening van zijn eigen moeder om Playboy te beginnen en al snel was hij niet meer op zoek naar leningen…

Wat Maher betreft, hij studeerde af aan de Cornell University in zowel Engels als geschiedenis, laten we zeggen dat hij in een ander vakgebied belandde, een vakgebied waar al vroeg improvisatie-komedie bij betrokken was. Hoewel zijn opkomst er strak uitziet, gaf Maher toe dat dat niet zo was, hij verkocht een bepaald middel om zowel door de universiteit te komen als later om te beginnen in de wereld van de komedie.

Hoewel beide controversieel zijn, zijn geen van beiden bang om hun mening te uiten. In werkelijkheid, toen Hefner nog in de buurt was, konden de twee het goed met elkaar vinden. Maher beschreef een paar jaar geleden kort een van Hefners feesten.

"Ik weet sowieso niet hoe swingend een plek is", zegt hij nu. "Maar het is zeker een leuk feest als ze er een geven. Ik hoop dat ze dat blijven doen. En zijn kinderen, ik weten niet wat hun ambities zijn. Soms komen kinderen in opstand tegen wat de ouders willen."

“Het lijken me hele aardige kinderen. En God, als je één vader zou moeten kiezen om iets van te erven, dan zou dat de enige zijn.”

Maher heeft respect voor Hef, hij zou eer bewijzen aan de man achter Playboy na zijn overlijden.

Het lijkt erop dat de vergelijkingen tegenwoordig doorgaan, met fans die een hilarische foto van Maher koppelen aan de overleden chef van Playboy.

Hefner Vibes

Een blik die maar weinigen kunnen maken… De rode schoenen zijn Hef-achtig, en wat betreft de kleding, we weten echt niet wat we moeten zeggen.

Geef de man een comfortabele badjas en hij is helemaal klaar om het Playboy-huis over te nemen…

Er lijkt respect te zijn tussen de twee, Hef's IG-account koppelde een van Maher's toespraken, wat bewijst dat de twee een connectie hebben.

Hefner moet ongetwijfeld genoten hebben van het feit dat Maher vrijuit spreekt en in werkelijkheid lijkt het hem niet te interesseren wat anderen over hem denken.

Heck, hij ging naar het Playbo y herenhuis, en hij had duidelijk veel tijd!

Aanbevolen: