Is de show van Snoop en Martha geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Is de show van Snoop en Martha geannuleerd?
Is de show van Snoop en Martha geannuleerd?
Anonim

Als mensen week na week afstemmen op dezelfde show, duurt het niet lang voordat kijkers emotioneel gehecht raken aan de serie. Dat is natuurlijk precies wat de mensen die de televisienetwerken runnen willen, aangezien emotioneel geïnvesteerde kijkers over het algemeen extreem loyaal zijn. Ondanks dat feit is er echter een lange geschiedenis van shows met trouwe fans die te vroeg zijn geannuleerd.

Gezien het feit dat tv-programma's vaak in een opwelling lijken te worden geannuleerd, kan het erg frustrerend zijn als fans niet weten of hun favoriete programma al is vernieuwd. Zo hebben Martha &Snoop's Potluck Dinner Party-fans zich afgevraagd wat het lot van de show zal zijn, wat een voor de hand liggende vraag oproept: is de show geannuleerd?

De waarheid over de relatie tussen Snoop Dogg en Martha Stewart

In de hele entertainmentgeschiedenis zijn er talloze voorbeelden geweest van stellen die zo perfect bij elkaar passen dat het bijna lijkt alsof ze voor elkaar zijn geboren. Krachtige beroemdheden als Jay-Z en Beyoncé, Emily Blunt en John Krasinski, Blake Lively en Ryan Reynolds, evenals Neil Patrick Harris en David Burtka lijken bijvoorbeeld perfecte combinaties. Aan de andere kant zijn er ook enkele combinaties van beroemdheden geweest die zo niet bij elkaar passen dat hun relaties iedereen verbijsteren. Mensen zijn bijvoorbeeld in de war door Kourtney Kardashian en Travis Barker, Ashley Olsen en Lance Armstrong, evenals door Pete Davidson en elke ster met wie hij is uitgegaan.

Bovenop het feit dat sommige romantische relaties met beroemdheden geen zin hebben, zijn veel sterren dichtbij, ook al zouden mensen nooit verwachten dat ze vrienden zijn. Toen mensen er bijvoorbeeld achter kwamen dat Martha Stewart en Snoop Dogg vrienden waren, leek het alsof iemand een aantal namen op een bord had gezet en er met gesloten ogen darts naar gooide. Het blijkt echter dat de echte oorsprong van Snoop en Martha's vriendschap heel eenvoudig en lief is.

In de jaren sinds de wereld vernam dat Snoop Dogg en Martha Stewart vrienden zijn, is de twee sterren allebei meerdere keren gevraagd hoe ze vrienden werden. Als gevolg hiervan is het bekend dat Martha Snoop in 2008 vroeg om in The Martha Stewart Show te verschijnen omdat ze dacht dat kijkers het leuk zouden vinden om twee sterren met heel verschillende afbeeldingen samen te zien.

Toen Snoop Dogg verscheen in The Martha Stewart Show, maakte hij contact met de titulaire gastheer van de show terwijl ze samen heerlijke aardappelpuree maakten. De reden daarvoor is dat Snoop en Martha niet alleen samen eten, maar ook veel plezier leken te hebben door elkaar aan het lachen te maken tijdens zijn optreden in haar show. In de jaren sinds die verschijning heeft Snoop ook opgemerkt dat hij het gevoel heeft dat Martha de deur heeft geopend voor rappers zoals hij om overdag op televisie te verschijnen toen ze hem verwelkomde in haar show.

Hoe graag ze ook leken te genieten van samen koken op televisie, dat betekende niet per definitie dat Snoop Dogg en Martha Stewart vrienden zouden worden. Beiden hebben echter aangegeven hoe hecht hun band sindsdien weg is van de televisie. Snoop sprak bijvoorbeeld ooit over de invloed die Martha op hem heeft gehad. Martha is als de grote zus die ik nooit heb gehad - ze is in staat om me te corrigeren, om me te leren, om me te laten zien hoe ik beter kan worden, en om me iets te geven om naar te streven. Dat hebben we allemaal nodig in het leven.” Na het lezen van dat citaat lijkt het duidelijk dat iedereen beter af zou zijn als ze een band hadden zoals Snoop en Martha met iemand in hun leven.

Heeft Martha Stewart & Snoop Dogg's Potluck Dinner Party onduidelijk maar ziet er veelbelovend uit

Elk jaar wachten veel mensen met ingehouden adem wanneer de netwerken beginnen aan te kondigen welke shows zijn vernieuwd, omdat ze er zeker van willen zijn dat hun favoriete show niet is geannuleerd. In veel gevallen duurt het niet lang voordat die informatie wordt vrijgegeven, omdat de grote netwerken de wereld vaak graag willen vertellen over het lot van hun programmering. Aan de andere kant lijken sommige netwerken te denken dat het een beter idee is om fans zich af te vragen, waaronder VH1.

Sinds Martha &Snoop's Potluck Dinner Party op VH1 wordt uitgezonden, is het een van de shows waarvan het lot helaas nog moet worden bevestigd. Met dat in gedachten en het feit dat de derde seizoensfinale van Martha &Snoop's Potluck Dinner Party in februari 2020 werd uitgezonden, is het logisch dat sommige mensen aannemen dat de show voorbij is.

Ondanks het begrijpelijke pessimisme dat sommige mensen voelen over de toekomst van Martha &Snoop's Potluck Dinner Party, zijn er geen berichten dat de show officieel is geannuleerd. Bovendien, hoewel het niet goed lijkt dat het twee jaar geleden is dat een nieuwe aflevering voor het laatst werd uitgezonden, hebben veel shows een langere pauze genomen dan normaal vanwege de COVID-19-pandemie.

Op internet richten verschillende websites zich uitsluitend op het feit of shows zijn verlengd of geannuleerd. Volgens een van die websites, release-date.info, is de toekomst van Martha &Snoop's Potluck Dinner Party nog steeds een mysterie. Aan de andere kant meldt nextseasontv.com dat Martha &Snoop's Potluck Dinner Party is verlengd voor een vierde seizoen. Hoewel de enige manier waarop het rapport van nextseasontv.com zal worden bevestigd, is als VH1 een verklaring aflegt of nieuwe afleveringen worden uitgezonden, is er één belangrijke reden om het serieus te nemen. Aangezien mensen naar de website nextseasontv.com gaan omdat deze geloofwaardig is, zou het hele bedrijfsmodel worden vernietigd als het plotseling verkeerde informatie zou gaan rapporteren. Dat betekent niet noodzakelijk dat nextseasontv.com gelijk heeft dat Martha &Snoop's Potluck Dinner Party is vernieuwd, maar het is wel reden om optimistisch te zijn.

Aanbevolen: